Herbalife mi ürününüz ben 5 yıl önce kullandım kilo alımı için pek tm faydasını görmedimMerhaba, bir danışanımıza konuyla ilgili yardımcı olduk. 1 ayda 4 kilo aldı.. Kilo vermek için de almak için de kişiye özel program hazırlıyoruz, ayrıntılı bilgi için ulaşabilirsiniz, sevgiler
Eee Canım etkisi varmi kilo aldın mı?Sipraktin kullanıyorum aynı oda
Evet aldm cnm açlık hissettriyo ama ben çok zorladım bide kalori hesabı yaptım 46 dan 50 ye çıktımEee Canım etkisi varmi kilo aldın mı?
Evet aldm cnm açlık hissettriyo ama ben çok zorladım bide kalori hesabı yaptım 46 dan 50 ye çıktım[/QUO
Anldim bende 4 gündür başladım 1.66 boyum 45 kiloyum çok istiorum kilo almayı inş bendede etkisi olur
Inşallah alırsın cnm bende kendimi bildim bileli ne yptysam alamamıştım kilo aldigimi görünce hep zorladım dha çok yedim sende zorla ye ara öğünler ye bide cici bebe süt muz bal karışımı yedim geceleri bazen gunduzde yedm
Ne demek cnm istikrarlı ol hergun pes etme telefonda kalori hesabı yap günlük kalori 2600 olsun senindeBi bende deneyeyim öyle teşekkür ederim ilgilendigin için
Ne demek cnm istikrarlı ol hergun pes etme telefonda kalori hesabı yap günlük kalori 2600 olsun seninde
Benm telefonun kendinde yüklü olan programı kullanıyorum samsung health diye ona yediklerini kaydet kalorisi çıkıyor ztnNasıl yapıyor o bilmiyorum valla
Morelini bozma lütfen cnku morelde kilo almanı engeller bende hiç alamıyorum olmuyor alamicam artk diyodum geceleri ye ben nefes almakta zorlanyodm artk o kadr zorladım cnmBen takıldım kaldım 47 de alamıyorum 5 kilo alsam me iyi olacak psikolojim bozuldu resmen kendimi çok kötü hissediyorum
Cnm bende gece yatmadan muhakkak yiyorum ama ortada bir şey yok oğlum da çok emiyor ve cok hareketli sürekli peşinde geziyorum ondan da olabilirMorelini bozma lütfen cnku morelde kilo almanı engeller bende hiç alamıyorum olmuyor alamicam artk diyodum geceleri ye ben nefes almakta zorlanyodm artk o kadr zorladım cnm
Emzirdigin için olabilir cnm benim ablamda emzirdiği zaman çok zayıflamıştıCnm bende gece yatmadan muhakkak yiyorum ama ortada bir şey yok oğlum da çok emiyor ve cok hareketli sürekli peşinde geziyorum ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?