60 olsan daha da iyi olur hatta175 boy 57 kilo.
59 olmak istiyorum.
Aa ne güzel ya bende deneyim ozamn hergün ne kadar yiyosn cnmKızlar bende 1. 65 boy 50.4 kiloyum aslında bundan 3 gün falan önce daha dogrusu geçen ayın28inde 48dim bu sayfada gördüm bebe büskivisi ve süt formülünü 3 gün yaptım şuan 50.4üm ve iştahı iyi olup kilo almayanlardandım 3 ay devam edecegim bu ayın 13ünde gene tartilacagım sizi bilgilendiririm ben 50yi hiç göremezdim bu güne kadar hertürlü aldırıyor şuan vucudumda hafif göbüş hariç pek bi degişim yok ama 3 ay devam edersem belli olur sanırım kesinlikle deneyin biraz hatlarım çıksın istiyorum ben ya 60-65 hedefim bakalım
Ben bebe bisküvisiyle 10 kilo aldım..pes etmeden devam etmek gerekiyoKızlar bende 1. 65 boy 50.4 kiloyum aslında bundan 3 gün falan önce daha dogrusu geçen ayın28inde 48dim bu sayfada gördüm bebe büskivisi ve süt formülünü 3 gün yaptım şuan 50.4üm ve iştahı iyi olup kilo almayanlardandım 3 ay devam edecegim bu ayın 13ünde gene tartilacagım sizi bilgilendiririm ben 50yi hiç göremezdim bu güne kadar hertürlü aldırıyor şuan vucudumda hafif göbüş hariç pek bi degişim yok ama 3 ay devam edersem belli olur sanırım kesinlikle deneyin biraz hatlarım çıksın istiyorum ben ya 60-65 hedefim bakalım
Benim de boy 1.67..bir zamanlar 47 kiloya düşmüştüm hatta diyetisyene bile gittim almak için alamıyodum çünkü..boyuna göre 55 olman lazım dedi bol bol ekmek meyve ye dedi ben yine alamadım..bu başlıkta çoğu kez yazdım bebe biskivisiyle kilo aldım ben tavsiye ederim..şimdi ise 70e dayandım1.67 boy kilo 47,500dün tartıldım 52 kilo olmalıyım ama olmuyor alamıyorum
70 e mi dayandınBenim de boy 1.67..bir zamanlar 47 kiloya düşmüştüm hatta diyetisyene bile gittim almak için alamıyodum çünkü..boyuna göre 55 olman lazım dedi bol bol ekmek meyve ye dedi ben yine alamadım..bu başlıkta çoğu kez yazdım bebe biskivisiyle kilo aldım ben tavsiye ederim..şimdi ise 70e dayandımkafaya takmamak ta gerekiyo
Hayır bebe bisküvisiyle 70 olmadım70 e mi dayandınşaka gibi olmuşş bunu sadece akşamları günde bir kase bebe bisküvisi yiyerek mi başardın şekerim ? baya fazla almışsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?