Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

Boyum 160, kilom 51 bende azcik yüzümden almayi istiyorum

Keske benim boyum da 1.70 olsaydı şuan zayıflamam değil, kilo almam gerekirdi ne güzel çok şanslısınız kızlar :)

Kızlar inanın senelerce kilo almaya çalıştım. Boyum 1.71 Kilom 45 ile 51 arasında gidip geliyordu.4 sene önce hamile kalıp 25 kilo aldım doğumdan sonra 70 kilo kaldım bir türlü zayiflayamadim.ikinci bebekten sonra 64 kiloya düştüm hala vermeye çalışıyorum. Bence böyle kalın yaş ilerledikçe kilo zaten alıyorsunuz. Şimdi diyorum keşke zapzayif olsam.eskiden ne giysem yakışırdı şimdi alışverişe ne zaman çıksam moralim bozulup geri dönüyorum. Böyle iyisiniz güzelsiniz.sevgiler

Kızlar bende 1. 65 boy 50.4 kiloyum aslında bundan 3 gün falan önce daha dogrusu geçen ayın28inde 48dim bu sayfada gördüm bebe büskivisi ve süt formülünü 3 gün yaptım şuan 50.4üm ve iştahı iyi olup kilo almayanlardandım 3 ay devam edecegim bu ayın 13ünde gene tartilacagım sizi bilgilendiririm ben 50yi hiç göremezdim bu güne kadar hertürlü aldırıyor şuan vucudumda hafif göbüş hariç pek bi degişim yok ama 3 ay devam edersem belli olur sanırım kesinlikle deneyin biraz hatlarım çıksın istiyorum ben ya 60-65 hedefim bakalım

Aa ne güzel ya bende deneyim ozamn hergün ne kadar yiyosn cnm

Her akşam tok karnına 1 kaseye bir su bardagı süt(sıcaklığı ne elini yakasına ne de çok soguk olsun) ve 15 -20 bebek büskivisi (ben hero bayb kullanıyorum ) koyuyorsun mama yapıp yiyorsun ve yatıyorsun ama hemen benim gibi gidip gidip tartilma bünyeye göre fark yapar almazsın belki sen 2 3 günde morelin bozulmasın bu akşam başla mesela ve iki hafta sonra bi tartıl bakalım sonuca her akşam yerken buraya yaz bende yazarım 13 ündr bu ayın tekrar tartılacam sonuçları yazarım sana

Ben bebe bisküvisiyle 10 kilo aldım..pes etmeden devam etmek gerekiyo

1.67 boy kilo 47,500 dün tartıldım 52 kilo olmalıyım ama olmuyor alamıyorum

1.67 boy kilo 47,500 dün tartıldım 52 kilo olmalıyım ama olmuyor alamıyorum
Benim de boy 1.67..bir zamanlar 47 kiloya düşmüştüm hatta diyetisyene bile gittim almak için alamıyodum çünkü..boyuna göre 55 olman lazım dedi bol bol ekmek meyve ye dedi ben yine alamadım..bu başlıkta çoğu kez yazdım bebe biskivisiyle kilo aldım ben tavsiye ederim..şimdi ise 70e dayandım kafaya takmamak ta gerekiyo

70 e mi dayandın şaka gibi olmuşş bunu sadece akşamları günde bir kase bebe bisküvisi yiyerek mi başardın şekerim ? baya fazla almışsın ya

70 e mi dayandın şaka gibi olmuşş bunu sadece akşamları günde bir kase bebe bisküvisi yiyerek mi başardın şekerim ? baya fazla almışsın ya
Hayır bebe bisküvisiyle 70 olmadım düzenli yiyerek istediğim kiloya yani 55e ulaştım.. şimdi aldığım kilolar hamilelikten dolayı doğumdan sonra inşallah tekrar 55-60 arası olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…