Herkes Boyunu Ve Kilosunu Yazsın

Bi kac kilo alabilirsin tabiki ama cok zayif oldugunu dusunmuyorum ben gerci kemiklerin ince yapili olabilir görmeden bisey de diyemiycem smdi :)

Merhaba kızlar benim boyum da 1.58 kilom 45. Kollarım ve bileklerim çok zayıf bu beni çok üzüyor eşim saat aldı bana kordonunu kestirmek zorundayım ne yazık ki :-( bildiğiniz bi yöntem var mı bilek ve kolları kalınlaştırmak için?

Bacaklarım yeterince kilosunda değil gibi geliyo bana ama inat etti almıyor kilo vücudum bi türlü
Şuan vücudunda en çok yağ neredeyse yine o bölgen bacaklarından daha çok alır. Yani kilo alarak orantını, yağların nerede toplanacağını değiştiremezsin. Ama bacaktan zayıfsan bir konuda avantajlısın. Bol bol squat ile bacak kası yapıp bacaklarını kalınlaştırabilirsin ama bol proteinli gıdalar tüketmen gerek kasların gelişmesi için. Yağ olarak alma bence, dediğim gibi bacakların diğer bölgelerinden daha çok almaz ve üzerinde iki tane 5 litrelik yağ tenekesi hayal et. :) 60 kilo olursan iki yağ tenekesi eklemiş olacaksın. Ayrıca dışarıdan aldığın kadar içeriden de alıyorsun, organlarının etrafında yağ birikmesi sağlık için de iyi değil. Yine de senin bileceğin iş. :) Bence bacak kası yapmayı bir düşün. İlgini çekerse bacağa yönelik egzersizlere netten bakabilirsin.

Tşkr ederim ama almak istiyorum he bunun için napıyosun desen nerdeyse hiç bişey yapmıyorum zaten ekmek yiyen biride değilim ben 60 kiloyu orantılı olarak alırım diye düşünmüştüm kilo aldırma programına bakıyorum günlük ne yiyeceğimi veren imkanı yok çatlarım yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…