Herkes 50 sene sonraki halini düşünsün

dünyaya çaktığım kazıkla övünürüm herhal,zira 82 yaşında olucam ve 18 yıl daha çaktığım kazığa azimle tutunmaya çalışcam....

Kız Allah seni ne yapmasın içimi bunalttın be ama haklısın dost acı söylermiş

Canım kim öle kim kala 78 olurum o zaman unumu elemiş eleğimi duvara asmışımdır muhtemelen olursa marsa yerleştirilen koloninin arasına kaynamış mars hayatı yaşıyo olurdum hehehee çok uçtum

ALLAH ömür verirse o zaman 73 yaşında olucam ve
kesin ben sabah siyatiklerim diye uyanırım kolumda tansiyon aleti avucumda bi avuç hapla güne başlarım
ama umarım öyle yaşlara gelirsem şaka bi tarafa ama sevdiklerimle sevdiğim adamla yaşlanmışım çoluğum çocuğum torunlarım hepsi hayırlısıyla büyümüş ve hayırlı bi insan olmuşlar ve en önemliside insanlara faydalı birer birey olarak yetiştirmişim onları merhametli yardım sever olmuşlar
biz kocacımla yıllanmış bi aşkı yaşıyoruz böyle hacca gitmişim bissürü iyilik yapmışım bu 50 yıl içinde herkese ama ihtiyacı olan herkese yetebilmişim nur yüzlü temiz kalpli eli ayağı tutan kocasıyla hala aynı yastığa baş koyan bi ninecik olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…