• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes 50 sene sonraki halini düşünsün

dünyaya çaktığım kazıkla övünürüm herhal,zira 82 yaşında olucam ve 18 yıl daha çaktığım kazığa azimle tutunmaya çalışcam....:27:

75 olucam.. bilmiyorum ya ama sanırım iyiye gitmeyecek bu zamn dilimi..

dünya radysynun esiri olmuş daha da beter olacak daha da artacak çünkü teknoloji gittikçe çağ atlıyor.. sebze meyvelerin dna'larıyla daha da oynanacak kafamız kadar kiraz taneleri olacak, hayvanlara hormonlu yemler verilecek onları tüketmek işkence olacak, küresel ısınma had safhaya çıkacak güneş daha da yakacak tenimizi, sular kuruyacak, adaletsiz hayatların bedeli ödenecek Afrika açken bilmem kaç milyon dolarlık küçük evciklerde (saray tadında) yaşayanlar cezasız kalmayacak belki bizde o ceza alacak kişilerden olacaz ne de olsa onlardan katve kat daha iyi durumdayız.. Libya, D.Türkistan, Irak, Suriye, Filistin, Afrika,.. gibi ülkeleri sömürenler ülkede iç karışıklık yaratırken yakın zamnda bizde böyle birbirimizi yiycez başkalarının gazıyla zaten o yoldayız (örn: terör belası,...), kanserin daha da çeşitleri artacak, kadın cinayetleri daha da artacak (bende bir kadınım tehlike üst düzeyde), işsizlik kol gezecek evlatlarımın işsiz gezmelerine onların çabalarının yersiz olduğuna şahit olucam (yürek dayanır mı bilmem), uyuşturucu alkol su gibi olağan olacak,...... say say bitmez. İşte gel gelelim bu kadar tehlikeli evrelerden dolayı o zamana kadar yaşarmıyım bilmem(!) survivor yarışmasını bilmem hangi tatil yeri olan bir ada da yapıp ordaki yarışmacıları desteklemeye ne gerek var hepimiz çağı üst düzeyde yaşayan yerde ne gibi zorluklarla pençeleşiyoruz bence hepiniz Survivor yarışmacısınız ve hepiniz 1.siniz.. size candan bir alkış :65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::16::16::16::16:

Kız Allah seni ne yapmasın içimi bunalttın be :60: ama haklısın dost acı söylermiş :27:

Canım kim öle kim kala 78 olurum o zaman unumu elemiş eleğimi duvara asmışımdır muhtemelen olursa marsa yerleştirilen koloninin arasına kaynamış mars hayatı yaşıyo olurdum hehehee çok uçtum :27:

ALLAH ömür verirse o zaman 73 yaşında olucam ve
kesin ben sabah siyatiklerim diye uyanırım kolumda tansiyon aleti avucumda bi avuç hapla güne başlarım:52:
ama umarım öyle yaşlara gelirsem şaka bi tarafa ama sevdiklerimle sevdiğim adamla yaşlanmışım çoluğum çocuğum torunlarım hepsi hayırlısıyla büyümüş ve hayırlı bi insan olmuşlar ve en önemliside insanlara faydalı birer birey olarak yetiştirmişim onları merhametli yardım sever olmuşlar
biz kocacımla yıllanmış bi aşkı yaşıyoruz böyle hacca gitmişim bissürü iyilik yapmışım bu 50 yıl içinde herkese ama ihtiyacı olan herkese yetebilmişim nur yüzlü temiz kalpli eli ayağı tutan kocasıyla hala aynı yastığa baş koyan bi ninecik olmak isterim:16::69::68:

Back