Herhalde bir gün babam tarafından öldürüleceğim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benide halam manipule ediyordu agir bir mesafe koydum en iyisini yaptim
Bu arada oz abin namussuz babanin dedigine inaniyorda sana mi inanmiyor ?

O mesajları alıp derhal savcılığa git. Kaybedecek şeyi kalmamışmış. Anlatırlar ona adliyede neyi kaybedeceğini.

Red davası açılıyor mu ya sen red et bunu gerçekten kan bağı silinmiyor da kütüğü kurtar. Tayin iste doğuda ben sana yardım ederim öğretmenim şark görevi yaptım memleketim doğuda al anneni de izini kayıp ettir. Bu senin evliliğini de ileride mahveder

Tayin isteyin,meshep bagini red var ,hukukta babanizi rededin,soyadinizi degistirin ,telefonunuzuda ,uzak durun aileden abinizde belli babanizdan daha cahil ,gaza gelip sizi saldiriyor
Aaa bak işte bende bunları yapsın diyorum. Ne sevindim o pisliği red edebilir.

Küçükken babamda bana bu tehditleri yapıp döverdi.. şuan iyi biri olsada hala bazen korkuyorum allah sabır versin

Şikayette bulunun.Annenız ne ıstıyor.Kemalım yspmaz rolune burunkuş

Allah yardımcınız olsun. Bence annenizi yanınıza alın başka ile gidin. İnternette hangi okulda çalıştığınız bilgisini de gittiğiniz idareden yazılmamasını isteyin. Ayrıca tayin döneminizi beklemenize gerek yok. Eğer can tehlikesi varsa tayin zamanı beklenmez diye karar çıktı Yargıtay’dan. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne var ki babanda annen beklemiş tekrar kabul etmiş git diyor gidiyor gel diyor geliyor baban gidince boşasaymış çalışsaymış yada düzgün biriyle evlenseymiş adamın her yaptığı yanına kar kalıyor tehdit mesajları varmış niye şikayet etmiyorsunuz dava açmıyorsunuz adam öldüreceğim diyor pusup oturuyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…