Herhalde bir gün babam tarafından öldürüleceğim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
83
32
Daha önce bir kac kez konu acmıstım. 29 yasındayım. Öğretmenim cok sükür kendi ayaklarım üstünde duruyorum.Yalnız basımıza bela olan bir babamız var. 6 yıl ona para gönderdim , senin bir kurusun boğazımdan gecmedi diyen bir adam. Bu adam cocukken bizi bırakıp baska kadınla evlendi. 2 de oğlu var bu kadından. Kendi emeklerimle bugüne kadar geldim. Ac gidip geldim okula ama yine de pes etmedim. Daha yazacak cok konu var ama uzatmak istemiyorum. Ben merkezdeyim, normalde annemler köyde yasıyor, ben tek kalmiyim diye annem yanıma gelir arada sonra geri babamın yanına gider sonra yine yanıma gelirdi.(Bu adam tek kalmama izin vermediği icin böyle. Hani her türlü namussuzluğu yapıp, namustan konusan tipler var ya hah onlardan iste bu adam).Annemin bu 2 hafta fizik tedavisi vardı. Köye bir haftadır gidemiyor.Babamı da aramamıs. Ben de babamla cok konusmam. Cünkü gecmiste yasadıklarımdan dolayı onu affedemiyorum, yeri gelir sohbet ederiz ama uzak düssek asla beni aramaz benden bekler. Benim de icimden gelmez. Dün de ben okuldan gelip biraz uzandım. Annem ben gidiyorum kızım dedi. Ben de anne gitme 1 hafta daha tedavin var, cuma günü gidersin dedim. O da baban biraz kızmıs galiba gideyim dedi. Tamam sen bilirsin git o zaman dedim. Sonra bir ara telefona baktım. Babamdan mesaj. "Kalan ömrümü de sen yedin. İnsallah sen de benim durumuma düsersin "diye.Ben sok. Çıldırdım resmen. Aradım acmadı. Ben de actım ağzımı yumdum gözümü. Benimle derdin ne, ne istiyorsun benden, asıl sen bizim ömrümüzü yedin dedim. Sen baskalarnın evlatlarına kurban ol, Diğer kardeslerin arıyor, sen bir kez beni aramamssın, bana icten bir gün baba dememissin, senin bir kurusun boğazımdan gecmedi,anneni sen bu hale getirdin, onu sen doldurdun falan demis.(cünkü annemin artık sığınacağı bir limanı var, ondan korkmuyor ondan öyle konustu).Tabi sonra arayıp sen yürek mi yedin, sen bekle ben seni öldüreceğim dedi. Bu tehdidi daha önce de aldım. Beni sevmediğini biliyorum. Ona boyun eğmediğim, onun istediği gibi o kadar hatasına rağmen bana ettiği küfürlere göz yummadığım icin beni öldürecek kadar nefret ediyor benden. Hatta annemi o gün icinde geri getirdi yanıma. Ben evden dısarı cıktım. Bir olay cıkarır da rezil oluruz diye. Cünkü daha önce kardesimin üstüne yürüdü ben onları ayırmaya calısırken beni dövmüstü.(ben 20 yasında koca kızken) Sonra arkadasın babası bizim sesimizi duyunca gelmisti o amcanın yanında benim icin o...luk yapıyor ondan onu dövdüm demisti. Öldürülsem belki ailem kurtulacak. Cünkü mesajda kaybedecek bir seyim kalmadı demisti. Ben evli değilim diye abimi doldurup üstüme salmıstı bir kac gün öncesinde de. Simdi de bunu yaptı. Ve bu ilk de değil. Mesajlarını silmedim. Tayin istiyeceğim kesinlesti. Bu da burada dursun. Karısık yazmıs olabilirim. Kusura bakmayın

Benim de babamla cok büyük problemlerim var hatta iki gün önce konu acmistim. Travmalarla gecen bir cocukluk(Dövmezdi ama daha beter seyler) ben bir kac gündür karar aldim görüsmüyorum artik böyle kafam daha rahat. Siz de ögretmenmissiniz iyi gelmiyorsa silin atin babayi da abiyi de..

Bu adamla iletişim kanallarınızı koparın. Evladını öldürmekle tehdit eden biri ne kadar adam tabi orası tartisilir ! Tayin işleriniz hemen hallolur umarım. Ve bence uzman desteği alın. Yasadiklariniz sizi etkilemiş doğal olarak. Daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmak için yaralarinizi sarmalisiniz çünkü.

Yaşınız 29 farkindasinizdir eminim. Ne izin vermemesi tek kalmanıza karışması falan. Hemen tayin işinizi halledin hatta galiba memuriyette can güvenliği nedeniyle direkt tayin hakkı var. Önce koruma kararı alın mahkemeden. O belgeyi tayin dilekcesine ekleyin çıkar tayininiz. Kurtulun bir an önce.

Savcılığa şikayet edin şehir değişin

Allah yardımcın olsun çok zor . İnsan ne kadar üzülüyor babasından annesinden bunları görünce . İnan anlayabiliyorum seni . Benim babam da beni büyütürken yaptığı tüm masrafları , okuturken aldığı formaların , kitapların her şeyin parasını fazlasıyla aldı . Hatta şu anda evlerine gitsem benim oğullarıma muz alsa parasını çıkarır veririm. Öyle alıştım yani beş yıl önce de benim üstüme yürümüştü babam yeyip içip geziyorsun bana hiç yardım etmiyorsun ben seni okutmasaydım her ay çuvalla para kazanamazsın dedi ki ben o zamanlarda bakıcı , ev kredisi vs derken epey sıkıntı çekiyordum .
Önemli olan şey mesafe koyman . Tayinini iste , kendine yepyeni bir hayat kur . Annen eğer babanla ilişkisini kesmezse nereye gittiğini annene bile söyleme . Bir gece ansızın Çek git .
Aileyi seçme imkanımız yok zaten kan bağı da çok önemli değil. Hem bunları yaşayan da tek sen değilsin .

Böyle babaların Allah cezasını versin. Her türlü kötülük var adamda. Herkes ata baba bilmem ne der ama böyle bir babayla görüşmemenin günahı olmaz diye düşünüyorum. Keşke anneniz de böyle bir adama geri dönmeseydi. Ama hiçbir şey için de geç değil. Yolunuza bakin baba diye o adamı düsünmeyin, hayatınızdan çıkarttın lütfen. Ay daha neler neler geliyor ağzıma da soyleyemiyorum, bir de o.. yaptı demiş kendisi yapmış asıl...

Annene ya onu bırak ya ben seninle asla gorusmicem de hayatindan cikart annende seçimini yapsin

Tayin isteyin,meshep bagini red var ,hukukta babanizi rededin,soyadinizi degistirin ,telefonunuzuda ,uzak durun aileden abinizde belli babanizdan daha cahil ,gaza gelip sizi saldiriyor

Tabi görüyorlar tv’lerde her gün kadınlar öldürülüyor ama doğru düzgün ceza alan yok cesaret alıyorlar. Tayin istemişsiniz sanırım ama olur da yerinizi öğrenir, tehditlerine devam ederse gideceğiniz şehrin barosuna gidin. Orada kadın haklarıyla ilgili mutlaka bir komisyon vardır, doğrudan avukatlardan Bilgi alabilirsiniz. Başka yere gitmeniz çözüm olmaz pışpışlar gönderirler. Tehdit edilen kadınlara yol gösteren hukuksal kuruluşlar, baro komisyonları var oralara gidin.

Baba başka bir kadınla evlendi çocuk yaptı ee sonra boşanıp tekrar annenizle mi evlendi?Neden anneniz o adamın yanında?

mesajları silmeyin, sizi sabote etmesine izin vermeyin umarım tez zamanda kurturursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…