Tamamlandigini gormeden 1000 okudum 12000 oldu3000 okudum 11.000 olduNamaria 11.000 demişsin sanırım tamamlandı.Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah.
canım şöyle ki adet dönemi içinde değilsen alman gerekir içine şüphe düşüp buraya kadar yazdıysan ama adet olma başlangıcının belirtisi ise namazı kılamazsın o ayrı bir konu bir de bu akıntılar 10 günü geçerse de özre girer akıntı devam etse bile kılman gerekir anlatabildim mi bilmiyorum amaKızlar yeri burası değil ama yeni konu açmamak için ve belki böyle bir durum yaşayanınız vardır diye size sormak istiyorum. Ben 3 haftadır falan namaz kılıyorum (çok şükür RABBİME) ama abdest konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz, daha doğrusu şöyle bir kaç gün önce Afedersiniz çok çok hafif bir leke geldi lavabodayken (o kadar azdı ki gusül gerektirmez heralde dedim, bir de regl falan değildim o yüzden böyle düşündüm) şimdi lavaboya gittiğimde çamaşırımda farklı renkte bir akıntı gördüm çok hafif bir pembe gibi (çok Afedersiniz) ben bu durumda gusül mu almam gerekiyor?
Canim benim adet dönemi içinde değilim o yüzden kafam karıştı zaten.ilk gördüğüm leke çok çok dikkat edilmezse görülebilecek kadar değildi o yüzden ilkinde almadım ama şimdi pembemsi bir akıntı geldi kafam karıştı(sana bisey onermistim ya özelden onu yaptım o yüzden gusul alsam mı almasam mı diye ikilemdeyim) Bir de sizden cevap gelmeyince biraz araştırdım almak gerekmez çünkü özre girer demiş bir internet sitesindecanım şöyle ki adet dönemi içinde değilsen alman gerekir içine şüphe düşüp buraya kadar yazdıysan ama adet olma başlangıcının belirtisi ise namazı kılamazsın o ayrı bir konu bir de bu akıntılar 10 günü geçerse de özre girer akıntı devam etse bile kılman gerekir anlatabildim mi bilmiyorum ama
Canım bütün müftüler birleşse de sen kalbine danış demiş Peygamber efendimiz s.a.v yani şüpheye düştüğün durumda ihtiyatlı davranmak sünnettir sen sorduğuna göre bize şüpheye düştün..ayrıca alman şöyle lazım özre girmesi için 10 gündür devam etmesi lazım o akıntının eksik yazmışlar internette bende risale var kadın halleri ile ilgili ordan okudum, al derim canımCanim benim adet dönemi içinde değilim o yüzden kafam karıştı zaten.ilk gördüğüm leke çok çok dikkat edilmezse görülebilecek kadar değildi o yüzden ilkinde almadım ama şimdi pembemsi bir akıntı geldi kafam karıştı(sana bisey onermistim ya özelden onu yaptım o yüzden gusul alsam mı almasam mı diye ikilemdeyim) Bir de sizden cevap gelmeyince biraz araştırdım almak gerekmez çünkü özre girer demiş bir internet sitesinde
Her zaman olan birseyse ozre girer bildigim ama her zaman olmayipta olduysa o zaman alin abdest ben alirdim daha dogrusu icim rahat etmezdiKızlar yeri burası değil ama yeni konu açmamak için ve belki böyle bir durum yaşayanınız vardır diye size sormak istiyorum. Ben 3 haftadır falan namaz kılıyorum (çok şükür RABBİME) ama abdest konusunda sıkıntı yaşıyorum biraz, daha doğrusu şöyle bir kaç gün önce Afedersiniz çok çok hafif bir leke geldi lavabodayken (o kadar azdı ki gusül gerektirmez heralde dedim, bir de regl falan değildim o yüzden böyle düşündüm) şimdi lavaboya gittiğimde çamaşırımda farklı renkte bir akıntı gördüm çok hafif bir pembe gibi (çok Afedersiniz) ben bu durumda gusül mu almam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?