Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hergün ölüyorum ve bunun bir çaresi yok kel kalcam

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cokstandart12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
28
11
28
Herkese merhaba 21 yasindayim 6 7 senedir saclarim dökülüyor kucukken basladi bu illet yasitlarim saclarimi bugun napcam diye dusunurken ben sac dokulmesinden dokayi hergun agliyordum 7 sene boyunca hergun agladim hergun. Hergun uzuldum hep biseyler denedim akliniza gelcek hersey prp mezoterapi yaglar bitkiler vitaminler kaynaklar ilaclar haplar herseyi losyonlar dunyaki sac icin yapilabilcek herseyi denedim ama sonuc alamadim tam anlamiyla aldigin oldu 1 ay dokulme azaldi derken tekrar artti hicbisey faydasi olmadi bu gidisle zaten kel kalcam ama napcami bilmiyorum bu yuzden cok sevdigim sevgilimden ayrildim cunlu kaldıramadm kel olarak beni sevcegini sanmadim o banane sacindan diyordu ama kel halimi gorseydi kacarak uzaklasirdi kesin. Simdi ben bu saclarimi nasil saklicam buyuk ihtimal 1 2 seneye saclarim cok kotu olcak kalici bir cozum yok protez sac vs arastirdim malesef cok kotu hayalleeim suya dustu ve cok pahali peruk desek hergun peruk nasil takicam ? Sacimdan dusucek veya o halde nasil evlencem kel olduğumu gorcek herkes cok utanc verici hele kucuk yasta bunlari yasamak cok adaletsiz bunun cozumunun olmamasi dahada kotu malesef o yuzden napcami bilmyorum yardim edin kizlar nasil kapatcam bu kafayi ben kalici bi clzum yokmu

Saç ekimi olmuyor mu?
Moralinizi bozmayın lütfen ne zamanki sacsızlıga alısırsanız emin ol dısardan sacınıza değil enerjinize aşık olur insanlar

Instagramda artdehuile_ diye bı sayfada bugün küçük bi çocuğun saçkıran tedavisiyle ilgili bı post gördüm belki işinize yarar

kimse enerj,me felan hayran kalmıyor malesef. herkes dalga geçiyor saçların az kel diye. hergün eziliyorum hergün gitgide eriyorum. yaşamayan bilmez kesinlikle bilmez bir kadın için saçlarını kaybetmenin ne kadar acı olduğunu hergğn ağlıyorum ve çaresizim. Allahım duy sesimi diyorum her defasında 7 senedir lakin hiçbir gelişme yok tükendim tek isteğim kel kalmadan ölmek. belki size komik geliyo ama benim hayatım saçlarım ve malesef oda elimden kayıp gidiyor

Allah yardımcınız olsun , inşallah çözüm bulursunuz . Tıbbı olarak çözüm aradığınız mı sorun bulundu mu ? Burda bir konu vardı erkek tipi saç dökülmesi olan bir üye çözüm bulmuştu . Aynı sorunsa konuyu bulmaya çalışayım.

Sac dokulmesine sebep olan ne peki? Yani doktora gitmissinizdir mutlaka bi rahatsizliginiz falan mi varmis? Hormonlarda falan sorun yasiyor olabilirsiniz.

Lütfen saç için ölümden bahsetmeyin.10 gündür kardeşim hastanede tümörden ve sağlıklı insanlara çok ozeniyorum dedi içim ciğerim yandı.bi çözümü illaki var sarımsak sürün benim sackiranim sarımsakla geçmişti peruk alin ya en kötü başınızı kapatın ama asla ölümden bahsetmeyin o kadar kolay değil çünkü.sagliginiz içinde sukredin.

Bir ürün var arkadaşım kullanmıştı. İşe yaradğını söyledi. Belki işinize yarar

Link:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde saclarim cok dokulmustu hatta bosluklar cikmisti. Ben sarimsaklari ezip direk kafama derisine yedirip oyle 4 saat durdum. Sonra yikadim. Inanir misiniz saclarim cikti gurlesti. Birdaha da yapmadim dokulme durdu diye. Oyle suyu yagi vs degil. Direk sarimsagi esip kafaniza koyun. Belki ve insallah isinize yarar

Ayy kuzum inşallah bulursun derdine derman benimde 2 sene döküldü şuan kedi kuyruğu gibi kaldı ama dokulmeyi durdurdum çok şükür bende egzama vardı onunla ilgili sampuan kullaniyorum

Merhaba saçınızı Yıkarken sarımsaklar arındımı yani saçların arasında kalmadı dimi???
Sarımsağı çok cıvık hale mi getirdiniz yoksa suyunuzu çıkardınız ve kaç diş sarımsak ?
Teşekkürler

Valla yarim kilo sarimsak sanirim. Cok ugrastirici. Cunku dediginiz gibi saclarimda tanecikleri duruyordu ama halloldu. Temizledim. Suyundan yagindan cok kendisi etki ediyor sanirim.

Al benden de o kadar. Aynı durumdayız. Gerçi ben şuan 30 yaşımdayım ama farketmez 10 yıldır kel kalmayayım diye her günümü uğraşmakla gecirdim. Şuanki hayatımda da yaşıtlarım daha ciddi, hayati meseleler düşünürken benim tüm aklım fikrim ENERJİM tepemdeki açıklığı nasıl kapatayım ay ne süreyim şu şampuan iyi ves. ile düşünmekle geçiyor.
Gerçekten ölmek istiyorum. Buna yaşamak denmez. Bu arada bekarım (dahada kötüsü, boşandım diye artı bir sorun yaşıyorum ilişki meselesinde) ve nasıl evleneceğim nasıl olacak diye düşünüyorum, bir yere varamıyorum.

Siz nasılsınız? Bir çare bulabildinizmi? Benim aklımda birşey var ama deneyip sonra yazacağım.

Oncelikle cok gecms olsun allah yardmcin olsun bnde yaniklar baharatin sayfasinda gormustm bir cocugun sac kiran tedavisini yapmislardi bir goz at istersen

Dalga geçmek icin yazmıyorum. Benim annem hastalığı sürecinde peruk kullanmıştı. Değişik modellerini almıştık anneme. Gecekdende çok güzel olmuştu.
Artik eskisi gibi değil, yani kaliteli, hakiki saç kullanılan ve asla peruk olduğu anlaşılmayan modeller var.
Annem vefat ettikten sonra peruklarıni ben kullanmaya başladım. Kendi saçlarım kıvırcık olduğu için, düğüne vs. Giderken takiyorum...daha kimse anlamadi ve her gören iltifat ediyor.

Seni anlıyorum ama stres yaptıkça dahada döküleceği icin kendine birtane kaliteli peruk alabilirsin ve yeni bir imaj yaratabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…