- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 86
- 29
- Konu Sahibi cokstandart12
Herkese merhaba 21 yasindayim 6 7 senedir saclarim dökülüyor kucukken basladi bu illet yasitlarim saclarimi bugun napcam diye dusunurken ben sac dokulmesinden dokayi hergun agliyordum 7 sene boyunca hergun agladim hergun. Hergun uzuldum hep biseyler denedim akliniza gelcek hersey prp mezoterapi yaglar bitkiler vitaminler kaynaklar ilaclar haplar herseyi losyonlar dunyaki sac icin yapilabilcek herseyi denedim ama sonuc alamadim tam anlamiyla aldigin oldu 1 ay dokulme azaldi derken tekrar artti hicbisey faydasi olmadi bu gidisle zaten kel kalcam ama napcami bilmiyorum bu yuzden cok sevdigim sevgilimden ayrildim cunlu kaldıramadm kel olarak beni sevcegini sanmadim o banane sacindan diyordu ama kel halimi gorseydi kacarak uzaklasirdi kesin. Simdi ben bu saclarimi nasil saklicam buyuk ihtimal 1 2 seneye saclarim cok kotu olcak kalici bir cozum yok protez sac vs arastirdim malesef cok kotu hayalleeim suya dustu ve cok pahali peruk desek hergun peruk nasil takicam ? Sacimdan dusucek veya o halde nasil evlencem kel olduğumu gorcek herkes cok utanc verici hele kucuk yasta bunlari yasamak cok adaletsiz bunun cozumunun olmamasi dahada kotu malesef o yuzden napcami bilmyorum yardim edin kizlar nasil kapatcam bu kafayi ben kalici bi clzum yokmu