Hergün dışarda birileriyle Buluşuyormusunuz

piraye34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
53
20
Merhaba kızlar yine ben :) bu sosyal Paylaşım sitesinde herkes hergün dışarda arkadaşlarıyla,sevgilileriyle diskoda,barda eğlencede. Kışın herkes hergün sinemalarda,tiyatrolarda, yemeklerde. Yazın herkes denizde,havuzda,barda. Mutlu Mesut. Ben hergün dışarı çıkacak arkadaş bulamıyorum açıkcası. Sizler hergün gezmede misiniz?

Yani bi kendimi düşündüm de Hayır hep dışarda değilim. .:)
Ayrıca her gün face e instagrama attiklari fotonun bi değeri yok bence (istisnalar disinda)
Çok gördüm arkadas grubu buluşmus bi selfi cekiyolar sonra herkesin elinde telefon. Verdikleri mesaj biz buluştuk çok eğleniyoruz falan.
Çok sahte

Peki bu hesapları kullanmamak bi eksiklik mi
Hayır ben ne face kullanıyorum ne ınstagram ne swarm ne başka bi şey
Millete ne benden yani
Ben kendi eğlenceme gezmeme bakarım
Gittiğim yeri yediğim yemeği sosyal medyaya koymak tamamen saçmalık ötesi
Noluyo yani insanlara kendini gösterince. İşte bugün burdaydim . Mekanı atiyo yediği yemeğin fotosunu atiyo.
Bugün Şurdayiz arkadaşlarla selfiiiii
Ay çok sahte ve mide bulandirici

Her gün işteyim Her haftasonu çıkarım ama hiç fotoğraf çekmem öyle. Kime neyi ispatlıyoruz yani?

Bu gezme tozuna Yüzünden işten çıkıyorum haftada bir gün izin yetmiyor millet hergün geziyor diye işten çıktım

İnan çok belli ediyorsun.. Can sıkıntısına kitap okumak çok iyi gelir.
bi dene istersen

Her gün dışarı çıkmaya bünye dayanmaz, bünye dayansa para dayanmaz bence
Bence takılma çok fazla bu konuya, eğer çalışıyorsan da akşam işten çıkınca bir saat falan takıl dışarlarda. Benim de çok fazla arkadaşım yok ama kardeşimle ablamla çıkıyorum genelde dışarıya..

Evcimen bir insanım ben, öyle her gün dışarda birileriyle buluşmalarda değilim. Zaten işe başladım, danışanlarımla buluşuyorum sadece. Nadiren canım gezmek isterse gider gezerim. Sakinliği, sükuneti seviyorum ben daha çok.

ben gezmeyi çok seven bir insanım ama her gün de gezilir mi ya evi özler insan.
her gittiğim yerde de fotoğraf çekinmiyorum.
çok arkadaşım da olmaz benim az ve özdür. ya onlarla arada çıkarım ya da ailecek çıkarız.
ama her gittiği yeri çeken, etrafında 150-200 kişi kadar kişi barındıran insanlar bana inandırıcı gelmiyor açıkçası.
bir şeyler ispat etmeye çalışıyorlar gibi. hayat bu değil, olmamalı bence.
ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum ama ortada paylaşılan şeyler olmadığına ve göstermelik olduğuna eminim. hepsi değil ama çoğu öyle.
boşver.

nerde çokluk orda ****
az insan çok huzur ..
iyi dostun olsun çok arkadaşın değil ..
artık böyle düşünüyorum ..
yediğin kazıklar adam ediyor insanı ..

Bu gezme tozuna Yüzünden işten çıkıyorum haftada bir gün izin yetmiyor millet hergün geziyor diye işten çıktım
Allah akıl fikir versin. =)
Senin gibi bir tipin arkadaşı olabilir mi ki?
Bu denli kompleksli ve hayatını başkalarından etkilenerek yaşayan, kişiliği oturmamış insanlar çok itici oluyor. Tedavi lazım sana.

2 günde bir çıkmayınca bunalıyorum o da yürümeyi çok sevdiğimden. tek sporum bu hergün napıolarmış dışarda sıcakta ya akşam gezmeleri falan neyse de özellikle ramazanda. kim o aktif zenginler bi gönder hele ben sosyalleşirim hepsiyle canım sıkılıyo bu ara zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…