Hergün dışarda birileriyle Buluşuyormusunuz

her gün evdeyim,ama sosyal hesağalrıda kullanmıyorum,bakma onlar o anı gösterıyor,ve herkes resimlere gülerek poz verıyor,çok zengin uç hayatları saymıyorum,onlar başka,ama benım bunyem dayanmaz,ve tıkış tıkıl yerd yemek bıle yıyemem,rahatsız olurum gürültüden,hafta sonu gezerım belli bir saate kadar

Merhaba kızlar yine ben :) bu sosyal Paylaşım sitesinde herkes hergün dışarda arkadaşlarıyla,sevgilileriyle diskoda,barda eğlencede. Kışın herkes hergün sinemalarda,tiyatrolarda, yemeklerde. Yazın herkes denizde,havuzda,barda. Mutlu Mesut. Ben hergün dışarı çıkacak arkadaş bulamıyorum açıkcası. Sizler hergün gezmede misiniz?
her gün çıkmaya çıkılır da bir de bunun maddi yanı var
batarsın bea :KK53::KK53:

Her gün değil ama sık sık dışarı çıkıyorum, bazen arkadaşımla, bazen sevgilimle, bazen ailemle, bazen tek başıma... Hiç de öyle sosyal medyada belirtmem bunu yok şu mekanda şununla birlikteyim, hadi yer bildirimi yapalım, hadi fotoğraf paylaşalım falan yok yani. Dışarıda vaktimi harika geçiriyorum, kafede de oturuyorum, sinemaya da gidiyorum, yiyorum, içiyorum vs. ama bunu kimse bilmek zorunda değil. Ben Facebookta paylaşmak için dışarı çıkmıyorum ki. Kime ne benim hayatımda olup bitenden. Millete de hiç bakmam şu nerde tatildeymiş, bu ne yapıyor falan ki Facebook falan hep açık telefonda.

geçen sene bir haber okumuştum mantıklı gelmişti.şimdi de bu haber doğruymuş diyorum.sosyal medya gençlerin psikolojisini bozuyor diye.tabi bilinçli gençlere lafım yok.herkes sosyal medyada güzel , neşeli , gezmeli, eğlenmeli fotolarını koyuyor.bakanlarda sanki o kişileri , insanları çok mutlu , herşey çok yolunda sanıyor.sonra kendi kendine ben niye mutsuzum , benim hayatım neden yolunda değil diye kendine dert ediniyor.sonuçta oraya evde sıkılırken , bunalıma girmiş ağlarken , annesiyle kavga ederken , istediği şeyi alamazken gibi hayatının yolunda gitmeyen kesitlerini koyacak değiller

Ocak başında okulum bitti, hava soğuk diye işe girmemiştim hem annem hem babam hem de nişanlım napıcan çalışıp yazın düğün var zaten otur evde zaman geçir dediler benim de sabahın köründe kalkıp işe gitmeye gözüm kesmedi :KK53: oturdum kaldım, o günden bu güne ancak 10 kez falan dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşmuşumdur.
Her gün gezenler ya öğrencidir ya da işten sonra akşam takılanlardır çünkü ben okulum bitti biteli evdeyim, arkadaşlarım da aynı şekilde gezenine pek az rastladım
Ancak siz gezmek için işten çıkmışsınız çok ilginç :confused: ben de evde oturmaktan sıkılıp işe girsem diyordum :KK35:

Merhaba kızlar yine ben :) bu sosyal Paylaşım sitesinde herkes hergün dışarda arkadaşlarıyla,sevgilileriyle diskoda,barda eğlencede. Kışın herkes hergün sinemalarda,tiyatrolarda, yemeklerde. Yazın herkes denizde,havuzda,barda. Mutlu Mesut. Ben hergün dışarı çıkacak arkadaş bulamıyorum açıkcası. Sizler hergün gezmede misiniz?

Hergün çıkan biri olduğuna inanmiyorum bile.. asparagas bunlar :-)
O bahsettiğiniz kişiler lise-üniversite öğrencileri.. ev iş çocuk derdi olmayan aylak tayfa..
Biz en fazla haftanın 3 günü dışarı çıkıp birşeyler yapıyoruz.. hergün de neymiş..

yoo :KK53:

X