Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E sorularım birikmiş olamaz mı?Rahatsız olduysanız görmezden gelin lütfenSizin de cinsellikten başka gündeminiz yok. Üye olalı daha bir saat olmamış 3 farklı cinsellik konusuna yazmışsınız biraz sakin. Bu saatte full cinsellik konuşmak için üye olunca muhittin abi vaybı verdiniz bana.
Her gün ilişki yaşamanız önemli bir şey değil.Herşeyden memnunum.Eşimi seviyorum.Ama neredeyse hergün ilişki yaşamak normal midir?Çocuktan sonra düzenimiz nasıl olur çok sarsılır mı?Sormak istemiyorum ama bunu tek yaşayan düşünen ben değilimdir diye düşünüyorum
Prezervatif tasarrufundan sonra yakında bizzat deneyimleyip anlarsınız artık.Çocuktan sonra düzenimiz nasıl olur çok sarsılır mı?
Ondan vazgeçmez ama ona çözüm bulmam lazım.Almasına bende alırım ama onu zorlamak istemiyorum.E adam prezervatif masrafı derdine düşmekte haklıymış sjskksksj
Onu alırKondom almayan kocan bebek bezi alirmi
9 aydır evliyiz.Ben 21 o 32 ay olarak girdim gün kaldıKaç yıllık evlisiniz? Eşiniz ile aranızda gerçekten 12 yaş farkı var mı?
Almazsa işiniz zorOnu alır
Cimri biri değil.Ne istesek aliyoruz yiyoruz giyiyoruz.Ona gelince almak istemedi.Aldık bu zamana kadar ama şu 1 aydır almak istemiyor fiyatlarına bakıyor almaktan vazgeçiyor indirim gözlüyor sanırımAlmazsa işiniz zor
İçiniz kıpır kıpır her gün seks istemeniz yaşamanız normal.9 aydır evliyiz.Ben 21 o 32 ay olarak girdim gün kaldı
Çocukda istiyo olabilir miCimri biri değil.Ne istesek aliyoruz yiyoruz giyiyoruz.Ona gelince almak istemedi.Aldık bu zamana kadar ama şu 1 aydır almak istemiyor fiyatlarına bakıyor almaktan vazgeçiyor indirim gözlüyor sanırım
Ben istemiyorum.O da bana uymak amacıyla mı yoksa gerçekten istemiyor mu bilmiyorum ama zamanı gelince olur diyor acele etmiyor hiç çocuk yapmayı denemedik.Hazır değiliz tabiki.Ama onu bilmiyorum bana yalan söylemez ama belki stres olmayım diye baba olmak istediğini söylemiyor olabilir.İçiniz kıpır kıpır her gün seks istemeniz yaşamanız normal.
Eşiniz de baba olmak istiyorsa size açık açık söylemeli. Sizde anne olmak istiyor ve hazırsanız deneyin zaten ilk ayda tutacak değil.
Adam denemeye başlamış siz uyuyun.Ben istemiyorum.O da bana uymak amacıyla mı yoksa gerçekten istemiyor mu bilmiyorum ama zamanı gelince olur diyor acele etmiyor hiç çocuk yapmayı denemedik.Hazır değiliz tabiki.Ama onu bilmiyorum bana yalan söylemez ama belki stres olmayım diye baba olmak istediğini söylemiyor olabilir.
Korunmasız her ilişki, ben çocuk sahibi olmak istiyorum demek için bir adım demektir.Ben istemiyorum.O da bana uymak amacıyla mı yoksa gerçekten istemiyor mu bilmiyorum ama zamanı gelince olur diyor acele etmiyor hiç çocuk yapmayı denemedik.Hazır değiliz tabiki.Ama onu bilmiyorum bana yalan söylemez ama belki stres olmayım diye baba olmak istediğini söylemiyor olabilir.
Tabi siz haklısınız biz ne yaşadığımızı bilmiyoruz.Adam denemeye başlamış siz uyuyun.