Hergün cinsellik yaşamak normal mi?

tugbaa523

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
25
15
22
Herşeyden memnunum.Eşimi seviyorum.Ama neredeyse hergün ilişki yaşamak normal midir?Çocuktan sonra düzenimiz nasıl olur çok sarsılır mı?Sormak istemiyorum ama bunu tek yaşayan düşünen ben değilimdir diye düşünüyorum

Sizin de cinsellikten başka gündeminiz yok. Üye olalı daha bir saat olmamış 3 farklı cinsellik konusuna yazmışsınız biraz sakin. Bu saatte full cinsellik konuşmak için üye olunca muhittin abi vaybı verdiniz bana.

Sizin de cinsellikten başka gündeminiz yok. Üye olalı daha bir saat olmamış 3 farklı cinsellik konusuna yazmışsınız biraz sakin. Bu saatte full cinsellik konuşmak için üye olunca muhittin abi vaybı verdiniz bana.
E sorularım birikmiş olamaz mı?Rahatsız olduysanız görmezden gelin lütfen

Herşeyden memnunum.Eşimi seviyorum.Ama neredeyse hergün ilişki yaşamak normal midir?Çocuktan sonra düzenimiz nasıl olur çok sarsılır mı?Sormak istemiyorum ama bunu tek yaşayan düşünen ben değilimdir diye düşünüyorum
Her gün ilişki yaşamanız önemli bir şey değil.
Karşılıklı zevk alamıyorsanız ayda 1 kez de yapsanız yokluğunu aramazsınız.

Kondom almayan kocan bebek bezi alirmi😄

9 aydır evliyiz.Ben 21 o 32 ay olarak girdim gün kaldı
İçiniz kıpır kıpır her gün seks istemeniz yaşamanız normal.
Eşiniz de baba olmak istiyorsa size açık açık söylemeli. Sizde anne olmak istiyor ve hazırsanız deneyin zaten ilk ayda tutacak değil.

Cimri biri değil.Ne istesek aliyoruz yiyoruz giyiyoruz.Ona gelince almak istemedi.Aldık bu zamana kadar ama şu 1 aydır almak istemiyor fiyatlarına bakıyor almaktan vazgeçiyor indirim gözlüyor sanırım😂
Çocukda istiyo olabilir mi

İçiniz kıpır kıpır her gün seks istemeniz yaşamanız normal.
Eşiniz de baba olmak istiyorsa size açık açık söylemeli. Sizde anne olmak istiyor ve hazırsanız deneyin zaten ilk ayda tutacak değil.
Ben istemiyorum.O da bana uymak amacıyla mı yoksa gerçekten istemiyor mu bilmiyorum ama zamanı gelince olur diyor acele etmiyor hiç çocuk yapmayı denemedik.Hazır değiliz tabiki.Ama onu bilmiyorum bana yalan söylemez ama belki stres olmayım diye baba olmak istediğini söylemiyor olabilir.

Ben istemiyorum.O da bana uymak amacıyla mı yoksa gerçekten istemiyor mu bilmiyorum ama zamanı gelince olur diyor acele etmiyor hiç çocuk yapmayı denemedik.Hazır değiliz tabiki.Ama onu bilmiyorum bana yalan söylemez ama belki stres olmayım diye baba olmak istediğini söylemiyor olabilir.
Adam denemeye başlamış siz uyuyun.

Korunmasız her ilişki, ben çocuk sahibi olmak istiyorum demek için bir adım demektir.

Eşiniz indirim kovalıyor indirimli fiyatta iken prezervatif alıyorsa maddi açıdan her gün seks yapana yetmez anacımmm😂😂

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama sizde alabilirsiniz sonuçta ikinizin ortak zevki için kullanılan bir şey.

X