valla kızar bneımde oluyor.. yanı doktorada gıttım hormonlarım falan gayet normaldı.. doktorda bırsey demedı o yuzden normaldır dıye dusunuyorum...
Bende de var canım,özellikle beyaz daha koyumsu gibi.herkes de oluyor diye düşünürdüm günlük ped o amaçla değil mi acaba :44::44:
Günlük ped bunun için yapılmıştır zaten canım. Ben öyle biliyorum :26: Yoğunluğu her zaman aynı olmaz bazen çok gelir bazen az gelir bazen hiç gelmez. Bence bu bi sorun değil. Herkesde olan bişey takma tafana hiç. Temizliğine dikkat ettikten sonra çok önemli değil ama rahatsız oluyosan doktora görünüp içini rahatlatmanda fayda var
akıntı normal galiba ama rengi iltihap gibiyse normal değilmiş galiba
günlük pedler ve normal pedler çık kaşıntı yapıyor
zaten çoğu kişide kauçuk, sentetik gibi maddeler alerji yapıyormuş
aynı durumu yaşayan var mı
günlük pedler sağlık açısından olumsuzdur, doktorlar tavsiye etmiyor, her gün iç çamaşırı değiştirilmeli ve çamaşırlar %100 pamuklu olmalı, üstelik bazı çamaşırlar allergendir, dikkat edilmeli, kesinlikle vücudumuzu yıkadığımız kimyasal duş jelleri ile yıkanmamalı, (hele o katı sabunlarla sakın sakın:) nemli bırakılmamalı, bazı bayanlar (evli bayan arkadaşlar) vaginal duş yapıyorlar, bu bölgenin florasını tamamen bozup yararlı bakterilerin ölmesine neden olurlar, yapılması sağlıklı değil .. bütün bunlara dikkat edilince 1 hafta - 10 gün içerisinde artık olmaz. normalde adet sonrası, ve bazı hormonlarımızın arttığı dönemde akıntı olur, kokusuz renksiz ve rahatsız edici değildir, bu normaldir, fakat sürekli bi akıntının olması normal değildir, rahatsız eder.. fakat bu durum illa bi enfeksiyon düşündürmemeli, bazı etkenler uzaklaştırılırsa normale döner .. umarım biraz yardımcı olmuşumdur.
Günlük ped bunun için yapılmıştır zaten canım. Ben öyle biliyorum :26: Yoğunluğu her zaman aynı olmaz bazen çok gelir bazen az gelir bazen hiç gelmez. Bence bu bi sorun değil. Herkesde olan bişey takma tafana hiç. Temizliğine dikkat ettikten sonra çok önemli değil ama rahatsız oluyosan doktora görünüp içini rahatlatmanda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?