Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

sanırım aynı tarihte aynı renk boyamıştık diloşş dimi??
bnm dipler çıktı kendi.Kahve kahve duruyoo valla bi işlem yapmayı düşünmüyorum şimdi tekrar kapandım ya pek de sorun değil kendi saçım uzasın diyorum.. eğer uzayınca çk gıcık bi renk olursa kahve tonları düşünüom..
Seninkiler ne alemde?Toparlansın kanka saçlarımız..

Hoşgeldinn canımmm
2 minişimiz olduuuuopuyorumnanaktan
Minişin adı Mine ama kaydirigubbakcemile3

alemsin kankaa yaa onunda adı minedir miniş diye isim mi olur çok güldümmm allah seniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sanırım aynı tarihte aynı renk boyamıştık diloşş dimi??
bnm dipler çıktı kendi.Kahve kahve duruyoo valla bi işlem yapmayı düşünmüyorum şimdi tekrar kapandım ya pek de sorun değil kendi saçım uzasın diyorum.. eğer uzayınca çk gıcık bi renk olursa kahve tonları düşünüom..
Seninkiler ne alemde?Toparlansın kanka saçlarımız..

Ben Haziranda boyamıştım saçımı siyaha sarılar kapansın diye ve çok çabuk aktı siyah doğal duruyo saç rengim ama kahveye boyatmak istiyorum yavaş yavaş açıcam sarıya kadar sarışın olucam tekrardanaklinialirimsmile
Sevgilim sarışın olmamı hiç istemiyooooo:jeyyar:

alemsin kankaa yaa onunda adı minedir miniş diye isim mi olur çok güldümmm allah seniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy kanka asıl ben güldüm şincii bizim komşumuzun adı Miniş kaydirigubbakcemile3
Takma adı falan değil kimlikteki adından bahsediyorummsırnaşık şey

Ben Haziranda boyamıştım saçımı siyaha sarılar kapansın diye ve çok çabuk aktı siyah doğal duruyo saç rengim ama kahveye boyatmak istiyorum yavaş yavaş açıcam sarıya kadar sarışın olucam tekrardanaklinialirimsmile
Sevgilim sarışın olmamı hiç istemiyooooo:jeyyar:

yaza kadar mı demek istedin kuzuu
İStemez tabi sarışın olcan dikkat çekcen
Gözlerinle zaten yeterince çekiosundurda ..
Ben olsam seni bi odaya kitler saklarım hihiihi çok kötüyüm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Ayy kanka asıl ben güldüm şincii bizim komşumuzun adı Miniş kaydirigubbakcemile3
Takma adı falan değil kimlikteki adından bahsediyorummsırnaşık şey

ilk kez duyuyorum kanka miniş diye isim kedi gibi :KK70:
Burası Türkiye..olur mu olur yani turkbayragi

yaza kadar mı demek istedin kuzuu
İStemez tabi sarışın olcan dikkat çekcen
Gözlerinle zaten yeterince çekiosundurda ..
Ben olsam seni bi odaya kitler saklarım hihiihi çok kötüyüm
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Yani kanka ben saçımı siyaha boyayalı 8 ay olmuş siyahlar iyice aktı saçımın uçları kızıllaştı akannehir boyayım diyorum tekrardan işte bahara doğru
Elinden gelse yapacakta işte o fırsatı vermiyorummm üzgünümm:umursamaz:
Ayrıca mersii kankaaa iltifat edionnn:kedi:

Yani kanka ben saçımı siyaha boyayalı 8 ay olmuş siyahlar iyice aktı saçımın uçları kızıllaştı akannehir boyayım diyorum tekrardan işte bahara doğru
Elinden gelse yapacakta işte o fırsatı vermiyorummm üzgünümm:umursamaz:
Ayrıca mersii kankaaa iltifat edionnn:kedi:

madem o kadar kötü durumdasın yavaş yavaş boya koyudan açığa doğru
Herzaman bebişimm...

:) teşekürler canım hoşbulduk neler yapıyorsunuz ben diyarbakırdayım 3.5 aylık bir kızım var eşimin görevi nedeniyle d. bakırdayız izmirliyimm 22 yaşındayım kendimide kısaca tanıtayım:hulya:

:) teşekürler canım hoşbulduk neler yapıyorsunuz ben diyarbakırdayım 3.5 aylık bir kızım var eşimin görevi nedeniyle d. bakırdayız izmirliyimm 22 yaşındayım kendimide kısaca tanıtayım:hulya:

Bende Dilayy canımmvereliniortak
Gerçek adın ne çok merak ettimbilmiyorumkismile

ooo ne güzel allah bağışlasın canım benim
Diyarbakırda zordur heralde yaşam?
Bende 22 yaşındayım memnun oldum

X