Herey hazr ama kararsz kaldm yardm ltfen

A

asmin07

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi asmin07
Arkadaşlar burun estetiği olmam için maddi konuda hazırlığım tamamlandı sonunda :) ancak emre bey ve zühtü bey arasında kararsız kaldım sağolsun bi çok arkadaşın fotolarına bakma şansım oldu ama karar veremedim sizce ne yapmalıyım? yardım edin lütfen:kedi:

• Konu Sahibi asmin07
ben zühtü bey diorum cok begeniorum onun yaptığı burunları ikisi arasında kaldıysan eger..yada yakup avşar benim doktorum:)

• Konu Sahibi asmin07
sağol canım valla ne zormuş şu doktor seçimi..

• Konu Sahibi asmin07
cnm bak bende yarın sabah dr yusuf can beye ameliyata giriyorum
kendisi de yakup avşarın uyguladığı mikrorinoplasti yöntemini uyguluyor
ben memnun kalırsam ki resimlerimi eklediğimde sizde görürsünüz
sana da yusuf beyi tavsiye ederim
kendisi bu işin uzamnı ama işlerinin yoğunluğu nedeniyle net ortamında bulunamıyo

kadınlar kulübüne özel %20 indirim uyguluyor ayrıca haberin olsun

• Konu Sahibi asmin07
dreamlover çok sağol sen yarın giriyorsun demek senin yerine ben heycanlandım bak şimdi:) umarım harika geçer.yaa sorma şu para durumu beni bitirdi zaten kitlendim kaldım

• Konu Sahibi asmin07
saol cnmm, hakkımızda hayırlısını isteyelim
15 gün önce karar verdim hemen dr araştırmasına girdim , buldum ve yarın oluyorummm
ben bile inanamaıyorum inan

• Konu Sahibi asmin07
evet canım biliyorum bende doktor ararken senin aradığını görmüştüm en iyisini yapmışsın erteledikçe uzuyor çünkü zaman bende çocuk yapmak istiyorum ama burun sevdam engel oluyo burnumu yaptırıp yaptırmaz hamile kalmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…