sakın sakın!!!!!
ben yaptım bu hatayı... sakın diyorum, o kadar diyorum.
birkaç ay zayıflama ürünü kullandım, 8 kilo verdim, mutlu bahtiyarken... nasıl olduysa hamile kaldım.
ocak ayında, sırf bu hapları kullandığım için, çocukta anomaliye sebep olma riski yüzünden, bebeğimi aldırdım.
birkaç doktor ve genetik uzmanı, aynı yorumu yaptı.
bu haplar, markası ne olursa olsun... 6 ay süreyle, vücuttan etkilerini attırmayacak şekilde formüle edilmişler. o sebeple, ilacı bırakınca 6 ay kadar kilo almıyorsun. ama o sebeple, o süre içinde oluşabilecek olan hamilelikte de, sağlık riskleri mevcut.
bana, 5 haftalık hamileyken, genetik uzmanı (çapa'da bi doktor), ''ileri tetkikler yapmak lazım, rahim iç sıvısına bakmak lazım, bebek büyyünce (20 haftalıkken falan) kan örneği almak lazım... falan filan..''' dedi.
hiç riske atamadım, aldırdım bebeğimi.
acısı içimde büyük hala.
aman diyim, hiç tavsiye etmiyorum.[/QUOTE
benimde 6-8 kilo fazlam vardı bu yöntemi kullanmayı düşünüyordum ama sağol vazgeçtim hamilelik düşünüyorum 6 aydır olmuyor erkek bebek için bi yazında '' oldukça iyi araştırdım bütün bunları. bisürü takvimler edindim.. beslenme düzenimize dikkat ettik.... bbla bla bla... daha da burda şimdi söyleyemeyeceğim bisürü şeyler yani :)
bütün hepsini de, kk'daki arkadaşlarımdan öğrendim. sağolsunlar, ne gerekliyse söylediler, bir topiğimiz var bu konuda... birsürü istediği cinsiyeti elde eden anne adayımız var şimdiden.
fakat ben, ara verdim bu konuya. birkaç düşük geçirdim.
şimdi mola aşamasındayım. inşallah 1 sene sonra yeniden aynı konulara devam.... ama beslenmeme dikkat edicem hakkatten.'' demişsin canım banada yardımcı olurmusun lütfen