Herbilife zayıflayan ve sonra hamile kalan varmı

zuzumcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
75
1
26
Kocaeli
Herbilife zayıflamayı düşünüyorum ama şüphelerim var şu anda 80 kiloyum yeni dogum yaptım malesef bebeğmi kaybettim kilo vermek ve yeniden anne olmak istiyorum ama hamileligimde herblife bırakırsam ciddi kilo alırmıyım. kullanan arkadaşlar lütfe yorum yapsın

Herbilife kullanmayın. KAraciğer enzimlerini ve dengesini alt üst eden çok zararlı bir ürün o. Hem klasik sağlıklı bir diyetle çok daha kalıcı kilo verirsiniz. Ben kışın 7 kilo verdim, son üç aydır afedersin öküz gibi yediğim halde kilo almıyorum. Midede şişkinlik yapma esasına dayalı bir ürünle kilo verirsen miden de küçülmeyeceğinden bıraktığın anda kilo alma ihtimalin %90.

sakın sakın!!!!!

ben yaptım bu hatayı... sakın diyorum, o kadar diyorum.

birkaç ay zayıflama ürünü kullandım, 8 kilo verdim, mutlu bahtiyarken... nasıl olduysa hamile kaldım.

ocak ayında, sırf bu hapları kullandığım için, çocukta anomaliye sebep olma riski yüzünden, bebeğimi aldırdım.
birkaç doktor ve genetik uzmanı, aynı yorumu yaptı.
bu haplar, markası ne olursa olsun... 6 ay süreyle, vücuttan etkilerini attırmayacak şekilde formüle edilmişler. o sebeple, ilacı bırakınca 6 ay kadar kilo almıyorsun. ama o sebeple, o süre içinde oluşabilecek olan hamilelikte de, sağlık riskleri mevcut.

bana, 5 haftalık hamileyken, genetik uzmanı (çapa'da bi doktor), ''ileri tetkikler yapmak lazım, rahim iç sıvısına bakmak lazım, bebek büyyünce (20 haftalıkken falan) kan örneği almak lazım... falan filan..''' dedi.
hiç riske atamadım, aldırdım bebeğimi.
acısı içimde büyük hala.

aman diyim, hiç tavsiye etmiyorum.

Bunları atlattığınız için çok tşk. bende haplarla zayıflayıp ardından hamileliği düşünüyordum
Kilolu hamile kalırım yine de kullanmam

Yukarıda yazılan olumsuzlukların hiç birine katılmıyorum.....
Ben bu ürünler sayesinde hayatımda başka hiç bi ürünle olamayacak kadar güzel bi vücut sahibi oldum...
Çok güzel ve faydalı besinler...
Bişeyi karalamadan önce iyice içine girip araştırılmalı diye düşünüyorum!
Hamilelik boyunca ve de hamilelik sonrasında deli gibi bu markanın ürünleriyle takviye yapan insanlar tanıyorum...
Çocukları da sapasağlam hiç bi sorunları yok...
Ürünlerin tek dezavantajı biraz pahalı çünkü bitkisel ürün satan tüm markalar aynı şekilde pahalı zaten...
Bir de uzun süre düzenli kullanman gerekiyor....
Ben maddi açıdan sıkışmasam hala devam edicem ama şu an yeni düğün yaptık ara verdim....
Tavsiyem etrafındaki olumsuzluklara kapılma...
Belki de rakip firma çalışanıdır bilemezsin ki!!!

Bunları anlattığınız için çok tşk. bende haplarla zayıflayıp ardından hamileliği düşünüyordum
Kilolu hamile kalırım yine de kullanmam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…