Kuzu maşallahın varBugün ki arkadaş a okudum
Listeyi yarın paylaşacağım seni okundu eklerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu maşallahın varBugün ki arkadaş a okudum
Canım ekleyelim mi listeye günlük devamlı okursun değil miTabi ki ne güzel olur hemde günlük yasin okumak
Canım ekleyelim mi seni listeyeIron Butterfly canım katılalım mı bizde günlük 1 yasin.
Her akşam 22.00 ye kadar bildirmemiz gerekli ?
Tabi ki ne güzel olur hemde günlük
Çok isteriz ama regli dönemindeyiz bitince yeniden haber vericek size olur mu ?Canım ekleyelim mi seni listeye
Evet ekleyin ama Perşembe gününe kadar mazeretliyimCanım ekleyelim mi listeye günlük devamlı okursun değil mi
rana20 annesı ve aktıf lora için birer tane okudum rabbım kabul etsın ınsallahrana20 için okudum rabbım kabul etsın insallah
ben okudum canım bırer tane Allah kabul etsın ınsaallahKızlar 3 kişiye okundu
R rana20
R rana20 Annesi
Aktif Lora
Yeni listeyi bu kişilerin okuması bitince paylaşacağım.
Çok isteriz ama regli dönemindeyiz bitince yeniden haber vericek size olur mu ?
Kızlar regli döneminiz bitince 1.sıradan okuma yapacağınız güne kadar okunan kişilere okuma yapıp bildirirseniz sevinirim. Listeye ekliyorum siziEvet ekleyin ama Perşembe gününe kadar mazeretliyim
Tamam canım inşallah okuruz sağol bizi de böyle bir gruba aldığın vesile olduğun için allah razı olsun .Kızlar regli döneminiz bitince 1.sıradan okuma yapacağınız güne kadar okunan kişilere okuma yapıp bildirirseniz sevinirim. Listeye ekliyorum sizi
Ne demek canım benim hoşgeldiniz Rabbim dualarda buluştursun bizleriTamam canım inşallah okuruz sağol bizi de böyle bir gruba aldığın vesile olduğun için allah razı olsun .