- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.525
- 133
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 3 kişiye okunduBen de yeni gördüm başladığını. Yarına kadar tamamlarım şimdiye kadar okunan kişileri
@N u r
Saliha40
HejaR12
mutlulukbenihicbirakma
humanbeings
Kızlar liste başladı size etiket gelmedi sanırım.
KONU başındaki Takip et butonuna basıp konuyu takibe alın günlük listeyi görürsünüz
Şuan listeden 3 kişiye okundu. Sizde dönüş yaparsanız çok sevinirim
tamam canım benimkileri bugün akşama kadar okuruz nasip olursa inşallah yazarım sana okuyuncaKızlar 3 kişiye okundu
R rana20
R rana20 Annesi
Aktif Lora
Yeni listeyi bu kişilerin okuması bitince paylaşacağım.
Tamam canım benim bitince haber verirsintamam canım benimkileri bugün akşama kadar okuruz nasip olursa inşallah yazarım sana okuyunca
rana20 için okudum rabbım kabul etsın insallahKızlar 3 kişiye okundu
R rana20
R rana20 Annesi
Aktif Lora
Yeni listeyi bu kişilerin okuması bitince paylaşacağım.
Ne kadar çok ikisi için demişimR rana20 canım annen ve Aktif Lora için 1 er tane okumuştum ben ikisi için 1 er tane daha okuyup ikisi içinde yrı ayrı 2şer tane okumuş oldum :)
Tabi ki ne güzel olur hemde günlük yasin okumakIron Butterfly canım katılalım mı bizde günlük 1 yasin.
Her akşam 22.00 ye kadar bildirmemiz gerekli ?
Ben şimdi gördüm hakkınızı helal edin kızlar, etiket yeni geldi bana, akşama 3 kişi niyetine okuyacağım, geriye bakarım kim ne için istiyorsa onun niyetine okurum Allah izin verirse, yemeğe misafirim var, gitsinler hemen başlayacağım, okuyunca haber ederimm@N u r
Saliha40
HejaR12
mutlulukbenihicbirakma
humanbeings
Kızlar liste başladı size etiket gelmedi sanırım.
KONU başındaki Takip et butonuna basıp konuyu takibe alın günlük listeyi görürsünüz
Şuan listeden 3 kişiye okundu. Sizde dönüş yaparsanız çok sevinirim
Okudum canım Allah kabul etsin inşaallahR rana20 Annesi için bildirim yapamayanlar ;
@N u r mazeretli
@SoLeiL12 mazeretli
Saliha40
Elif
HejaR12
mutlulukbenihicbirakma x3
@Assos32 mazeretli
@burcusami
5 528mucizemmm
@Sadelikherseydir
T Tubiskooo
agustos72
humanbeings
@RabiaIslam
Z zeynepmuratselo
Canım yeni kişiye yarın geçeceğiz sabahtan listeyi paylaşırımR rana20
Canım senin için, annen için ve Aktif Lora için annem,ben,kardeşim 1er tane okuduk Rabbim kabul etsin inşallah
Yeni kişiye nezaman geçilecek canım?