İnşallah canm benm öyle yapacagm inşallahDoktorunu degıstırdın mı canım, hayırlı haberlerle gel inşallah
Kaç kişiye okunmadı bı kişi adına okuyabilirim bugün 3 4 tane
Kızlar son günlerde hiç okuma yapmayanlar var onların hem kendilerinin eksiği var hemde okuyamadıkları kişilerin. Bugün ki listede sayılar yanlarında yazıyor ordan bakıp içinizden geldiği gibi okuyun o zaman.Kac eksik var cnm bende okuyabilirim
İnşallahh güzel haberler getir bizeİnşallah canm benm öyle yapacagm inşallah
Hele bnm hesaplar öyle bı şaştı ki bu son 2 ay anlatamamİnşallahh güzel haberler getir bizebende önümüzdeki ay baslıcagım, bu ay adet olamadım, hıc gecıkmezdım, tarlusal verdı doktor.. Adet olursam hısterekopı olup diğer adetle baslıcak tık.. Hesaplar uymadı
Tamam canim haber ederim okuyuncaKızlar son günlerde hiç okuma yapmayanlar var onların hem kendilerinin eksiği var hemde okuyamadıkları kişilerin. Bugün ki listede sayılar yanlarında yazıyor ordan bakıp içinizden geldiği gibi okuyun o zaman.
Bir sonraki liste duzenlı olarak katılcaklarla olussun lütfenKızlar son günlerde hiç okuma yapmayanlar var onların hem kendilerinin eksiği var hemde okuyamadıkları kişilerin. Bugün ki listede sayılar yanlarında yazıyor ordan bakıp içinizden geldiği gibi okuyun o zaman.
Aminn canım benımHele bnm hesaplar öyle bı şaştı ki bu son 2 ay anlatamamama nasipten ötesi yok olsun da güç olmasın inşallah seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah burdaki isteyen bekleyen tüm arkadaşlarla
Bukadar şaşmaya bı hamilelik beklerdimAminn canım benımdualarımız kabul olsun inşallah
Ama ben hakettim bu gecıkmeyi, hergun çörekotu yagı ıctım bayramın 1.gununden ıtıbaren, dun ogrendım ki haftada 2 kere içilmeliymiş, ben dozu abartmışımBukadar şaşmaya bı hamilelik beklerdimama belli de olmaz bakalım bu ay benm de senin gibi oldu işte nabalim aminn canim benm
Bu ay cok kısı de gecıkme var, mevsimsel mı ki?Bukadar şaşmaya bı hamilelik beklerdimama belli de olmaz bakalım bu ay benm de senin gibi oldu işte nabalim aminn canim benm
Benmde öyledir büyük ihtimal sizlayip durdu bu ay.Sürekli yumrutladim sanırım ben bu ay sürekli yumrutlama belirtisi yaşadım. Neyse konuyu sabote etmeyeyimAma ben hakettim bu gecıkmeyi, hergun çörekotu yagı ıctım bayramın 1.gununden ıtıbaren, dun ogrendım ki haftada 2 kere içilmeliymiş, ben dozu abartmışımProlaktinim yukselmıs bıraz
Çörekotu yagını bebegı olan anneler süt yapsın diye içiyormuş, prolaktin de süt hormonu.. Ben işte çok içtimBenmde öyledir büyük ihtimal sizlayip durdu bu ay sürekli. Sürekli yumrutladim sanırım ben bu ay sürekli yumrutlama belirtisi yaşadım. Neyse konuyu sabote etmeyeyim
Çörek otu iyidir ama bence o zarar vermez
Hakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimizey_nep
Oriana
muhursuzpusula
@Harlofia
Kızlar neredesiniz günlerdir bildirim gelmiyor okumalar hep eksik kaldı arkadaşların. Listede son 2 3 kişi kaldı lütfen biraz destek atalım sizlerinde eksik tamamlanmadı
canım ben bıldırımımı yapıyorum aslında bugun hejar içinde okuyacagım dun nana için 1 okumustum allah kabul etsınzey_nep
Oriana
muhursuzpusula
@Harlofia
Kızlar neredesiniz günlerdir bildirim gelmiyor okumalar hep eksik kaldı arkadaşların. Listede son 2 3 kişi kaldı lütfen biraz destek atalım sizlerinde eksik tamamlanmadı
Geçmiş olsun cnm Allah tez zaman da şifa versin cnmHakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi
Amiin inşAllahGeçmiş olsun cnm Allah tez zaman da şifa versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?