🌿🌿🌿YASİN'İ ŞERİF HATMİ 🌿🌿🌿

Kaç kişiye okunmadı bı kişi adına okuyabilirim bugün 3 4 tane

Kac eksik var cnm bende okuyabilirim
Kızlar son günlerde hiç okuma yapmayanlar var onların hem kendilerinin eksiği var hemde okuyamadıkları kişilerin. Bugün ki listede sayılar yanlarında yazıyor ordan bakıp içinizden geldiği gibi okuyun o zaman.

İnşallah canm benm öyle yapacagm inşallah
İnşallahh güzel haberler getir bize bende önümüzdeki ay baslıcagım, bu ay adet olamadım, hıc gecıkmezdım, tarlusal verdı doktor.. Adet olursam hısterekopı olup diğer adetle baslıcak tık.. Hesaplar uymadı

Hele bnm hesaplar öyle bı şaştı ki bu son 2 ay anlatamam ama nasipten ötesi yok olsun da güç olmasın inşallah seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah burdaki isteyen bekleyen tüm arkadaşlarla

Tamam canim haber ederim okuyunca

Bir sonraki liste duzenlı olarak katılcaklarla olussun lütfen

Hele bnm hesaplar öyle bı şaştı ki bu son 2 ay anlatamam ama nasipten ötesi yok olsun da güç olmasın inşallah seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah burdaki isteyen bekleyen tüm arkadaşlarla
Aminn canım benım dualarımız kabul olsun inşallah

Reactions: H M
Bukadar şaşmaya bı hamilelik beklerdim ama belli de olmaz bakalım bu ay benm de senin gibi oldu işte nabalim aminn canim benm
Ama ben hakettim bu gecıkmeyi, hergun çörekotu yagı ıctım bayramın 1.gununden ıtıbaren, dun ogrendım ki haftada 2 kere içilmeliymiş, ben dozu abartmışımProlaktinim yukselmıs bıraz

Ama ben hakettim bu gecıkmeyi, hergun çörekotu yagı ıctım bayramın 1.gununden ıtıbaren, dun ogrendım ki haftada 2 kere içilmeliymiş, ben dozu abartmışımProlaktinim yukselmıs bıraz
Benmde öyledir büyük ihtimal sizlayip durdu bu ay.Sürekli yumrutladim sanırım ben bu ay sürekli yumrutlama belirtisi yaşadım. Neyse konuyu sabote etmeyeyim
Çörek otu iyidir ama bence o zarar vermez kuzu m
Mevsimsel de olabilir

Benmde öyledir büyük ihtimal sizlayip durdu bu ay sürekli. Sürekli yumrutladim sanırım ben bu ay sürekli yumrutlama belirtisi yaşadım. Neyse konuyu sabote etmeyeyim
Çörek otu iyidir ama bence o zarar vermez
Çörekotu yagını bebegı olan anneler süt yapsın diye içiyormuş, prolaktin de süt hormonu.. Ben işte çok içtim doktora diyemedim de korkudan neyse bidaha içmiyorum hıcbısey

Hakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi
Geçmiş olsun cnm Allah tez zaman da şifa versin cnm

YASİN'İ ŞERİF HATMİ

Listemiz başa döndü;

1. R rana20 Hatmi Tamamlandı
2. burcusami Hatmi Tamamlandı
3. muhursuzpusula 37 (mazeretli)
4. zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6. OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. 31
7. Sohrab Hatmi Tamamlandı
8. Nana929 27 (mazeretli)
9. HejaR12 Hatmi Tamamlandı
10. M merve_1 Niyetine
11. moco-coco Hatmi Tamamlandı
12. Teneffus Zili
Arkadaşlar bugün 2 liste paylaştım çünkü bir arkadaşımızın sayısı çok azdı okundu ve tamamlandı Hatmi. Bu arkadaşımız için sayı olarak fazla okuyabilen olursa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…