Canım iyi misin Allah şifa versin herşey yoluna girer inşallahArkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın
Canım benim çok geçmiş olsun. Sağlıklı ilerlesin hamişliğin inşallahArkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın
4 tane okudum Rabbim kabul etsin ins niyetini cnm
4 tane okudum Rabbim kabul etsin ins niyetini cnm
Geçmiş olsun canım, kendıne dıkkat et, yorma kendını hıcArkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın
Gecmiş olsun canım dikkat etArkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın
Geçmiş olsun cnmArkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın
Canım hatmin tamamlandı 43 okunmuş sana Rabbim kabul etsin inşaAllah
Tmmdır canım, Allah razı olsun herkesten, rabbim hepimizin nıyetini kabul etsin insallahCanım hatmin tamamlandı 43 okunmuş sana Rabbim kabul etsin inşaAllah
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını elbet en hayırlı vakitte gelecektir.
Bugünden itibaren ekleme canım okuyamadımCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını elbet en hayırlı vakitte gelecektir.
Bugün ki arkadaş için okudun mu canım yoksa bugünden itibaren mi sana sayı eklemeyim?
Tamam canımBugünden itibaren ekleme canım okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?