Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 haftada 6 kilo muiuuu harika! Ben de dün başladım kullanmaya inşallah bende de etkili olur. Sizin ne kadar fazla biz var? Ben yaklaşık 13 ila 15 kilo arası vermek istiyorum inşallah.
Şimdi her yerde bu ürünü görüyorum ve çok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarımda var fakat insülin direnci ve pikos kisti hastasıyım ilaç kullanmıyorum. Daha önce ilaç içiyordum ama artık ilaçtan dolayı kusmaya başladığım için aşırı rahatsız oldum ve bıraktım. Eğer herbalife kullanırsam kilo verdirir mi? Sizin önerileriniz nedir?
Tavsiyem shake değil de çayını kullanmanız olur. Çayı sahiden faydalı ve güzel iştah kesiyor. Ben shake ile kilo veremedim açıkçası. Geçen yaz kullanmıştım.
Merhaba Tuğba hanım bende herbalife kullanmaya baslayacagim 15 kilo fazlam var doğum kilosu ama egzersiz yada yürüyüş yapamiyorum küçük cocugum var emzirmeyi kestim 5 ay oldu..Nasil kullanmam gerekiyor kullanım önerileriniz nelerdir?
Şimdi her yerde bu ürünü görüyorum ve çok iyi olduğunu söyleyen arkadaşlarımda var fakat insülin direnci ve pikos kisti hastasıyım ilaç kullanmıyorum. Daha önce ilaç içiyordum ama artık ilaçtan dolayı kusmaya başladığım için aşırı rahatsız oldum ve bıraktım. Eğer herbalife kullanırsam kilo verdirir mi? Sizin önerileriniz nedir?