- 3 Haziran 2021
- 9
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Brdal govsulu
-
Canim her ögunü yedikten sonra shake iciceksin mesela guzel bir kahvalti yaptin shake,ogle yemegini yedin ustune gibi gibi birde aloe vera icecegini alip onunla birlikte kullanki bagirsak florasanini düzenlesin yoksa bosuna kullanmış olursunMerhabalar
21 yaşındayım 43 kiloyum 8 aylık bir kızım var hamileliğimde 15 kilo filan aldım ama doğum yaptikdan 3 ay sonra tekrar eski kiloma düştüm . Önceden kahvalti filan yapmadan sadece akşam yemeği yerdim smdi kahvltimi yapıyorum öğlen yemeğini yiyorum ee tabi akşam yemegide yiyorum ve buna rağmen bir türlü kilo almıyorum bu günlerde akilma hörbilayf takıldı içinizde kilo almak için kullanan kullandiysa verimli sonuçlar alan varsa lütfen cevap verebilirmi bostan yere o kdar para vermek istemiyorum . Şimdiden teskkur ederim
Yaşıma göre zayıfım vücudumu o kdar proplem yapmasam bile yüzümden çok kilo verdim istemeden bud bnim özgüvenimi sarstı beni rahatsız etti . İnsllah bı gün bana da Allah sizin derdinizden verireskiden benımde böyle dertlerim vardı
şimdi yarım dilim kepek ekmegıyle doymaya çalışıyorum
Diyetisyen yada dahiliyeye gidersen sana mama verecektir o kilo aldırıyor. Bende 45 kiloyum geçen ay raporla yazdırdım bir ayda iki üç ki
Yaşıma göre zayıfım vücudumu o kdar proplem yapmasam bile yüzümden çok kilo verdim istemeden bud bnim özgüvenimi sarstı beni rahatsız etti . İnsllah bı gün bana da Allah sizin derdinizden verir
Orası öyle evet ama dahiliyeye bunun için bı kaç sefer gittim sadece D vitaminimin düşük olduğunu söyledi D vitamnini yazdı yolladı baska hiç bir sorunum yok kan degerlerimde gayet iyi ama alamıyorum alamiyorumsağlıklı bir şekilde kilo almaya bak canım
onlar sağlıksız şeyler ,
kan değerlerine baktır belki başk bir sebebi vardır
Onu kullandm fakat bir faydasini görmedha
Bilmiyorum ki dahiliyeye gittiğimde kötü bir sonuç almadım öyle bişey olsa demeleri gerekir diye düşünüyorumhani bazı trioit hastaları kilo almak yerine veriyorlar öyle birşey olabilir mi
Teskkur ederim en yakın zamanda gidicem insllahBen 1sene ürun satisini egitimini aldim uzun zamandir kullanmiyodum simdi kalori hesabi yapmak icin aldim yani zayiflamak icin baslamistim daha sonra eğitimlere gittim hicbir yan etkisi yokturEki Görüntüle 2863160
Bilmiyorum ki dahiliyeye gittiğimde kötü bir sonuç almadım öyle bişey olsa demeleri gerekir diye düşünüyorum
Hayır emzirmiyorum da dediğiniz gbi bundan bı 1 yıl önce ben bunu dnedim hamile kaldığında ise bırakmak zorunda kaldımEğer ki kilonuzla ilgili ciddi bir sorununuz varsa ki ben de bir dönem çok zayıftım. Dahiliyeye gidin, doktora durumu anlatın. Doktorunuz raporlu(yani devlet ücretin bir kısmını karşılıyor) bir shake tarzı mama süt arası bir şey veriyor eczaneden alıyorsunuz. Yıllar geçti adını hatırlamıyorum ama n harfi ile başlıyordu çilekli muzlu vs oluyordu. Genelde gıda yetersizliği olan insanları için veriyorlar. Ben hepsini içemedim. Bir de stresliyken kilo almayı başaramadım.
Herballife ile ilgili karaciğerinizde boş fruktoz biriktirecek vve sağlıklı olduğunu asla düşünmüyorum. Ki siz emziriyorsunuz tahminimce şu an.
Kilo almanın tek yolu deli gibi yemek ya da depresyon ilaçları kullanmak.
Araştırma hastanesinin diyetisyenine gidip sonuç alamamak çok zor ben bir onda bir de depresyon haplarında kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?