- 1 Eylül 2016
- 2
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi herbalife_gulcan0640
merhaba arkadaslar. ben 24 yasındayım ve 1 yasına kızım var rabbim bagıslasın cümlemizinkini benimkiuyle insallah. dogumdan sonra cok kilo aldım ve tam 90 kloydum üstelik boyumda kısa cok kötü bir görüntüydü. herkes cok kilo aldın söyle böyle deyip duruyodu. ama herkesten cok ben kendime bakınca yaslı bi kadın vücudu görüyodum esim bisey demiyordu ama ben cok rahatsız oluyodum. 55 kilo ile evlenen ben tam 90 kilo olmustum karar verdim artık diyete bebisim de büyüdü cok sükü ek gıdaya gectik anne sütü alımı azaldı bende diyete basladım ama görseniz neler yapıyrum günde 3 litre ne 5 litreye yakın su iciyodm ama yok vücut o kadar yag baglamıski ictigim suda ödem oluyodu neyse baktım veremiyorum olmuyo yani ne yaptıysam sonra özlem diye bi arkadasm var allah bin kere razı olsun bana herbalifeyi önerdi yok dedim kullanmam dedim bunlar zararlı dedim ama yok bi yandanda kullanıyım diyorum neyse bi cesaret basladım düzenli kullanmaya programlara uymaya ne spor ne baska bise bi ayda 10 kilo verdim ve yine dvam ettim kullanmaya suan 65 kilodayım 10 kilo fazlam var halada kullanıyroum üstelik ne bi sarkma nede cok sükr saglık sorunu yasamadım gittigim bi doktor vardı kullanmadan önce ona sormustum sakınca görmedi. simdide üyeligine basladım demem o ki kızlar sizde herbalife ile istediginiz vücuda sahip olablrsnz hayal degil size yemin ederim gercek üstelik ilac degil besleyici bir içecek ve tadı süper bilgi almak isteynler denemek isteyenler yazabilir. saglıklı ve fit yasam icin denemeye deger....