• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife Formul 1 Shake ile sağlıklı kilo vermek isteyenler buraya

angel1978

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
26
0
0
Ankara
Merhabalar,
Herbalife Formul 1 Shake ile sağlıklı bir şekilde iki ayda 58 kilodan 51 kiloya indim ve 1 beden inceldim.Eşimin erkek kardeşi 93 kilodan 78 kiloya indi ve 2 beden inceldi.Etrafımda bir çok sevdiğimize ve yakınımıza önerdik ve herkes çok memnun kaldı.
Genel olarak internette eleştiri konusu olan bu ürünleri bırakınca kilo almaya gelince; siz ideal kilonuza ve beden ölçünüze ulaştıktan sonra eğer diyete başlamadan önceki yaşam tarzınızı devam ettirirseniz tabi ki eski halinize dönersiniz.Zaten 3 ay uygulayıp bırakıldığında bizleri ömür boyu fit tutacak bir program malesef yok.
Daha aktif ve az kalorili besleyici bir beselnme şekliyle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Buradan size yardımcı olmaya çalışacağım.

Sağlıklı günler...

ben dün sparişini verdim inşallah yarn elime ulaşır ve başlarım bana öğle yemeğinde normal öğün yemeniz gerekiyor dediler ama ben öğle shake i içmek istiyorum işyerinde olduğum için daha kolayıma geliyor acaba böyle bir değişim yapabilirmiyiz bilginiz varmı sabah veya akşam nomal öğün beslensem ????

merhaba,
Shake'i sabah ve akşam demelerinin sebebi sabah kahvaltısında şeker dengesinin ayarlanması, akşam ise malum daha az kalori harcadığımızdan sonuca daha kısa sürede ulaşılmasıdır.Öğle yemeğinde de kullanılabilir tabiiki faydası da olur ancak bu Ankara'dan İstanbul'a hangi vasıtayla gidileceği bibidir.Uçakla giderseniz otobüsle gitmeye göre daha kısa sürede ulaşırsınız.
Sorularınız olursa beklerim.Ayrıca internet sitem de hayata geçti.Görüş ve önerilerinizi beklerim
xxxxxxxxxxxxxxx
sağlıklı günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar
.k.k da zayıflama ürünleri ve reklamı yasak canım .

ben reklam yapma derdinde değilim ancak bir çok konuda marka ismi verilmiş. ben de sakınca olmadığını değerlendirmiştim.Amacım insanlara kullanıp fayda gördüğüm bir ürün hakkında bildiklerimi anlatmak.herkese sağlıklı günler dilerim

Bu ürünü kullanmadığınız ve yalnızca burada reklamını yapmak istediğiniz ne kadar da belli :) ama ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmazmış !!!

Bu ürünü kullanmadığınız ve yalnızca burada reklamını yapmak istediğiniz ne kadar da belli :) ama ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmazmış !!!

Ben bu ürünü kullandım.Kullandığım ürünler Formul 1 shake, Herbalifeline (Omega 3), Tang Kuei tablet, Vitamin ve mineral. Toplamda 58 kilodan 51 kiloya düştüm. Kansızlık ve buna bağlı olarak baş dönmesi, baş ağrısı ve halsizlik sorunlarımdan kurtuldum.

forumda "nesfitle zayıflayanlar" bölümü varken burada reklam yapmakla suçlanmam çok da mantıklı değil. Ben ürünlerin çok kaliteli ve sonuç aldıran ürünler olduğunu ve sorusu olanlara cevap verebileceğimi söylüyorum.

Burada lütfen ürünü kullananlar veya kullanmak isteyenler yorum yapsın.Ürünü kimden almak isterlerse alırlar.Onlarca bu ürünü pazarlayan insan var.Ancak lütfen bilmedğiniz bir ürün hakkında kulaktan dolma bilgilerle suçlamada bulunmayın.

Sağlıklı günler dilerim.

Ayol herbalife ürünleri karaciğer sorunlarına yol açtığından dünyada yasaklanmıyor mu?
Şişmanlatanı böyle yaparsa, zayıflatanını düşünmek bile istemem şekerim.

Burada isteyen istediği konuya yorum yapabilme hakkına sahiptir! ben iyi bir dille kendi fikrimi söyledim, sorun etmenize gerek yok, fikrimi değiştirecek değilim. kaldı ki kulaktan dolma bilgilerim de yok, bu ürünün çok kötü oldğunu ve bazı hastalıklara yol açtığını da biliyorum.

ayrıca internet sitem demişsiniz, siteye tıklayınca direkt o site açılıyor :D buradan belli işte, neyse bu konu kapatılır !

Ben burada kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.Bilginize de saygı duyuyorum.Ben sadece bu konuda bilgi almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum. İddia ettiğiniz konuları özelden görüşmek isterseniz memnuniyetle cevaplarım.

Back
X