• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Herbal Hair Care ürünleri!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Beyhan__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
519
0
96
34
Ankara
[az önce internette gezinirken gördüm internet sayfasını..
kullanan var mı acaba?
diğer şampuanlara göre biraz pahalı ama yorumlara bakarsak değer sanırım..
2 hafta içinde düzenli kullanımda toparlandıgını söyleyen yorumlar var..
hatta dökülmeyi tamamen kestigini söyleyen yorumlar..
kullanan varsa yazsın lütfen etkisinia.s.

Doğruysa hemen alayım bende...
Uzun zamandır benimkide dökülüyor
Elimi nere atsam muhakkak etrafında saclarım var:roflol:

benim bu ürünü kullanan bi tanıdıgım var size anlatamam saçları kendine geldi dökülmesi durdu yani kuaförü sen saçını bile tarama diodu toplasanız saç sayısı 200 belki gecer belki geçmezdi şimdi oldukca iyi yani

2.5 aya yakındır kullanıorm herbal care kompleks +şampusununu saçlarım çok kuru cılız ve çabuk kırılan cinsten başlarda kompleks in ii geldiğini düşünmüştüm parlaklık ve canlılık verioduu benim kepek sorunum fardu o yüsden aldımm herşey gayet iyiydi kepeklerim azaldı düşüncesindeydimm. şu an ise kepek hala duruo artı çok saçım dökülüor yaklaşıkk iki haftadırrr bilmiormm yarın bir doktora görünüceğim saçıma değdiğim anda birsürü saç doluyor elime odanın heryeri halının üstü komple saçç 150-200 arası kesin dökülüyodurr. kompleksi kullanalı saç dökülmemde artış oldu anlamadım ben:(

cil_lek çim senin saçların dökülüyorsa biz napçaz almaya korktum şimdi bu ürünü yaa:(zaten saçlarım orielli platin renkte offf:(

Back