- Emoji Skoru
- 9.594
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.601
aa hayirdir canim yaa hasta misin bi sorun mu var ?KIZLAR ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum 2 gündür
dualarınızı eksik etmeyin.
hayırdır canım bi sorun mu var? bugün için 50 alayım:)KIZLAR ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum 2 gündür
dualarınızı eksik etmeyin.
canım ben panik atak+anksiyete hastasıyım buna bağlı kalp sıkıntılarım var nabzım çok yükseliyor ve ritim bozuluyoraa hayirdir canim yaa hasta misin bi sorun mu var ?
ederiz tabi Rabbim sifa versin iyilik versin insallah.
Rabbim sifa versin kuzum dua edeceğim senin için insallah kısa zamanda atlatirsin. Ya Safi çekiyorum hemen.canım ben panik atak+anksiyete hastasıyım buna bağlı kalp sıkıntılarım var nabzım çok yükseliyor ve ritim bozuluyor
dualarınıza çok ihtiyacım var.
rabbim rzı olsun canım arkadaşımmmRabbim sifa versin kuzum dua edeceğim senin için insallah kısa zamanda atlatirsin. Ya Safi çekiyorum hemen.
ceylinim canımmm çok saol,50 adet alıyorum Allah kabul etsin.
Ablacım sana da okuyacagim Rabbim şifa versin inşallah.
FallenAngel
canım geçmiş olsun mübarek cumalar hürmetine Rabbim şafi adıyla şifalar versin sana ve tüm hastalaracanım ben panik atak+anksiyete hastasıyım buna bağlı kalp sıkıntılarım var nabzım çok yükseliyor ve ritim bozuluyor
dualarınıza çok ihtiyacım var.
canımın içi çok saol varolll Allah sizden sonsuz razı olsuncanım geçmiş olsun mübarek cumalar hürmetine Rabbim şafi adıyla şifalar versin sana ve tüm hastalara
bulutummm canım çok saoll inşallah sizlerin duası ve rabbimin şifası ile gececek inşallah
Canim sagolasin anneme dedim oda sevindi sana dua ettiamin canımm benim sende bizlere dua et....
annecinin ellerinden öpüyorum
Evet canim sagolasinrabbim şifa versin.namaz kılarkende sana ederim inşallah. şekerimi çıkıyor sürekli
Ayy canim çok sağol yaa rabbimde ne muradin varsa sana versinSelenofil canım benim annen için Ya Şafî okudum Rabbim kabul etsin.
Sağlık versin seni yanlız bırakmasın Yarada'nım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?