- Emoji Skoru
- 17.334
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.561
40 tane alayim Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tüm hastalarla birlikte annene de sifa versin cnm. Dua edecegim..Okudum kızlar
Bide sizlerden ricam var annem çok hasta şekeri var bu aralar hiç düzende değil
Rabbim hazal kulunun annesine şifa ver deseniz bile yeter gonlunuzden anneme dua istiyorum hepinizden Şimdiden rabbim razı gelsin
Okumasanizda önemli değil
Yinede paylasmak istedim
kuzum nereye gidiyorsun ?abla listenin geri kalanina hergun 35 okudu say olur mu.
sevgiyle kalin.
annenin şifası için 2000 ya şafi okuyorumOkudum kızlar
Bide sizlerden ricam var annem çok hasta şekeri var bu aralar hiç düzende değil
Rabbim hazal kulunun annesine şifa ver deseniz bile yeter gonlunuzden anneme dua istiyorum hepinizden Şimdiden rabbim razı gelsin
Okumasanizda önemli değil
Yinede paylasmak istedim
kuzum neteye gidiyorsun ?
ariyana yapmaaaa bana özelden gmail varsa ver.bildirim yapamayabilirim abla,internetim sorunlu olabiliyor..
belki uyelik iptali bile yaptirabilirim ama bu listeyi kesin okuyup bitircem.
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsunRabbim tüm hastalarla birlikte annene de sifa versin cnm. Dua edecegim..
Ayy ablam nasıl mutlu ettin anlatamam rabbimde seni mutlu etsinannenin şifası için 2000 ya şafi okuyorum
kurban olduğum şafi ismiyle şifa nasip eylesin hazal.
amin kuzum hepimizden inşallahhh derdi veren Allah dermanıda içinde gizlemiştir.Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun
Ayy ablam nasıl mutlu ettin anlatamam rabbimde seni mutlu etsin
Allah kat kat razı olsun kızlar
40 aliyorum abla Zeliha icin![]()
FallenAngel
feraheymen arkadaşım için 35 tane okudum. Rabbim ona salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
feraheymen senin için 70 tane okudum rabbim muradını versin.
FallenAngel canım 35 tana okudum.............
feraheymen rabbim dileklerini kabul etsin .............
Feraheymen için 40 tane okuyorumFallenAngel
kuzum kendin için ıkudunmu ?Allah razi olsunnn canlarimm Rabbim kabul etsin insaAllahh
Alllah razı olsun senden Can'ım benimamin kuzum hepimizden inşallahhh derdi veren Allah dermanıda içinde gizlemiştir.
benım kayınvalidemdede var şeker hiç düşmez azcık canını sıksın tavan yapar.
beslenmesine ve strese dikkat edin.
ya şafisi 1200 de biitirmek üzereyim.