- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi FallenAngel
-
dün okumadık bitanem bugun başladıkFallenAngel canım dün başlamışsınız hiç giremedim özür dilerim hemen tubatesbih için 30 tane okuyorum
dün okumadık bitanem bugun başladık
harikasın canım çok saol Allah razı olsunFallenAngel ben 25 tane okudum 30 çıktığını daha yeni gördüm öğlen namazının ardından 30 a tamamlarim inşallah
Rabbimtubatesbih in ne duası ne isteği var ise hayirlisiyla kabul etsin inşallah
allaha emanet olun
FallenAngel ..@tubatesbih arkadaşım için 30 tane okudum. ama bir yandan da ezberlemeye çalıştığım için Arapçasından okumadım. Bir sakıncası var mı acaba?
aminnnn kuzum30 okudum rabbim hayirlisiyla kabul etsin insallah, ,,amin
dün başlamadım bitanem bugun başladıkFallenAngel canım dün başlamışsınız hiç giremedim özür dilerim hemen tubatesbih için 30 tane okuyorum
amin kuzummmm saol asmum rabbim kabul eylesinm çok saolben ezbere bilmiyorum. baya zorlandım. ama çok şükür 30 tane okudum. inşallah ezberleyeceğim
arapça bilenler bence arapçadan okusun. daha kolay oluyor kanımca
tubatesbipin kalbindne dilinden düşmeyen duaları rabbim kabul etsin
Bugun geldi bana daha etiket kime ve kaç tane okuyoruzamin kuzummmm saol asmum rabbim kabul eylesinm çok saol
Bugun geldi bana daha etiket kime ve kaç tane okuyoruz
ben ezbere bilmiyorum. baya zorlandım. ama çok şükür 30 tane okudum. inşallah ezberleyeceğim
arapça bilenler bence arapçadan okusun. daha kolay oluyor kanımca
tubatesbipin kalbindne dilinden düşmeyen duaları rabbim kabul etsin
su videoya bi bak canim,bu hocanin kiraati cok guzel,ben bi kac dinlemeden sonra onun gibi okumaya basladim.
ses kalitesi guzel degil videonun ama guzel okuyor.
Bugun geldi bana daha etiket kime ve kaç tane okuyoruz
Allah c.c. nefesine kalbine nur versin canım çok sağolFallenAngel 30 okudum
canım arkdaşımmm rabbim razı olsun Allah muradını versinFallenAngel 30 tane okudum canım Allah kabul etsin
canım arkdaşımmm rabbim razı olsun Allah muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?