- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
tamam canım benım işlem tamam olunca bana bildirFallenAngel canım ben mazeretliyim bi kaç gün okuyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım benım işlem tamam olunca bana bildirFallenAngel canım ben mazeretliyim bi kaç gün okuyamam
canım nasıl istersen abla dersedne çok mutlu olurum dah samimi olur çünki yaşca büyük olduğuma eminim :)Ya ben sana abla mı demeliyim acaba? :) ne diyeceğimi bilemedim şimdi :)
Bugünkü duamı alıyorumFallenAngel
Ya ben sana abla mı demeliyim acaba? :) ne diyeceğimi bilemedim şimdi :)
Bugünkü duamı alıyorumFallenAngel
allah allah kuzum etiket yapıyorum tek tek nasıl gitmez30 tane okuyacağım. ama bana etiket gelmedi bilginiz olsun. fallen arkadaşım diye gördüm. yoksa haberim olmazdı
tubatesbih için okuyorduk değil mi, ben yanlış mi niyetlendim acabaHALLEYS için bugun 50 tane okudum rabbim kabul eylesin.
ayyy canım doğru yaaaaatubatesbih için okuyorduk değil mi, ben yanlış mi niyetlendim acaba
geliyor bana canımm..ben bu akşam okuyup yarın yazarım tatlım..tubatesbih
gulbera
G guzbahar
@NEFSSEMS
cimcimegfb
yumiti
@-Mahperi-
Cilekkokusu12345
Sealand
vefa84
genic
@kanikey
Y yesil_zeytin_
eilenn
dnzderya
Kakao ve Ben
bulut776
Z zencefiltarcin
@msgulerr
@Hazal
elfce92
ariyana
feraheymen
mucizem_2012
HALLEYS
L LiLyaNa_
BEYAZ KURT
FallenAngel
@Dombik
kızlar arkdaş etiket gelmiyor dedi tekrar denedim
Y yesil_zeytin_
oldumu olduysa yaz
oh be şükür :))oldu kuzum :) etiketlendim
Tamam o zaman bundan sonra bir ablam daha var :)canım nasıl istersen abla dersedne çok mutlu olurum dah samimi olur çünki yaşca büyük olduğuma eminim :)
Tamam o zaman bundan sonra bir ablam daha var :)
FallenAngel canım ben 30 tane okudum... rabbim dileklerini kabul etsin arkadaşımızınn
dün falan bana da bildirim gelmemiş
sabah bir baktım hemen gördüm ve okudum canım![]()
Saolasın ablacım sende benim canımsınCANIMSINNNN
CANIMM benım yaa asmu uyardı benide etiketledims anıyorum demek olmamış bende diyorum bu kızlar bana
neden pas vermiyor![]()