- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
- Konu Sahibi FallenAngel
Bende varım canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım canim
hayırlı olsun yeni duamız görmemişim ya etiketi ben şimdi fark ettim![]()
canım çok değil bende ezbere bilmyorum çok kısaGünde kaç tane okunacak canımBu duayı ezbere bilmiyorum ezbelemem lazım
![]()
Canim adetli iken okunabiliyormu katilmak istiyorum amacanım çok değil bende ezbere bilmyorum çok kısa
15-20 tane okuyacağız günlük
Canim adetli iken okunabiliyormu katilmak istiyorum ama
Evet evet canim 1 2 gune bitck cok sevinirim Allah razi olsun. Insirah versin Rabbim hepimizin omrune gonlune.eklersen sevinirim. Nezaman basliyoruztatlım mazeretin geçince okursun senın yerine ben okurum biri okur
sen yeterki katılmak iste
1-2 güne geçer zaten mazeretin
Evet evet canim 1 2 gune bitck cok sevinirim Allah razi olsun. Insirah versin Rabbim hepimizin omrune gonlune.eklersen sevinirim. Nezaman basliyoruz
Tamam canım okurum bende bi 10 tane kadarFallenAngel
tmam kuzum sen merak etme hiçne zaman başlayacağıma dair haberdar et canım beni.. etiketle ..![]()
Ay ben bu topiği yeni gördüm adım da var listede. Allahın izniyle bende aramızda olmak istiyorumtmam kuzum sen merak etme hiç
canımmm benımmm çok mutlu oldumm rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsinAy ben bu topiği yeni gördüm adım da var listede. Allahın izniyle bende aramızda olmak istiyorum
Amin canım benim amin sağolasın Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim gönlünden geçeni en hayırlı şekilde en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla yasatsın sana (amin)canımmm benımmm çok mutlu oldumm rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin
hayırlı evlat olsun.
yzıyorum senide listeye canımmmm
günlük-20 felan okuyacağız.
Amin canım benim amin sağolasın Allah binlerce kez razı olsun. Rabbim gönlünden geçeni en hayırlı şekilde en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla yasatsın sana (amin)
Olsun canım kaç günlük olursa olsun okumayı çok istiyorum. Vesile olduğun için Rabbim çok çok razı olsun
Tamam canım anladım.canımmmm bin tane okumayacaksın :)) 20-25 felan okuyacaksın
hepimizinki birikçek misal 1000-1500 onu hergün bir kişiye armagan edeceğiz :)