- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi FallenAngel
Ben mazeretli oldugumu bildirmisdim sormuştum okunurmu die Hayir dediniz bu yuzden okuyamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@cimcimegfb okuyacam dedin. kaç tane okuyacaksın. ona göre listeyi kapatıcam kuzum
okudum niçin mazeret bildireyim onuda anlamadım ben haftasonu okuma yoktu diye biliyorum belli saatimi vardı okumanın geceye kadar yazarım diye düşündüm kusura bakmayınmahperi hatun özel mesaj atılmıyor size. sanırım kapalı pek emin değilim.
Bugün online ve birçok konuda da yorumunuzu gördüm. yarına kadar mazaret bildiriniz, yoksa çıkarmak zorunda kalıcam.
Canım topicte bir saat sınırı yok. Gün içinde okuyup bildirim yapıyoruz diye biliyorum. Topiği üstlenmişsin allah razı olsun ama daha ilk günden çıkarırım demenin manası yok sanırım. İstersen bir saat bildir daha önlemini almadan Bağcılari dövmeye kalıyorsun sanırım.. yaklaşık 3 aydır dua topiclerindeyim hiç senin gonderdigin gibi bir mesaj almadım açıkçası. ..haftasonu okuma olmadı. ama hafta için hergün 1 kişiye okunması gerekiyor. bugun okuma yapmadınız.
2kere üst üste mazeret bildirmeden topiğe uğramayanları konudan çıkarmak zorunda kalacağım. kusura bakmayın.
takip etmekt çok zor oluyor.
Ben dış gebelik geçirdiğim için hastanede yatıyorum o yüzden okuyamiyorum mazaretim bitince haber vereceğimYENİ OKUYACAĞIMIZ KİŞİ :
gulbera .
35 TANE OKUMAYA ÇALIŞALIM.
UĞRAMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM. HERKESİN BİLGİSİ OLSUN. ÖZEL MAZERETİ OLAN VARSA BELİRTSİN.
RABBİM KABUL ETSİN
1 @tubatesbih(DUASI OKUNDU) 35
2 @gulbera 100
3 @guzbahar 35
4 @NEFSSEMS (DUASI OKUNDU) 40
5 @cimcimegfb(DUASI OKUNDU)
6 @yumiti
7 @-Mahperi-
8 @Cilekkokusu12345
9 @Sealand 50
10 @vefa84
11 @genic 40
12 @_asmunikal_ 35
13 @eilenn 35+30
14 @dnzderya 60
15 @Kakao ve Ben 50
16 @bulut776 100
17 @lilyumdelisi 35
18 @msgulerr 50
19 @Hazal 35
20 @elfce92 35
21 @ariyana 40
22 @feraheymen 40
23 @TugbaHamza 35
24 @LiLyaNa_ 35
25 @whitewolf 35
26 @FallenAngel 35
27 @Dombik
28 M Mariamelikem
29tolin mazeretli
30Ceylinimdeceylinim 40
31The Black mazeretli
TOPLAM : 990
KALAN: 10
ALLAH razı olsun önemli değil:)
ALLAH razı olsun. kat ve kat fazlarını senin ve diğer okuyanların karşısına çıkarsın
Canım topicte bir saat sınırı yok. Gün içinde okuyup bildirim yapıyoruz diye biliyorum. Topiği üstlenmişsin allah razı olsun ama daha ilk günden çıkarırım demenin manası yok sanırım. İstersen bir saat bildir daha önlemini almadan Bağcılari dövmeye kalıyorsun sanırım.. yaklaşık 3 aydır dua topiclerindeyim hiç senin gonderdigin gibi bir mesaj almadım açıkçası. ..
ALLAH razı olsun. kat ve kat fazlarını senin ve diğer okuyanların karşısına çıkarsın
Kardeşim hafta sonu sınava girecek. eğer sorun olmazsa sizler için, benimkini erken okuyabilir miyiz. Cuma günü falan.