- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.408
- 198
- Konu Sahibi FallenAngel
30 40 okyabilirsin canım
30 okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 40 okyabilirsin canım
İnşAllah canim hepimizinfallen gelmeyecek sen onun yerine okuyabilirsin şimdilik. sağol. kat ve kat karşına çıksın inşallah
kızlar iki okumada üst üste mazeret bildirmeden gelmeyenleri listeden çıkarmayı düşünüyorum sizce? özelden yazıyorum dönmediler. online olup buraya gelmeyenlerde var malesef
diger gruplarda iki gun bildirim yapmayan liste disi ediliyor ve bu grubun kurali budur diye isliyor..
masallah nerdeyse 6 aydir 1 yildir isleyen topikler var boyle.
bence duasi yapilacagi gun dua bekleyen arkadas dogru duzgun bildirim yapmayanlar yuzunden magdur oluyor.
ben uzulurdum dua gunum kus gibi ortada kalsam,kimse umursamasa.
bu sekilde cok hak gecer,ciksinlar onlar sag kalanlar selamet bence
Y yesil_zeytin_
ben 100 tane daha okudum canım eksik varsa tamamlayabilirsin
eksik yoksa kumbarada biriksin mazeretli olan olursa onların yerine ekleriz
beklemede bırakıyorum şimdi. okuyacam diyen arkadaşzlar var. yarın sabah yeni birisine geçilecek.
Gulbera arkadaşımız için duamı alıyorum canım ama okuyabildiğim kadar okuyacağım sayısını birazdan yazacağım 30 dan fazla okumaya çalışacağım Y yesil_zeytin_
Hafta sonu okuma oldu mu fallen olmayacak dediği için ben girmedim hiç bu sayfaya
Canim bugün okuma yapmadın derken gün ne zaman bitiyor sizin için ben ona gore bildirim yapayim bundan sonra.birde senden önce yazmıştım ben 50 tane okudum die zaten.haftasonu okuma olmadı. ama hafta için hergün 1 kişiye okunması gerekiyor. bugun okuma yapmadınız.
2kere üst üste mazeret bildirmeden topiğe uğramayanları konudan çıkarmak zorunda kalacağım. kusura bakmayın.
takip etmekt çok zor oluyor.
Canim bugün okuma yapmadın derken gün ne zaman bitiyor sizin için ben ona gore bildirim yapayim bundan sonra.birde senden önce yazmıştım ben 50 tane okudum die zaten.
Tamam canım 35 okudumfazla okumayın. 35 tane okuyun. okuyacam diyen arkadaşlar var çünkü. teşekürler yinede
Asmunikal ben belirtmiştim sadece akşamları bildirim yapabiliyorum ve her gün mutlaka 30 okuyorum diye. Ama sıkıntı oluyorsa silebilirsin liseteden. Kimsenin hakkına girmeyeyim.tamam ben araştırayım. fallen ablanın özel bir meselesinden dolayı bana devir etmek zorunda kaldı
YENİ OKUYACAĞIMIZ KİŞİ :
gulbera .
35 TANE OKUMAYA ÇALIŞALIM.
UĞRAMAYANLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM. HERKESİN BİLGİSİ OLSUN. ÖZEL MAZERETİ OLAN VARSA BELİRTSİN.
RABBİM KABUL ETSİN
1 @tubatesbih(DUASI OKUNDU) 35
2 @gulbera 100
3 @guzbahar 35
4 @NEFSSEMS (DUASI OKUNDU) 40
5 @cimcimegfb(DUASI OKUNDU)
6 @yumiti
7 @-Mahperi-
8 @Cilekkokusu12345
9 @Sealand 50
10 @vefa84
11 @genic 40