- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi FallenAngel
-
canım gece okuyup bildirenelr oluyor onları sabah yazdım şimdi bildirirler
buguncimcimegfb için okuyoruz büyük bir sıkıntısı var
okudum canım 50 tane .bilgin olsun.. ALLAH kabul etsin..cimcimegfb
@Cilekkokusu12345
Kakao ve Ben
@elfce92
@LiLyaNa_
@Dombik
kızlar okudunuzmu dün akşam bugun bildirim bekliyorum
canım bu akşamda cimcime için okuyacağım 30 tane bilgin olsun . yarın tatil vede pazar günü ben siteye giremem daha ama akşamları okuduğum için cumartesi akşamı ve pazar akşamıda 50 ,,,50 okurum .. sıradaki arkadaşlar için gelsin.. nasipse pazartesi görüşürüz. sağlıcakla kalın.. rabbim sıkıntıda olanlara ferahlık versin Cumamız hayırlı olsun..
LÜTFEN DİNLİYELİM KIZLAR....
hafta sonu olmayacağım. kimler için okunacak. not alayım. okurum. ben hep 30 okuyorum sıkıntı olmaz değilmi? ezbere bilmediğim için.
amin kuzum cumartesi pazar okuma olmayaak bende pazar cumartesi giremiyorum siteyecanım bu akşamda cimcime için okuyacağım 30 tane bilgin olsun . yarın tatil vede pazar günü ben siteye giremem daha ama akşamları okuduğum için cumartesi akşamı ve pazar akşamıda 50 ,,,50 okurum .. sıradaki arkadaşlar için gelsin.. nasipse pazartesi görüşürüz. sağlıcakla kalın.. rabbim sıkıntıda olanlara ferahlık versin Cumamız hayırlı olsun..
ablaa cevap bekliyorum :)
tamam o zaman canımm ben okuyayım da pazartesi bildirim yaparım listede kim varsa ona eklersin adet görmeden okuyabildiğimi okuyayım canımm..amin kuzum cumartesi pazar okuma olmayaak bende pazar cumartesi giremiyorum siteye
bekliyorum:)canım cumartesi pazar okuma olmayacak :)
hafta içi....
sana özelden mesaj yazıcam asmu senle bir işim var
aminnn kuzum çok saolcimcime için 50 tane okudumFallenAngel Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?