- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
kurban olduğum sana burdada ahirettede eza ceza vermesin saol canım arkadaşım
AMİNNNNNN canımmmmmm benımm aminnnyumiti canım senin için 200 Ya Şafî okudum. Rabbim kabul etsin İnşallah. FallenAngel
Bana okuyan arkadaşlar Rabbim razı olsun hepinizden duâlarımızı kabul etsin İnşallah
Fallen mazeretliyken okunmuyo sanirim bende mazeretliyim...
TAMAM kuzucum mazertin bitince bana yazFallen mazeretliyken okunmuyo sanirim bende mazeretliyim...
kuzum nefsms için inşirrah okuyoruz yumiti dış gebelik olmuş onun için ya şafi çekiyoruzFallenAngel canim bugun nefsssems icin okumuyormuyduk anlamadim ben
Bende cekerim canim yazarim sanakuzum nefsms için inşirrah okuyoruz yumiti dış gebelik olmuş onun için ya şafi çekiyoruz
saol bitanemBende cekerim canim yazarim sana
Canim 300 ya safi okudum yumiti icinsaol bitanem
çok saol arkadaşımmmmCanim 300 ya safi okudum yumiti icin
inşallah canımın içiii bitince damla bekliyorum burayainşirah benım en en en bi sevdıgım duadır şu hastalıgım hemen bıtsede okusam
kosa kosa gelıceminşallah canımın içiii bitince damla bekliyorum buraya
Tm canim Allah izin verirse okur sana bildiririmRABBİM razı olsun can..
Rabbim razı olsun kuzum
çok saol cnımmmm
Maşallah supanAllah canım
aldım bile canımmmm
kuzum Rabbim sana Şafi ismiyle şifa nasip eylesin sen o hal,nde burayımı düşünoyrsun
lütfen düşünme biz senın içinde okuruz çok geçmiş olsun canım lütfen morelini yuksek tut
Allah razı olsuın güzel yüreklim benım
kız ben seni yerimmmm aldım gittiiiiiii ama günde bir kez mutlaka uğra bildirim yap okudum die
cansın can
çok saol caımmm
çok geçmiş olsun cnmmm okuruz tabi pay ederiz sen düşünme dileğini duanı et sen bu akşam sana okuyoruz
agzına sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?