• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her zaman yapici olmak zorunda miyim?

leylakafasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Benim esim galiba biraz duz adam sami. İliskinin baslarinda ikimiz de cok asiktik o canim dese ben eriyordum zaten. ara sira romantik jestler yapmasini isterdim, basarisiz surpriz girisimleri, kotu hediye secimleri, pek iyi olmayan mektup denemeleri oldu. hepsi benim icin cok degerli. caba var en azindan. ama artik yetmiyor mu diyeyim ne diyeyim.

sevgi mi azaldi, hayat mi monotonlasti bilmiyorum. ama o kucuk bi seyle mutlu olan kiz gitti instagramda sevdiceklerine methiyeler duzenlere ozenen bir ergen geldi.

yas da 28 bu arada, ergen degilim ama simariklik yapiyorum sanirim.

bir dongude ilerliyoruz, hayat cok normal akarken ben “noluyoruz” diyorum, ilgi dileniyorum, belki kucuk bir hediye belki bir etkinlik yapiyoruz, ben tatmin oluyorum, sevgi baris kardeslik mesajlari. sonra yine ayni seyler sil bastan.

belki bastan alistirdim bu rahatlığa. kucuk şeylerle mutlu oldum. ben de herkes gibi tuttursaydim, trip atsaydim daha mi kiymetli olurdum? ama sonucta ondan olmadigi biri gibi olmasini bekleyemezdim/bekleyemem.

bana kiymet vermiyor diyemem, veriyor ama kolaya rahata cok çabuk alisiyor. ben arada ariza yaptıkça mudahale ediyor, oyle gul gibi gecinip gidiyoruz...

dun yine bana oyle haller geldi yuruyuse ciktim tek basima rahatlarim diye. kös kös gittim kös kös döndüm. gelince niye kizdin bana diye sordu. hep ayni seyler, dongu filan dedim. ben seninle ilgileniyorum dedi uyuduk. nereye yuruyuse gittin diye bile sormadi.
boyle oldugunda genelde ben “gel bak konusalim bir daha boyle olmasin kotu olmaya dayanamiyorum” derim konusur hallederiz ama artik bikmisim galiba. hic konusasim yok. sami’ye sorsaniz zaten bana sarilip uyudugu muddetce sorun yok, konusmasak daha iyi. ne yapican, bu sikintili histen nasil kurtulucam sizden tavsiye istiyorum.

biraz gurur, biraz bikmislik tukenmislik biraz inancini yitirmislikten dolayi konusasim yok. hadi yuvamizi kurtaralim sen sakrak oturalim enerjim yok. ama konusmadikca buyuyor mevzu gerginlik suruyor.

gundelik muhabbetimi ettigim muddetce esim icin zaten hic sorun yok..

Ortada bir sorun görmüyorum.Eşiniz gayet olgun davranmış .Sorsa nerde yürüdün vs tartışmaya dönme İhtimali yüksek .herkesin farklı bir yapısı var ,çoğu erkek zamanla törpüleniyor,zamanla öğreniyor bazı şeyleri (sürprizler,hediye seçimi vs)sanırım beklentilerinizi değiştirir,bir kalıba sokmazsanız (şöyle yapmalı ,böyle yapmalı gibi)daha mutlu olur ve anın tadını çıkartabilirsiniz.

Güzelim bunlar çok ufak şeyler :)
Bak mesela benim eşimden nerdeydi naptın diye sorar ama üç yıldır onu tanıyorum bir kere adam gibi seni seviyorum dediğini içten sarılıp öptüğünü gormemisimdir. Onun felsefesi sevmesem evlenmezdim ..
Düz adam değil bildiğin dümdüz adam.l benimki de. Bu yüzden çokta şey yapmamak lazım

Sosyal medyanın en kötü tarafı bu 'bize gösterilenler'. Sanki herkesin hayatı mükemmelmiş, herkes kusursuz sevgiyi aşkı bulmuş gibi yansıtıyor. Onlara özenen insanlar da (aslında bu insanların sahip olmak istediği hayata sahip olmasına rağmen) gidiyor öyle bir yaşam istiyor. Demek istediğim her şey çok süslü orada, fazla süslü. Emin ol o hediyeler, o cafcaflı hayatlar herkeste yok.

Eğer eşin seni dinliyorsa, seni önemsiyorsa ve kendince sevdiğini belli ediyorsa bence çok kurcalama :) kendini mutsuz etmeye yer arama. Benim eşim de evlenmeden önce mektup yazardı, oğlumuz doğana kadar sarılır öperdi, ne bileyim yatarken sarılırdı. Şimdi aynı yatakta yattığımız bile sayılı (biz birlikte yatınca bizim danaya bir haller oluyor, gece boyu ağlıyor), bırak sarılmayı öpmeyi. Ama beni sevdiğini düşünüyorum, hareketlerinden bunu çıkarıyorum. Bu da bana yetiyor, yetmeli de bence. :)

yorumlar icin tesekkurler. ben esimi cok seviyorum her an onunla olmak istiyorum. yanlis anlasilmasin yogun bir isim sosyal bir cevrem var ama onceligim hep o. ayni durumu onea goremiyorum onu hep oldugu gibi kabullenmisim sizlerin de yazdigi gibi seviyorniste kurcalama demisim ama bir kac sene sonra insan bazen bosluga dusuyor iste. dun tanistirdigim ciftler birbirini nasil el ustunde tutuyor gordukce.. yoksa instagramdaki o yapmacikliga degil ozentim. karsilastirilmak cok kotu ama napiyim engel olamıyorum kendime.

Ufak şeylerle mutlu olurdum alıştırmışım diyorsunuz da acaba ne beklıyorsunuz adam hediye alıyormuş suprız yapıyormuş mektup bıle yazmış ya bunlar ufak da büyüğü ne

Gülümsedim okurken :) benim eşimle mazimiz 10 yılı aşkın. Ayrıca küçük şeylerden kastını bilmiyorum ama ben bana tshirt gömlek kazak vs hediye alınmasını sevmem mesela. Eşim de bilir bunu ona göre bişeyler alırdı ama yine içime sinmezdi. Örnek olarak hiç takmadığım halde gümüş koca koca topları olan bir bileklik almıştı zamanında ki ben gümüş takmam bana da alerji yapar vs. Sonunda adam da bıktı baktı beni memnun edemiyo :) bizim ilişki ben parayı vereyim sen ne istiyosan al’a dönüştü. Yani trip atan falan da öyle kıymetli olmuyo bence. Ama bence sen en çok ilgi istiyosun.

Birbirini el ustunde tutmak, kadinin huzursuzluk cikarmasayla olacak sey degil.
Hediye ve supriz mevzularinda da adami canindan bezdirip bidahakine tavir ve çene cekmemek icin biseyleri almasinin, yapmasinin hicbir anlami kalmiyor.

Birakin instagrami :)

Ben luks bir mekanda calisiyorum.
Bazen kizlar "en buyuk boy paket alabilir miyim?" Diyorlar.
Bos paket bildigin. Ici doluymus gibi, hediye gelmis gibi cekip koyuyorlar. Mekanda check in oldugu icin ve hergun sosyal medyamizi kontrol ettigim icin ayni kizi aksam gorup baya guluyorum. Allahim bir sozler :)
"En özelimden en özel hediye" falan filanlar :)

Bence siz iyi bir ciftsiniz. Buyuk bir sorununuz yok. Her zaman her beklentimiz olmuyor malesef. Keske olsa.
Insanoglu boyle. En ufak seyle memnun olur. Bana yeter der. Ona alisinca dahasini ister. Ona da alisir daha da ister. Bunun sonu yok.
Evlenmeden evvel derdim ki "sen yanimda ol yeter baska bir beklentim yok evlilikten"
Sonra hic boyle olmadi tabi :)

kucuk hediyeden kastim gercekten kucuk :)
erik yeni ciktiginda yarim kg erik mesela, mor fosforlu kalem istiyordum, o filan :) saysam 4 yilda bu sekilde 5ten fazla yoktur hediye. ben zaten super atraksiyonlar beklemiyorum. bilakis boyle gundelik hayattan seyler daha guzel. el ustunde tutmaktan kastim her gun cicekle gelsin degil elbette. ne demis atalariniz altin gumus pirlanta tektas yahut zumrutle
kim mutlu olmus dunyada, bir tatli soz bir dokunus bir gulus yeter bana. :) ben zaten bu hediyelerinalinca inanin cok mutlunoluyorum. sevincten aglamisligim bile vardir. ama iste bunlar bile o kadar az ki. bir dokunus bir gulus var ama tatli soz... 404 not found.
mektup meselesi de gercekten duz oyle mektuo yazmisti tee sevgiliyken ondan bahsediyorum. instagram meselesinde kizlara guvenmem ama erkekler sevdiceklerine yazdiginsiirleri paylasinca ve bu tanidigim erkekler yani guvendiim kisiler olunca bi bozulmadim degil. biliyorum karsilastirmak cok yanlis ama iste insani bir refleks diyelim.

burada suc biraz da bende. mesela gecen ay bir cok ozel gunumuz vardi dogum gunu evlilik yil donumu vs. ikimiz de yogunduk onumuzdeki ay hepsini tek seferde guzelce kutlariz dedik. ben ayarlamazsam asla kutlanmayacak o biliyorum. ben boyle yogun zamana sikistirmamak gibi anlayis gosterince de yaydikca daha da yayiyor. kutlamak dedigim de evde daha ozenli giyinip sofraya oturmamiz belki biraz dans etmemiz bu kadar.

Eşiniz size yeterince ilgi gösteriyor mu? Sorunun sadece hediye seçimi veya şımarıklık olarak nitelendirdiğiniz özenme ile alakalı olduğuna eminmisiniz?
degil haklisiniz. ben konuskanim ben anlatirsam ilgilenir meselelerimle. anlatmazsam kendi sessiz dunyalarimiza doneriz. ayni evde 2 kisi olarak yasariz. ben saglarsam benimle ilgilenir ozetle. zaten beni yoran ve hayal kirikligina ugratan da bu.

Birakin instagrami :)

Ben luks bir mekanda calisiyorum.
Bazen kizlar "en buyuk boy paket alabilir miyim?" Diyorlar.
Bos paket bildigin. Ici doluymus gibi, hediye gelmis gibi cekip koyuyorlar. Mekanda check in oldugu icin ve hergun sosyal medyamizi kontrol ettigim icin ayni kizi aksam gorup baya guluyorum. Allahim bir sozler :)
"En özelimden en özel hediye" falan filanlar :)

Bence siz iyi bir ciftsiniz. Buyuk bir sorununuz yok. Her zaman her beklentimiz olmuyor malesef. Keske olsa.
Insanoglu boyle. En ufak seyle memnun olur. Bana yeter der. Ona alisinca dahasini ister. Ona da alisir daha da ister. Bunun sonu yok.
Evlenmeden evvel derdim ki "sen yanimda ol yeter baska bir beklentim yok evlilikten"
Sonra hic boyle olmadi tabi :)
cok haklisiniz.

Benim esim galiba biraz duz adam sami. İliskinin baslarinda ikimiz de cok asiktik o canim dese ben eriyordum zaten. ara sira romantik jestler yapmasini isterdim, basarisiz surpriz girisimleri, kotu hediye secimleri, pek iyi olmayan mektup denemeleri oldu. hepsi benim icin cok degerli. caba var en azindan. ama artik yetmiyor mu diyeyim ne diyeyim.

sevgi mi azaldi, hayat mi monotonlasti bilmiyorum. ama o kucuk bi seyle mutlu olan kiz gitti instagramda sevdiceklerine methiyeler duzenlere ozenen bir ergen geldi.

yas da 28 bu arada, ergen degilim ama simariklik yapiyorum sanirim.

bir dongude ilerliyoruz, hayat cok normal akarken ben “noluyoruz” diyorum, ilgi dileniyorum, belki kucuk bir hediye belki bir etkinlik yapiyoruz, ben tatmin oluyorum, sevgi baris kardeslik mesajlari. sonra yine ayni seyler sil bastan.

belki bastan alistirdim bu rahatlığa. kucuk şeylerle mutlu oldum. ben de herkes gibi tuttursaydim, trip atsaydim daha mi kiymetli olurdum? ama sonucta ondan olmadigi biri gibi olmasini bekleyemezdim/bekleyemem.

bana kiymet vermiyor diyemem, veriyor ama kolaya rahata cok çabuk alisiyor. ben arada ariza yaptıkça mudahale ediyor, oyle gul gibi gecinip gidiyoruz...

dun yine bana oyle haller geldi yuruyuse ciktim tek basima rahatlarim diye. kös kös gittim kös kös döndüm. gelince niye kizdin bana diye sordu. hep ayni seyler, dongu filan dedim. ben seninle ilgileniyorum dedi uyuduk. nereye yuruyuse gittin diye bile sormadi.
boyle oldugunda genelde ben “gel bak konusalim bir daha boyle olmasin kotu olmaya dayanamiyorum” derim konusur hallederiz ama artik bikmisim galiba. hic konusasim yok. sami’ye sorsaniz zaten bana sarilip uyudugu muddetce sorun yok, konusmasak daha iyi. ne yapican, bu sikintili histen nasil kurtulucam sizden tavsiye istiyorum.

biraz gurur, biraz bikmislik tukenmislik biraz inancini yitirmislikten dolayi konusasim yok. hadi yuvamizi kurtaralim sen sakrak oturalim enerjim yok. ama konusmadikca buyuyor mevzu gerginlik suruyor.

gundelik muhabbetimi ettigim muddetce esim icin zaten hic sorun yok..
Kusura bakma ama bunlar hep şımarıklık bana göre.Ailelerinizde de böyle aşırı sevgi seliyle mi büyüdünüz.İmrenti.Sosyal medyadaki yüzeysel şeylere imrenti.

Sosyal medyada büyük aşk sözcükleri ile dolaşan ne çiftler biliyorum ki hele yurtdışı tatili filan varsa aha gene boynuzlamış içini rahatlatıyor diyorum :D

Sosyal medyada büyük aşk sözcükleri ile dolaşan ne çiftler biliyorum ki hele yurtdışı tatili filan varsa aha gene boynuzlamış içini rahatlatıyor diyorum :KK70:

Yanindaki insana siirleri, guzel sozleri sosyal medyadan soylemek,duyurmak evet garip kaciyorda tatile gitmekle boynuzlanmak ne alaka ki :D
Adam aldatinca mi tatil yapiliyor

Yanindaki insana siirleri, guzel sozleri sosyal medyadan soylemek,duyurmak evet garip kaciyorda tatile gitmekle boynuzlanmak ne alaka ki :KK70:
Adam aldatinca mi tatil yapiliyor
Tanıdığım çiftlerden bahsettim zaten evet adam her seferinde yurt dışına tatile götürüyor karısını dışarıdan bakan insan vay be der paylaşımlarına içlerini bilenler gülüyor işte :D

Back
X