Her ynyle ok deiti, ne yapmalym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar yardım edin kafayı yicem 5 senelik bi ilişkim vardı son 1 senedir sürekli problem iyi olduğumuz günler sayılı diyebilirim bensiz bir gün duramayan insan şimdi günlerce beni aramadan durabiliyor size son kavgamızı anlatayım bi akrabamız gelecek başka şehirden onun sevgiliside gelecek erkek arkadasının nerde kalacağını bana sordu bende erkek arkadasıma sordum bana verdiği cevap sanane sana güvenerek mi geliyor sen mi bulcan yatacağı yeri diye kavga çıkardı bende çok sinirlendim çünkü bunda sorun çıkaracak bişi yok saçma sapan bi konuda bu kadar sorun olur mu kavga edeli 4 gün oldu bu sürede beni hiç aramadı ben msj attım bana cevap vermedi bende iki gün önce ayrılık mesajı attım yine cevap yok bende tkr msj attım ayrılmayı düşünüyor muydun amacın ne benden soğumak mı istiyorsun diye bana attığı msj ben devam edeceğim senden soğumak gibi bi amacımda yok sadece sana çok kırgındım kafamı toplamak için msj atmadım görüşmedik sadece bu tatlım tamam mı diye bi msj attı msj atmıcaksan hala atmayabılırsın dedım ben sadece düşünceni öğrenmek için msj attım dedim tamam bitanem dedi ve o günden sonra hala aramadı bu ne demek arkadaşlar napmaya çalışıyor ben anlamadım:çok üzgünüm:

Sanırım yoğun bir ilişki yaşamamışsınız biraz ara vermek istiyor biraz nefes almak. Ya da sıkıldı ama sıkılmış gibi görmedim hayırlısı bakalım. Tabi ilişkilerde zaman ilerledikçe sorunlar oluyor. ılk zamanların heyecanlarını beklersen çok hayal kırıklığına uğrarsın her şey dert edinememeye çalış biz böyle yaptığımız için tüketiyoruz sanırım bazı şeyleri

Valla evli yazıyor ama galiba 5 yıllık bi ilişki dediğine göre evlilik yok. Ben bişeyi anladım, erkekler oldukça dengesiz varlıklar. Her yaptıklarında mantık ararsan evin yolunu bulamazsın. Bence işe ruhani açıdan bakalım. Onu seviyorsun, değer veriyorsun, kavga çıktığında alttan alıyorsun, uzamasın istiyorsun, tartışmadan sonra arayan sen oluyorsun, dayanamaıyorsun ona. Bunlar bir erkeğin bir bayandan emin olması için en geçerli şeyler. Bence o şu an rahat takılmak istiyo. Sanıyosan ki oturup sana kırgınlığını düşünüyosa o ayrı. Ama bence gayet iyidir. ılişkileri hep bayanlar düşünür çünkü.

Bence üstüne gitme. O kendini ne kadar çekiyosa sende o kadar çek. Ayrılma. Sonradan pişman olacağın bişey yapma. Ama aynı şeyi sen ona yaşat. Kafasını karıştır. Bi iyi ol bi kötü. Bi gün çok ara bigün aradığında bile açma. Bak gör nele olacak...

Garip..
Hiç bir sıkıntısı yok mu?
Ne bileyim,askerlik,aile,iş vs vs..
ortada hiçbirşey yoksa durum tehlikeli ama bunlardan birtanesi bile varsa normal..

Aranızda devamlı olan bu kavgaların sebepleri çok önemli, çünkü sanırım biraz yıpranmış bir ilişkiniz var. Sevgilinizin de dediği gibi biraz mola verin böylece iki tarafta kafasını dinlesin.

ah allahım hep aynı roller kız öyle erkek böyle napcaz bizz haksızlık oluyo ama günahımız neeeeee yazıkkk.

teşekkürler arkadaşlar o evli kaldı değiştirdim ama olmadı yanlış oldu yani evli değilim. bi süre sonra sevgi tükeniyor alışkanlık haline dönüyor ilişkiler biz 5 sene boyunca alışkanlığa dönse bile sevgiyi yitirmemiştik ama bilmiyorum kız olmakk çok zor çok ince düşünüyoruz kestirip atamıyoruz

teşekkürler arkadaşlar o evli kaldı değiştirdim ama olmadı yanlış oldu yani evli değilim. bi süre sonra sevgi tükeniyor alışkanlık haline dönüyor ilişkiler biz 5 sene boyunca alışkanlığa dönse bile sevgiyi yitirmemiştik ama bilmiyorum kız olmakk çok zor çok ince düşünüyoruz kestirip atamıyoruz

aralara molalara inanmıyorum, uzaklaşılarak mı sorun çözülür adım atılarak mı. Ha daha az görüşülür en azından öldü mü kaldı mı bilinir , günaydınlaşılır vs. Günlerce aramıyora bir adam ben sevgisinden şüphe ederim. Ya da cok kincidir üzmek istiyordur

yaşlarınız kaç?
okuyo musunuz ikinizde?
aranızdaki ilişkinin resmiyet boyutu nedir?

20 yaşındayız okuyoruz ciddi bir ilişkimiz var

çok sinir oluyorum bu duruma madem bişey yoksa ar aramadan nasıl durabiliyorlar.. hepmi kızlar kendini feda edecek ... böyle olunca hiç olmasaydı diye düşünüyorum bazen ben de

hiç yüz vermeyin..

erkeklerin genel huyu bu..

kafa dinlemişmiş..

sizde arayıp sormayın, aradığında bakmayın birkaç gün..

kafamı dinledim, seni sevip sevmediğimi sorguladım dersiniz..,

saçma sapan bir bahane yüzünden size acı çektiriyor..

neden bu erkekler böyleki bence al karşına bastıra bastıra konuş bu nedir yaaaaaaa:olmaz:bence fazla güvenden kaynaklanıyor ne güzel işte güveneblecekleri bi sevgilileri var ama değer bilmiyorlar peki kısslaaarr biz neden bu kadar üstlerine düşüyoruz onlar cevap atmayınca dahda hırslanıyoruz acaba biz güvenmiyormuyuz :1closedeyes:yada aşırımı seviyoruz nedir yani durum anlamadım ama her ilişkide hep böyleeeee....kaçan kovalanıyor nedense:umursamaz:bence canım sende hiççç üstüne düşme bırak biraz merak etsin seni şımarıklıktan başka birşey değil yaptığı...

evt kacan kovalanıyor kesınlıkle onlar bıze guvenıyor ama bız guvenmedıgımızden ve kafamızda olusan sorular bizi erityor herşeye bi yeterli cevap arıyoruz üstü kapalı bi sebep söylese yetinmiyoruz bunları havaya sokan biziz aslında kız gibi naz yapıyorlar biz o kadar naz yapmıyoruz nedir bu kendilerindeki özgüven anlamadım gitti...

Back