K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
kızlar yardım edin kafayı yicem 5 senelik bi ilişkim vardı son 1 senedir sürekli problem iyi olduğumuz günler sayılı diyebilirim bensiz bir gün duramayan insan şimdi günlerce beni aramadan durabiliyor size son kavgamızı anlatayım bi akrabamız gelecek başka şehirden onun sevgiliside gelecek erkek arkadasının nerde kalacağını bana sordu bende erkek arkadasıma sordum bana verdiği cevap sanane sana güvenerek mi geliyor sen mi bulcan yatacağı yeri diye kavga çıkardı bende çok sinirlendim çünkü bunda sorun çıkaracak bişi yok saçma sapan bi konuda bu kadar sorun olur mu kavga edeli 4 gün oldu bu sürede beni hiç aramadı ben msj attım bana cevap vermedi bende iki gün önce ayrılık mesajı attım yine cevap yok bende tkr msj attım ayrılmayı düşünüyor muydun amacın ne benden soğumak mı istiyorsun diye bana attığı msj ben devam edeceğim senden soğumak gibi bi amacımda yok sadece sana çok kırgındım kafamı toplamak için msj atmadım görüşmedik sadece bu tatlım tamam mı diye bi msj attı msj atmıcaksan hala atmayabılırsın dedım ben sadece düşünceni öğrenmek için msj attım dedim tamam bitanem dedi ve o günden sonra hala aramadı bu ne demek arkadaşlar napmaya çalışıyor ben anlamadım:çok üzgünüm: