Her yerden engelini kaldirip instagram takipcilerini azaltan eski sevgili..

Hayatınızı bu boş adama ah etmekle mi gecireceksiniz ?

seni değersiz hissettirenle işin olmasın. zaten dengesizmiş adam da.
3 senemi çöp ettim değersizleştirildiğim ilişkide, bende alışkanlıklar bağlılık yok evlencez yok düzelir dedim yıllarım heba oldu. sizin araya başkaları da girmiş adam zaten sorunlu. psikolojik destek al bu mantıktan çık lütfen.

Artık alırsın o seni etkiliyordu
muhakkak onun da etkisi olmuştur ama kendim de çok isteksizim bu aralar
hazır hissettiğim zaman tanışıcam birileriyle sanırım
geçenlerde görüştüm biriyle ama sıfır elektirik. karşımdaki ilk başta çok istekliydi
fakat eşek değil sonuçta bendeki enerji ona da geçmiş olacak ki o da azalttı ilgisini

Yaz geldi yap bi manita tadını çıkar :)

Yaz geldi yap bi manita tadını çıkar :)
keşke o kadar kolay olsa
instagram hesabı herkese açık yapıp resim paylaşınca yağmur gibi yazan oluyor ama ben de sosyal medyadan istemiyorum
daha da önemlisi gerçek bi bağ kurmak istiyorum ve bunu hayatımda maksimum 3 kişiyle yapabilmişimdir

Adam senle takılırken eski takıldığını eklemiş yani daha ne diyelim ki.
Bu kadar karışık işe döndüyse o ilişkiden bir cacık olmaz artık sal gitsin
Hepimizin zamanında " ama çok bağlandım çok özeldi o olmadan yaşayamam artık" dediğimiz hayvan gibi üzülüp depresyona girdiğimiz ilişkilerimiz olmuştur ama bak üstüne kaç kişiler geldi geçti:)

Hayir aslinda hayatimda onu istemiyorum kesinlikle de unutmak istiyorum cunku beni mutlu edebilecek olgunlukta ve yapida biri degil.Sadece ona baglanmamin nedeni aramizda cok farkli bir cekim olmasi onda da o his var sanirim hani birini surekli yaninda istersin sesi yuzu hic aklindan cikmaz ama yan yanayken de anlasamazsin.O hissi yastacak tekrar biri ciksa karsima eminim arkama bile bakmadan kacarim bagimlilik gibi bir sey bu sigara gibi dusunun Zararli oldugunu biliyorsunuz ama birakamiyorsunuz da o da sizi icten ice bitiriyor ya o sekilde.Bu bagimliliktan kurtalaniyirum sadece su an.

Hayir aslinda hayatimda onu istemiyorum kesinlikle de unutmak istiyorum cunku beni mutlu edebilecek olgunlukta ve yapida biri degil.Sadece ona baglanmamin nedeni aramizda cok farkli bir cekim olmasi onda da o his var sanirim hani birini surekli yaninda istersin sesi yuzu hic aklindan cikmaz ama yan yanayken de anlasamazsin.O hissi yastacak tekrar biri ciksa karsima eminim arkama bile bakmadan kacarim bagimlilik gibi bir sey bu sigara gibi dusunun Zararli oldugunu biliyorsunuz ama birakamiyorsunuz da o da sizi icten ice bitiriyor ya o sekilde.Bu bagimliliktan kurtalaniyirum sadece su an

Peki siz nasil vazgecttiniz?
davranışlarını düzeltmemesi ve hep aynı kısır döngüde olmamız beni tüketti
bizim aramız bozuluyordu ve birkaç hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi yazıyordu
bende her defasında cevap veriyordum, görüşüyorduk falan
2 gün iyiyse 3. gün mutlaka büyük kavga ediyorduk
en son yine bozuştuk çok kalbimi kırdı
insan gibi özür dilemediği sürece onunla konuşmayacağım diye bi karar aldım
1 ay kadar sonra yazdı ama olması gereken tarzda değildi
abuk sabuk bahanelerle yazdı yani yok bişey soracakmışmış da bilmem ne
ben de cevapsız bıraktım o da çekti kendini
benim tükenmemle vazgeçmiş oldum yani

bunlar benim kurduğum cümleler. aynı. böyle bir ilişkim beş sene sonunda bitti ve o kızlardan biriyle nişanlandı.

Peki o hisleriniz nasil bitti.Ben ozellikle sabah kalktığımda cok kotu hissediyorum kalbim agriyor karin ve kalbimin arasinda sanci aglama hissi oluyor.Benim uzuldugum nokta kandirilmak.Benimle onun arasindinda 5 yil yas farki var ben buyugum ve ayrica bir cocugum var 5yil once bosandim ve annemi de kaybettim bu surecte.Bu yasadigim dirumkari bilerek geldi bana ve o zorladi iliskiye ben istemiyordum hem yas hem yasanmisliklar nedeniyle.Ben seni uzmem kirmam dedi ama her seferinde beni degersiz hissettirip en son yasca buyuk olmami bile yuzume vurduLutfen bunu okuyankar yadirgamasinlar beni ben de olmayacagini bikiyordum badinda ama kendisi cok israr etti Ben de adam gibi adam zannetmistim başlarda ama maalesef boş cikti.Ama bu sefer de ben baglandim

bunlar benim kurduğum cümleler. aynı. böyle bir ilişkim beş sene sonunda bitti ve o kızlardan biriyle nişanlandı.
Ben de o sekilde gorecegim sanirim yakinda.İnstagram takipcilerini azaltması da kesin artik ciddi bir iliskiye baslamasi.Ahim var dememin nedeni de beni basta iliskiye zorlayip sonra hicbir sey icin cabalamamasi.Yani bir insana umut verip yari yolda birakmak.Sizin durumda da mutlu olabilecegini dusunmuyorum eski sevgilinizin.Cunku birinin mutsuzlugu uzerine mutsuzluk kurulmaz

valla açıkçası hislerim bitmedi
şey hissi çok oluyor bende
biraz insan olsaydı da güzelce geçinip gitseydik şu an yanımda olsaydı diye geçiriyorum aklımdan
güzel şeyleri keşke onunla yapıyor olsaydım keşke bunlar yaşanmasaydı da iyi anlaşsaydık böyle olmasaydı diyorum kendi kendime
ama yapacak bişi yok
tekrar kısır döngüye düşmek benden götürüyor
ben tamamen belirsizlikte bıraktım veda etmedim bitti bile demedim bi daha görüşmeyelim vs demedim
numarasını silmedim duruyor hatta iş hesabı var hala takip ediyorum falan
hatta çok yakın bi arkadaşı var onun tel no bile duruyor bende
ama daha da devam edecek takatim yok napayım bugün üzülürüm yarın düzelirim elden bişi gelmiyor
ben çok zor seven ve zor bağlanan biriyim
bi daha kime nasıl bağlanırım ne zaman olur bilmiyorum ama zaman içinde benimde duygularım bitecek elbet
ben kimleri kimleri unuttum bu da geçer yahu diyorum napiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…