Merhaba yaklasik 1,5 yildir ayril baris suren bir iliskim var.Surekli birbirimizi engelleyip engelleri kaldirdigini goren tarafin yazmadiyla tekrar konusmaya basliyoruz.En son tartismamiz cok siddetli olmustu ve ben kendisine hakaret edip ayrilmistim daha sonra ozur diledim mesaj atip aylar sonra ve 5ay tekrar konusmaya basladik ama bu sefer de mesafe girdi aramiza dogu illerinden birine atandi ve benden benim icin hos olmayan bir sey talep etti sexting
Ben de bunu kabul edecek bir karakterde olmadigimi zaten aramizda da mesafe oldugunu arkadasca deneyelim mi bu sefer de dedim cunku anlasamiyorduk hic bir sekilde.O da kabul etti.Bu arada da bayram tatili nedeniyle buraya gelip 2 hafta kalacakti ve arkadasca da gorusecektik.20 gun boyunca instagramdan sadece hikayelerimize bakip iletisime gecmiyorduk.Taaa ki ben takipcilerinde birini gorene kadar
İlk ayrildigimizda 1ay boyunca bir kizla gorusmustu onu eklemisti tekrar.Bunu gorunce iyice kendimi degersiz hissettim cunku beni surekli bu sekilde degersiz hissettirmesi nedeniyle anlasamayip kavga ediyorduk.Ben de WhatsApptan kendisine o kizla tekrar takiplestigini gordugumu bunca zaman beni degersiz hissettirdigini cabalamadigini hic bir sey icin ve bunu gordukten sonra artik arkadasca da kalamayacagimi soyleyip instagramindan ciktim.Ondan bir cevap bekledim bir aciklama ama o instagramdan direkt engelledi beni
Ben de tabi WhatsApptan engelledim sonra o da beni engellemis.Bu arada buraya geldi ve hic ileyisim kurmadik.Gotmeden 1 hafta once ilk instagramdan engeli kaldirmis.Gitmeden bir gun once de WhatsApptan kaldirmis.Dun de instagramdaki takipcilerini 600kusurden 400e dusurmus ben WhatsApptan engeli kaldirmadim instagramdan zaten engellememistim oyle duruyor.Sizce ne yapmaya calisiyor.Beni bu zamana kadar cok aglatti cok degersiz hissettirdi ve ona karsi cok ahim var.