her yerde karıncalar

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
Güncelleme: arkadaşlar karıncaları öldürmeyim diye yazılan tüm doğal yolları denedim. Sabah 5'te geldim ve yattım, sabah birde baktım abartmıyorum yatağın bizim yatmadığımız boş kalan kısmında 100 tane vardı. (Ben evdeyken sürekli süpürdüğüm için yoktu ama bir kaç gündür şehir dışında olunca eşim süpürmemiş).
Bende karınca için böcek ilacı ve karınca tozu döktüm lütfen deyinki bir daha çıkmaz. (Bu arada yuvayıda bulduk. Karınca tozu döktüm girişine) Alerjim azdı resmen.
Günaydınn :)
Arkadaşlar daha önceki konularımda da bahsetmiştim taşınıyorum diye. Şirin mi şirin bir eve taşındım. Fakat tek sorun yatak odasındaki sonu gelmez karıncalar. Evim en üst kat bu karıncalar buraya nerden geliyor olabilir ?
Birde nasıl bir daha gelmeyebilir. Minik minikler ama her yerdeler. Hatta yatağın içerisinde gördüm bir tane. O derece fazlalar.
Bununla ilgili tavsiyesi olan varsa çok sevinirim. Çıktığı yere pudra dök dediler ama çıktığı bir yer yok Yada ben göremedim.
Öyle birsey söyleyin lütfen bir daha gelmemek üzere gitsinler

Son düzenleme:
Benim evimi de yaza girerken karınca bastı doğal yöntemlerin hiçbiri fayda etmedi. Mecbur ilaçladım o kadar çokmuş ki ilacı sabah sıkıp evden çıkıyorduk akşam geldiğimizde onlarca belkide yüzlerce ölmüş karınca oluyordu yerde bu 10- 13 gün kadar sürdü. İşyerimde şirketin ilaçlama firmasına sordum bitmiyor bunlar diye. Eğer hala ölüyorlarsa bitecektir yakında dedi bitmezse gelip biz ilaçlayalım dediler bir kaç gün sonra tamamen bitti. O kadar çokmuş ki eşimle inanamadık. Öldürdüğüm için çok üzgünüm ama mecbur kaldım çünkü gün geçtikçe her yerden daha fazla çıkmaya başlıyorlardı ve kanatlı olan türü de vardı normal karınca da vardı. Doğal yöntemleri bi deneyin isterseniz belki giderler ama bizimkileri uzaklaştırmamıştı maalesef.

Mutlaka yuvalari vardir yuvalarini bulup uzerini alciyla kapatin
O da olmazsa sirkeli su karisimi yapin gectikleri yollara dokun
O da olmazsa ilac dokun yapacak bir sey kalmiyor.

çıktıkları yer mutlaka vardır. limon, sirke vs gibi doğal yöntemler işe yaramadı. alçı ile her boşluğu kapattık. yine bitmediler. ilaç sıktık günlerce. tek tük olsada arada yine görüyorum.

öldürmek istemedim ama başka çare bırakmadılar.onları gördükçe ev pis gibi geliyor bana.temizlik delisi olmuştum.

Dogal yontemlee hikaye...Limonmus bilmen neymis.Yapmadigimiz sey kalmadi oldurmeden uzaklassinlar diye ama yok.Bir de cok fena isiriyolar.Eczaneden karinca ilaci aldik.Pudra gibi.Duvar koselerine,halilarin altlarina dokuyoruz.Allah affetsin oluyolar ya da gelesi olan varsa da gelmiyor ama napalim.Dediginiz gibi yatagin icinden cikiyor.Yaz aylarinda sicakta daha fazla olurmus bunu da ogrenmistim.

odanın her yerine baktım ama ana merkezi bulamadım. Yatak odasında var sadece.
tüm odayı ilaca bulayabilirim çünkü yataktan çıkması son nokta :) Sürekli kaşınıyorum

Canım bizimde geçen sene öyleydi mutfaktan çıkıyordu bundan 2-3 tane alıp çok çıkan yerlere koydum kayboldular bu sene hiç karınca görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…