• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duyduk :KK200:Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim :KK66:
Gözün aydın guzelim Rabbim daim etsin inşallah

Kızlar ben şimdi cıktım kontrolden,çok şükür kalp atışlarını duyduk :KK200:Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...Allah hepinizden razı olsun canlar,bugün artık uyuyabilirim :KK66:
masallah cok güzel bi duygu:KK200::KK200::anneadayı: Allah bagislasin canim sag salim insallah

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız..
zeynepcim nasilsin iyi aksamlar, ben eve yeni geldim protokol görevim vardi yoruldum

masallah cok güzel bi duygu:KK200::KK200::anneadayı: Allah bagislasin canim sag salim insallah

zeynepcim nasilsin iyi aksamlar, ben eve yeni geldim protokol görevim vardi yoruldum

iyi diyelim iyi olsun canım
biraz moraller bozuk tabi..
diyorum devletin inferlite bölümünden randevu mu alsam..
araştırma hastanelerinden
onu düşünüyodum.

sen nasılsın canım
dinlen biraz çayını al eline,
ben demledim birazdan içeceğiz.

iyi diyelim iyi olsun canım
biraz moraller bozuk tabi..
diyorum devletin inferlite bölümünden randevu mu alsam..
araştırma hastanelerinden
onu düşünüyodum.

sen nasılsın canım
dinlen biraz çayını al eline,
ben demledim birazdan içeceğiz.
moral bozuk olmaz mi canim onca ani cocuklugun dedenle gecti Allah rahmet eylesin..
ne icin randevu alacaksin canim bundan sonra tedaviye devlette devam etmek icin mi. egitim arastirma yada tip fakülteleri ilgileniyor bu konuyla tabii iyi arastirip iyi bi doktor bulmak sart ...sen ne düsünüyorsun.
bende meyve yiyorum canim. afiyet olsun

moral bozuk olmaz mi canim onca ani cocuklugun dedenle gecti Allah rahmet eylesin..
ne icin randevu alacaksin canim bundan sonra tedaviye devlette devam etmek icin mi. egitim arastirma yada tip fakülteleri ilgileniyor bu konuyla tabii iyi arastirip iyi bi doktor bulmak sart ...sen ne düsünüyorsun.
bende meyve yiyorum canim. afiyet olsun

sana da afiyet olsun canım özele gidiyorum da ne biliyim gitsem mi acaba dedim,
istanbulda kanuni s.s. araştırma hastanesi var çok iyi bir hastane.
bir baksam mı oraya dedim, öyle düşünceler aklımda dolanıyo şeker parem..

bu sene iyi geçmedi benim için.
eşim de diyo bizim doktorumuz iyi, senin hikayeni biliyo diyo
bakalım önce bir rahim filmi çekileyim..
adet olmadım ama daha..

adet olmadım ama daha..
Snin ne kdrdr sorun var canim

adet olmadım ama daha..
canim o hastanenin ismini zaman zaman bende duydum kendine yakin buldugun güvenebilecegin bi doktor var mi bi arastir. tabii esinde hakli bi taraftan doktor degistirmekde kolay olmuyor tekrar sil bastan oluyor her sey.
Allah daha beterlerinden korusun canim Allah saglik versin insallah icini ferahlatacak yavrunu tez zamanda göndersin. rahim filmini ihmal etme canim. benim genetik testler cikmis mesaj geldi sali gidecegiz görüsmeye esim o gün izinli

canim o hastanenin ismini zaman zaman bende duydum kendine yakin buldugun güvenebilecegin bi doktor var mi bi arastir. tabii esinde hakli bi taraftan doktor degistirmekde kolay olmuyor tekrar sil bastan oluyor her sey.
Allah daha beterlerinden korusun canim Allah saglik versin insallah icini ferahlatacak yavrunu tez zamanda göndersin. rahim filmini ihmal etme canim. benim genetik testler cikmis mesaj geldi sali gidecegiz görüsmeye esim o gün izinli

Aynen canım bakalım, doktorum da dosyam var zaten
her şey orada kayıt altında..
Biz nisan da yaptık sanırım genetiği,
sadece bir gende pıhtılaşma çıktı.
Doktorum gebe kalınca iğneye başlıycaz dedi
ihmale gelmez dedi.
Bir de coraspin kullanacakmışım.

İnşallah canım Rabbim 2017 de bize nasip etsin. .

Kızlar,tlfondan giriyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın... Yürekten Amin diyorum bu gzl dualara,Nasıl duygulandım anlatamam:cry:
Ben 8 haftalık olduk diye tahmin ediyordum ama ölçümler 9 gösteriyor :nazar: inanın hiç soru bile soramadım hmn çıkmak istedim odadan okadar korkarak endişeli girmiştim ki:olamaz: ben ve meleğim size her gece dua edeceğiz bu söylenmez ama bilin istedim güzeller... Yanımda olduğunuz için tek tek hepinizden Allah razı olsun,Rabbim gönlünüze göre versin o minikleri nasip etsin sizlere (amiiiiiin) :KK15:

Aynen canım bakalım, doktorum da dosyam var zaten
her şey orada kayıt altında..
Biz nisan da yaptık sanırım genetiği,
sadece bir gende pıhtılaşma çıktı.
Doktorum gebe kalınca iğneye başlıycaz dedi
ihmale gelmez dedi.
Bir de coraspin kullanacakmışım.

İnşallah canım Rabbim 2017 de bize nasip etsin. .
bakalim sali günü ben neler duyacagim canim hakkimizda hayirlisi olsun insalah. bu doktorunla iletisimin iyiyse ve esinde taraftarsa bence düsünme canim. ha fikir almak amacli belki görüsebilirsin.
kızlar nasılsınız bakem?
bugün biraz çarşıda dolandım da yorulmuşum ya.
canim nasilsin nasil gidiyor iyiyiz yorgunluk sen nasilsin
Kızlar,tlfondan giriyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın... Yürekten Amin diyorum bu gzl dualara,Nasıl duygulandım anlatamam:cry:
Ben 8 haftalık olduk diye tahmin ediyordum ama ölçümler 9 gösteriyor :nazar: inanın hiç soru bile soramadım hmn çıkmak istedim odadan okadar korkarak endişeli girmiştim ki:olamaz: ben ve meleğim size her gece dua edeceğiz bu söylenmez ama bilin istedim güzeller... Yanımda olduğunuz için tek tek hepinizden Allah razı olsun,Rabbim gönlünüze göre versin o minikleri nasip etsin sizlere (amiiiiiin) :KK15:
tesekkürler canim dualarin icin aminn insallah rabbim hayirli zamanda nasip eder

Masallah size kuzum. artik stres yapma bebişini düşün o atan 2. kalbi.ve tabi ki bol dua :)

_Verda_ _Verda_ canım biliyorsun ben o dediğin hastaneye gidiyorum bir tane infertilite bölümü var orada ve genelde asistanlar bakıyor doktoru göremezsin.. ama bir sürü test falan istiyorlar sonra sana dosya aciyyorlar tedavi sürecine oyle başlıyorsun.. benim klomende ikinci ayim iki ay daha kullanıp iğneye geçecem sanırım prosedür geregi oda uç ay sanirim..sonrada tüp bebek olmazsa.tam bilmiyorim ama bu gittiğimde soracam o telaşla unutmazsam eğer..

Back
X