Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Blow_Kiss_Emoji.png

Kızlar ben uyuyorum.
Herkese iyi geceler,
öpüyorum canlarım hepinizi,
tatlı rüyalar. .

Aynen canım doktor demek ki detaylı bakmış. :KK66:
Enfeksiyon içinde günlük ped kullanma canım,
oda çok yapıyo diye duydum, ve bol su iç.
Rabbimden hayırlısı..
En güzeli hayırlısını istemek değil mi zaten???

Aynen öyle kuzum hayırlısı her zaman..
Günlük ped olayını duymuştum kuzum kullanmıyorum ama..
Annemler memlekette diye bi iki gün köyde kaldım sularda bi problem vardı o dönem sanırım orda mikrop kaptım çünkü dünden beri bi akıntım var farkettim bi gariplik olsugunu.. Doktor ilaç yazdı ama almadım bol suyla atarım inşallah

Hayırlı günler hatişim sen nasılsın kolay gelsin bu arada sağlığın iyi dimi kuzucum
tesekkürler canim iyiyim sükür regli atlattim doktorum gel görüselim dedi bakalim cuma gidecegim nasip olursa
Kızlar sizce bunu pozitif saysam boşa mı ümitlenmiş olurum :KK70:
Üzüldüm ama çok üzülmedim aslında ne biliyim yaa hayırlısı..
Şöyle bi detay vereyim iğnenin 18. Günü ama reglim daha geçmedi yani bugünlerde olmam lazım..
Normalde de ilk idrarla yapardım şuan öylesine yaptım sadece..
canim benim cook sevindim insallah degerin kat kat artar seni ve korkularini cok iyi anliyorum bol bol dua et hep iyiyi düsün ki iyi olsun insallah güzel haberlerini alacagiz :KK200::anneadayı:
İçiyorum canım, antibiyotiğin bazen saati şaşıyo ama olsun.
Sen nasılsın kuzuum? =)
bende iyiyim canim eve geldim ama pertim cikti dinlenecegim ögleden sonrada temizlik yapacagim insallah uyanabilirsem
_Verda_ _Verda_ agrilarinin gecmesine cok sevindim canim benim insallah bir an once iyilesirsin.
Kuzular bu ara cok huzursuz atesleri var kanlarinda enfeksiyon var hr hafta biri atesleniyor dr lara tasiniyoruz simdi ikisinin atesi var atesten bri bağırıyor hepsi birden uyaniyor surekli baslarindayim dua edin kuzularimm rahat etsin azcik cnm ya
canim bebislere gecmis olsun tez zamanda sifa bulurlar insallah bizim yerimizede öp onlari :KK200::KK200::KK200::KK200:

hayirli sabahlar kizlar herkesler iyidir insallah ben berbat bi nöbet gecirdim uyuyacagim nasip olursa

Allah kolaylık versin kuzum iyi uykular hayırlı sabahlar..
Ben de gece uyuyamadıgım gibi sabah da 7 de uyandım stresten... Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah..

tesekkürler canim iyiyim sükür regli atlattim doktorum gel görüselim dedi bakalim cuma gidecegim nasip olursa

canim benim cook sevindim insallah degerin kat kat artar seni ve korkularini cok iyi anliyorum bol bol dua et hep iyiyi düsün ki iyi olsun insallah güzel haberlerini alacagiz :KK200::anneadayı:

bende iyiyim canim eve geldim ama pertim cikti dinlenecegim ögleden sonrada temizlik yapacagim insallah uyanabilirsem

canim bebislere gecmis olsun tez zamanda sifa bulurlar insallah bizim yerimizede öp onlari :KK200::KK200::KK200::KK200:

Kuzum iyi düşünmek istiyorum ama işte....
Rabbimden hayırlısı Mevlam en hayırlı en güzel zamanda nasip eder inşallah..

Allah kolaylık versin kuzum iyi uykular hayırlı sabahlar..
Ben de gece uyuyamadıgım gibi sabah da 7 de uyandım stresten... Allahım yardımcımız olsun hepimizin inşallah..
canim tekrar test yaptin mi sen idrarda. her daim hayir olani istiyoruz canim seni cok iyi anliyorum gecen sefer testte 46 sonucunu görünce arkadasa bu degere asla sevinemiyorum demistim daha önce basima gelenlerden ötürü.. tedbirli olmakta fayda var her daim ama olumlu olalim ki hayat bize güzel seyler getirsin insallah.... bende bu ay tedavi falan yok ama ben genede ümit ediyorum baska zamanlarda benim yumurtam bile gelismiyor deyip kafamda bitiririm o ayi hayirlisi olsun canim rabbim hepimize nasip etsin insallah

canim tekrar test yaptin mi sen idrarda. her daim hayir olani istiyoruz canim seni cok iyi anliyorum gecen sefer testte 46 sonucunu görünce arkadasa bu degere asla sevinemiyorum demistim daha önce basima gelenlerden ötürü.. tedbirli olmakta fayda var her daim ama olumlu olalim ki hayat bize güzel seyler getirsin insallah.... bende bu ay tedavi falan yok ama ben genede ümit ediyorum baska zamanlarda benim yumurtam bile gelismiyor deyip kafamda bitiririm o ayi hayirlisi olsun canim rabbim hepimize nasip etsin insallah

Sabah yaptım ama test bi gariptı bozuk mu anlayamadım..
Zaten net çıksa da bana moral olmicakti...
Hayırlısı Rabb'imden..

ablam günaydin bu testleri bende yapütirmak istiyorum bi an önce sürekli kimyasal bi dis gebelik pek normal degil
Benim tek şanssızlığım burda araştırma hastanesinin yapılmış ancak henüz faaliyete geçmemiş olması canım ya... Özel yaparsa parayla yaptırcam. Adet olayımda başka doktora gidecem onunla bir konuşacam bakalım ne diyecek.. Kızımda hiç böyle şeyler yaşadım o yüzden tuhaf geliyor bana herşey...zaten üç aya kadar gebelik işi zor canım.. Hayırlısı Allah tan.. Sende yaptır doktorunla konuş mutlaka gülüm... Bakalım patolojiden ne sonuç gelecek. Önce şu anki doktorumla görüşeceğim. Bakalım o bebeğin ölüm sebebini nasıl yorumlayacak..

Sabah yaptım ama test bi gariptı bozuk mu anlayamadım..
Zaten net çıksa da bana moral olmicakti...
Hayırlısı Rabb'imden..
Herşey den korkar olduk.. Akşam eşime dedim ki gebe kalmaya bile artık korkuyorum. Şu bir kaç hafta içinde yaşadıklarım beni yaşlandırdı... Rabbim öyle bir imtihanın içine koyduki beni nasıl atlatacam bilemiyorum... Dün işe gittim.birkaç kişinin özellikle daha düşünmüyoz çocuğumuz ufak deyip 3 aylık hamile olanların haberini aldım. Millet o kadar yalancı olmuşki diyecek söz bulamıyorum.. Umarım hamilesindir canım.. Bazı şeyleri umursuz insanlardan daha çok haketdiğimizi düşünüyorum canım... Rabbim gönlüne göre versin kuzum...

Herşey den korkar olduk.. Akşam eşime dedim ki gebe kalmaya bile artık korkuyorum. Şu bir kaç hafta içinde yaşadıklarım beni yaşlandırdı... Rabbim öyle bir imtihanın içine koyduki beni nasıl atlatacam bilemiyorum... Dün işe gittim.birkaç kişinin özellikle daha düşünmüyoz çocuğumuz ufak deyip 3 aylık hamile olanların haberini aldım. Millet o kadar yalancı olmuşki diyecek söz bulamıyorum.. Umarım hamilesindir canım.. Bazı şeyleri umursuz insanlardan daha çok haketdiğimizi düşünüyorum canım... Rabbim gönlüne göre versin kuzum...

Amiin abla amin.. Bizim sınavımız böyle demekki Rabbim kolay eylesin Rabbim ağlatmasın aratmasın..inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.. Ben şuan olsun diye içimden ne kadar dualar etsem de olmayacağına inanmaya çalışıyorum bu sefer de olmadı gibi çünkü değerim çok düşük.. :/

Mor Seven Mor Seven Tünaydın canım, bu ay inşallah güzel haberlerimiz artacak..
u-mutlu lale u-mutlu lale Senden de umutluyum bu ay canım inşallah reglin gecikir..

bcb55bd7f518b67e83e0595ceb5436c1.jpg

Tünaydın canım annen ameliyat oldu mu nasıl?
Ay inşallah güzel haberler gelir. Ben de u-mutlu lale u-mutlu lale den umutluyum. Bir sürü bebiş olur.
Ben bu ay kendi haline bıraktım içimde hiç umut yok ama umursamıyorum da. Perşembe okulum başlasın kafam iyice dağılır. Bu sene kurs filan açacağım yoğun olurum. Benimki aşılamaya kaldı ona da daha var.

Back
X