• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol canım amin inşallah gülüm... Umarım sende iyisindir canım...

Allah razı olsun gülüm.. Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Beni çok duygulandırdın...hepinizi çok seviyorum.. Rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin ablacım... Bende olumlu düşünmek istiyorum... Kötüyü aklıma getirmek istemiyorum canım. O kadar alıştım ki bebeğimi her sabah uyandığımda onunla konuşuyorum. Beni duyduğunu biliyorum hissediyorum.. Rabbime yalvarıyorum evladımla beni ayırma diye... :KK42::KK42::KK42:
Makinadan kaynaklı olsun o doktorun sözleri inşallah... Rabbim hayırlısını nasip etsin benim ve bebeğim için...
Yine konuşacaksın Allahın izniyle ablacım hayırlı haberlerle gel inşallah

Gunaydin arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugun dayanamayarak test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik dünkü kanamadan sonra böyle birşey beni biraz umutlandırdı ne dersiniz
Canım gözün aydınn çok sevindim.. Hemen yaptır testini canım doktora da haber verirsin. Şimdi bir kanama durumu var diyorsun ona göre ekstra önlem alınır belki... Değerin güzellikle artar inşallah:)

Canım gözün aydınn çok sevindim.. Hemen yaptır testini canım doktora da haber verirsin. Şimdi bir kanama durumu var diyorsun ona göre ekstra önlem alınır belki... Değerin güzellikle artar inşallah:)
İnsallah Canim benim allah isteyen herkese nasip etsin. Ama bakalım sonucu ne olacak yarın kan testi yaptırırım bakalım sonuç ne olacak

CoxwsiaWgAApcSk.jpg

Amin canım sağolasın kuzum.. Duanızı eksik etmeyin canım benim..

Amin serapcım... 3 gündür mahvoldum.dua ediyorum sürekli.. Rabbimden hayırlısını diliyorum canım... Haticenin gebeliği kimyasal çıktı malesef canım... Bu ara yine yaprak dökümü oldu ya...şuanda sabah ezanı okunuyor burada... Ezanlar hürmetine Rabbim yarın yavrumun yaşadığı haberini almayı nasip etsin bana ve hamiş olmak isteyenlerin göbüşünü doldursun ..:KK42::KK42::KK42:
Valla buraya gelip kötü haberleri okuyunca moralim bozuluyor,inşaallah hayırlı haberlerle gelirsin Leylam,üzme kendini ne olur,biliyorum demesi kolay ama elimizden ne gelir.Seni merak ettim girdim bakmaya,en son mesajında 13:30 da randevum yazmışsın,merakla bekliyor olacağım canım,dualarımız senin ve bebeğinle.:dua:

Haticeme de ayrı üzüldüm,niye böyle oluyor offff:KK61:

Aynen canım inşallah diyorum ben de..
Belim çok ağrıyor bir kaç gündür.
Kuyruk sokumunun üst kısmı.
Hayırlısı inşallah..
Bu arada rüyan çok güzelmiş..
Rabbim en yakın zamanda nasip eylesin. .
Enyalisoum sen de niye hamilelik takvimi var canım,sen demi totem yapıyorsun yoksa :)Hemen sevinçle listeye baktım ismin yok ama takvimin var,mesajlarında da adetimi bekliyorum yazmışsın?Sen de inşaallah en kısa zamanda mutlu haberlerle gelirsin canım,ayy yeter artık herkesin yüzü gülsün.:KK60:
ben de 2 gündür rüyamda doğuruyorum ya.
bugün gördüğüm çok saçma sapandı ama :KK70:
bişiler veriyorum çocuk doğmuş olarak geliyo filan :KK70:
Hayırlara çıksın inşaallah TaeYang,belki hemen arkasından yine hamile kalırsın bellimi olur:-)
Rüyalara ne bakıyorsun sen amaaannn,ben de geçen gün rüyamda Bruce Willisi gördüm,adam peşimden koşuyor du ne olur benimle evlen diyordu,evlenmişiz.İçimden diyorum ki benim evliliğim Tarkanın evliliğinini de solladı,büyük haber olur diyorum:deli::KK70:Bilinçaltımızda neler gizli kimbilir de Bruce Willis ne alaka,evlilik ne alaka:KK64:

Neden olmasın, belki hemen oğluşundan sonra hamile kalırsın
=)
hayırlısı canım, iyiyim, halsizlik var biraz bel ağrısı filan çekiyorum.
bir hafta var beklenen adet tarihine,
belki de psikolojiktir,
coraspin vermişti doktor folik asitle,
bugün arayıp sorcam bi coraspine devam edeyim mi diye,
bir gende pıhtılaşma çıktı benim biliyosun,
önlem amaçlı gebe kalırsam pıhtılaşma iğnesi vericekmiş,
ve hep yatacağım için..
(şimdiden o iğneyi nsl yaparım'ın stresi sardı)
hemşire de değiliz ki vay arkadaş yaa :cool:
Enyalios kan pıhtılaşması bende de çıktı canım,ben ilk tüp bebek denemem de kendim vurdum hep iğnelerimi,ucu çok ince kıl gibi,girdiğini çıktığını anlamıyorsun acımıyor,o yüzden onu kendine dert etme canım.İlk gün vururken alışkın olmadığın için zorlanırsın ama sonra elin alışır:KK19:
Gunaydin arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bugun dayanamayarak test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ama silik dünkü kanamadan sonra böyle birşey beni biraz umutlandırdı ne dersiniz
Semra merhaba hoşgeldin topiğimize canım,sanırım ben yokken gelmişsin.İnşaallah muradın neyse tez vakitte olsun güzelim.Gidip kan ver, o en net sonucu söyler.

Günaydın kızlar LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Benimde lekelenmem başladı bugün hayırlısı hakkimizda
Haticem canım benim nasılsın?Mesajlarını gördüm beni etiketlemişsin ama Leyla kimyasal gebelik yazmış çok üzüldüm.Olacak birtanem sakın canını sıkma olacak....:KK60:

Kızlar hepinizi alıntılamıştım bir tuşa basınca gitti. Randevu 13:30 girip yazamadım. Dualarınız için Allah razı olsun.. Biraz lekelenme var.çok umutlu değilim.. Yinede Allahtan umut kesilmez...
Dualarımız seninle Leylam,güzel haberlerle gel inşaallah:dua:

Bu aralar yine topik hüzünlü böyle olunca insanin bisi yazasi gelmiyor üstelik hamile kalmaktan korkar olduk ..
Olsada acaba bisi olacak mi diyecegiz..

LeYLa_21 LeYLa_21 simdi doktordasin sanirim Rabbim yardimcin olsun :KK43:
Alpim nasılsın kuzum:KK60:
Aynen canım ben de okudukça üzülüyorum artık,insan artık güzel şeyler olsun okuyayım istiyor.Herşey Allahtan tabii ama artık mutlu haberler alalım:dua:

yamukprenses yamukprenses canım evet çok iyi gidiyordu oysa ama ilerlemedi maalesef hakkımızda hayırlısı olsun olacak inşallah ama inşallah çok bekletmez. Negatif çıksa bu kadar Üzülmezdim kendimi hazırlanmıştım ama bu kadar kolay olmayacağını aklıma getirmem lazımdı

Alpim nasılsın kuzum:KK60:
Aynen canım ben de okudukça üzülüyorum artık,insan artık güzel şeyler olsun okuyayım istiyor.Herşey Allahtan tabii ama artık mutlu haberler alalım:dua:
Iyiyim yamugum prensesim .. Sen nasilsin ? Walla güzel haberlere ihtiyacimiz var son aldigim guzel haber ebrumun kızınin saglikla dogmasi oldu .. Topik kara gunlerini yasiyor bu aralar .. Insallah yine guzel haberler alacagiz yakinda umutluyum :dua:

yamukprenses yamukprenses canım evet çok iyi gidiyordu oysa ama ilerlemedi maalesef hakkımızda hayırlısı olsun olacak inşallah ama inşallah çok bekletmez. Negatif çıksa bu kadar Üzülmezdim kendimi hazırlanmıştım ama bu kadar kolay olmayacağını aklıma getirmem lazımdı
Vardir bunda da bi hayir canim .. Napalim sinavimiz buyuk rabbim birgun bizede nasip edecektir insallah .. ❤

umutLatahzen umutLatahzen Nasılsın canım çatlatma iğnesi vurulmuştun?
Kaçıncı günü bugün.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra testte bakabiliyosun canım.
Ben geçen sene o şekilde hamile kalmıştım..

İyiyim canım beklemedeyim sen nasılsın..
Bugün 12. günüm kuzum ben eğer regl olmazsam ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar sabredebilirsem artık :)
Geçen yıl sen de çatlatma iğnesiyle mi gebe kalmıştın canım.. Bu arada bu geçtiğimiz iki gün o kadar ağrım oldu ki korktum yine iç kanama mı geçircem diye :( Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel hayırlı haberler verebilmemi nasip etsin inşallah..

Iyiyim yamugum prensesim .. Sen nasilsin ? Walla güzel haberlere ihtiyacimiz var son aldigim guzel haber ebrumun kızınin saglikla dogmasi oldu .. Topik kara gunlerini yasiyor bu aralar .. Insallah yine guzel haberler alacagiz yakinda umutluyum :dua:
Ben de dün akşam gördüm Ebrunun doğum yaptığını çok sevindim.Ama diğer haberler üzücü:(
İnşaallah canım benim,dediğin gibi güzel haberler arka arkaya gelir dilerim.:dua:

İyiyim canım beklemedeyim sen nasılsın..
Bugün 12. günüm kuzum ben eğer regl olmazsam ay sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ne kadar sabredebilirsem artık :)
Geçen yıl sen de çatlatma iğnesiyle mi gebe kalmıştın canım.. Bu arada bu geçtiğimiz iki gün o kadar ağrım oldu ki korktum yine iç kanama mı geçircem diye :KK43: Rabbim hayırlısını nasip etsin güzel hayırlı haberler verebilmemi nasip etsin inşallah..
Ay sonuna gerek yok kuzum, inşallah adet olmazsan cumaya kadar bekle, cuma yap testi gitsin

Haticem seni çok iyi anlıyorum,bende öyle oldum hep,her seferinde hamile kalırmı insan,her seferinde hamile kaldım,6 hamileliğim var,hepside düşer mi ama tutuyor hamile kalıyorum düşüyor.Hamile kalmasam geçmişte belki bu kadar üzülmezdim anlıyorum seni hem de çok.

Ama artık ben bıraktım kafam böyle daha rahat ve daha mutluyum,yıllardır kendime eziyet etmişim,sizlerin yaşı daha çok genç ve olacak ben inanıyorum.Ben belki son kez bir daha denerim ama şimdi değil,olayın üstüne gittikçe insanda psikoloji denen şey kalmıyor,olacak olmayacak diye diye insan kendisini bitiriyor.

Ay sonuna gerek yok kuzum, inşallah adet olmazsan cumaya kadar bekle, cuma yap testi gitsin

Ne bileyim kuzum adet tarihlerim de tas tamam tutmuyo ya ay sonu garanti olur diye düşündüm.. Bide burda topiklerde okudum da 14. 15. Günlerde negatifi görüp de 19. 20. Günlerinde hamile oldugunu öğrenenler olmuş bu çatlatma iğnesiyle.. Ne bileyim bi rahatmıyııım yoksa umutsuzmuyum bilemedim bu sefer :/

Sağol canım amin inşallah gülüm... Umarım sende iyisindir canım...
Allah razı olsun gülüm.. Dua eden dilleriniz dert görmesin.. Beni çok duygulandırdın...hepinizi çok seviyorum.. Rabbim sizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin ablacım... Bende olumlu düşünmek istiyorum... Kötüyü aklıma getirmek istemiyorum canım. O kadar alıştım ki bebeğimi her sabah uyandığımda onunla konuşuyorum. Beni duyduğunu biliyorum hissediyorum.. Rabbime yalvarıyorum evladımla beni ayırma diye... :KK42::KK42::KK42:
Makinadan kaynaklı olsun o doktorun sözleri inşallah... Rabbim hayırlısını nasip etsin benim ve bebeğim için...
Üzücü haberler alıyoruz sizden Nasıl iyi olayım abla çok üzüldüm lekelenmede varmış Allahtan Ümit kesilmez :(
Melisa1995 Melisa1995 canım üzme kendini bak kendin diyorsun yaşın küçük daha senin. Benim yaşım daha büyük kız senin yaşında benim özel ders verdiğim ve ünv son sınıfta okuyan öğrencim var daha küçüksün. Üstelik okuttuğum öğrencilerimin bebişleri var öğrendim.

Eşinle istediğin zaman beraber olamadığın içinde stres yapıyorsun haklısında. 1,5 yıldır hiç mi olmadı?
Hiç olmadıysa eşine de bakılması lazım canım. Senin yumurtalar normalse düzenli adet oluyorsan bi hsg çektir. Hsg çekildiysen başka bi şey var ismini unuttum rahimde perde olup olmadığını gösteren hsgye benzer bi şey. 1,5 yıl uzun bir süre ama bunları yaptırmadan olmaZ. Bunların içinde denedikleriniz oldu mu?
Üzülürsen yaz buraya
Semra24 Semra24 hayırlı olsun canım. Coraspinin etkisi bıraksan bile hemen kesilmez ondan pıhtılaşma için aklında tedirginlik olmasın ameliyat yaparken bile 5 gün önceden bırakman lazım kp öyle yapıldı. Görümcem kullanıyor son 1 ay var doktoru bıraktırdı etkisi devam eder demiş. Ben de kullanıyorum.
Diğeri içince bence de sen yarın hemen görün inş bebişlerin senledir. Allah yardımcın olsun canım. İnş yüzün gülsün.
Allah razı olsun ablacım haklısın yaş küçük ama insan korkuyor işte olmuyor diye 1.5 yıl denedik olmadı abla eşim muayene oldu ondada sorun yok herşey normal demiş ben rahim filmi çektirmedim gitcektim eşim gitti dediğin gibi onun yokluğuda ayrı bi üzüyo olmadı kendim giderim artık abla

Back
X