persembe günü hayirli haberlerini aliriz insallah ablacim dualarimiz seninle.Amin kuzum inşallah..perşembe sabahı kan testine gidiyorum..duanızı eksik etmeyin gülüm..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün...
Alpiş perşembe sabah erken kan testine gidiyorum.dua bekliyorum canım hepinizden inşallah..
evet ablacim daha iyiyim ilk zamanlara göre Allah süphesiz en iyisini bilir hayirla saglikla nasip etsin insallahkafana takma gülüm..sadece Allaha güven ve dua ile tevekkül et..şüphesiz Rabbimiz hakkımızda hayırlı olanı nasip edecektir bizim için...sakin ol ve dua et inşallah...
AMİN GÜLÜM...ALLAH RAZI OLSUN KUZUM..SENDE BENİM DUALARIMDASIN...persembe günü hayirli haberlerini aliriz insallah ablacim dualarimiz seninle.
evet ablacim daha iyiyim ilk zamanlara göre Allah süphesiz en iyisini bilir hayirla saglikla nasip etsin insallah
AMİN GÜLÜM İNŞALLAH..ALLAH RAZI OLSUN CANIM...
Canım moral bozmak yok bana ilk 12 hafta kalp atışını dr dinletmedi dahi daha küçük diye. Sadece usg de görmüştük. Yeni yeni başlamıştır. .Kızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi
Canım kalp atışını duyduk şükürler olsun işte olduğum için anca yazabildim size.. Dr artık tüp bebek bölümünden gebe bölümüne geçmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi ikili test için baya erken randevu almam gerekiyomuş bizde durumlar böle.. Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim aminnnnnu-mutlu lale canım sen gittin mi doktora
Canım kalp atışına falan değilde gelişimi geride dedi ona takıldım vardır her şerde bir hayır inşallah sonu güzel olurCanım moral bozmak yok bana ilk 12 hafta kalp atışını dr dinletmedi dahi daha küçük diye. Sadece usg de görmüştük. Yeni yeni başlamıştır. .
Canım Allah tamamına erdirsin duymuşsunuz kalp atışını. İnşallah nasibimde varsa hayırlısıyla olur inşallahSaye- canım benim kafana takmamaya çalış.. sen daha iyi bilirsin dr lar her zaman en kötü senaryodan bakarlar.. Allah korusun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 9 ay sonra inşallah
Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebektir senin için ve sürpriz yaparak kocamann olur❤Canım kalp atışına falan değilde gelişimi geride dedi ona takıldım vardır her şerde bir hayır inşallah sonu güzel olur
Canım Allah tamamına erdirsin duymuşsunuz kalp atışını. İnşallah nasibimde varsa hayırlısıyla olur inşallah
Aminnnn canım inşallah bizde sizler gibi bebeklerimizi kucağımıza alalım mis kokularını içimize çekelim inşallahSaye- canım bana da dinletmemişti doktorum iyi değil diye,gönlünü ferah tut inşallah hiçbirşey olmayacak.
u-mutlu lale gözünaydın canım,Rabbim tamamına erdirsin hepinizinkini inşallah
Gözün aydın canım Sağlıkla devam etsin inşallah gülüm..Canım kalp atışını duyduk şükürler olsun işte olduğum için anca yazabildim size.. Dr artık tüp bebek bölümünden gebe bölümüne geçmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi ikili test için baya erken randevu almam gerekiyomuş bizde durumlar böle.. Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim aminnnnn
Amin ablacım senden de güzel haberi bekliyoruz inşallah az kalmış teste çarş günümü yapıyon varmı bi belirti bakalımGözün aydın canım Sağlıkla devam etsin inşallah gülüm..
Amin canım inşallah. Perşembe sabahı için doktordan randevu aldım canım. Akşam eve bir girdim koştum lavobaya. Kusmaktan içim dışıma çıktı. Geri yatağa giriyorum tekrar lavobaya koşuyordum.öğürmekten mahvoldum.. Yeni kendime geldim. Bişeyler yedim midem yatışsın diye. Tekrar kusacam diye korkuyorum ya. Rabbim sonunu hayır eylesin inşallah canım..Amin ablacım senden de güzel haberi bekliyoruz inşallah az kalmış teste çarş günümü yapıyon varmı bi belirti bakalım
İnşallah canımSaye- canım bana da dinletmemişti doktorum iyi değil diye,gönlünü ferah tut inşallah hiçbirşey olmayacak.
u-mutlu lale gözünaydın canım,Rabbim tamamına erdirsin hepinizinkini inşallah
İnşallah hayra alamettir ablacımKızlar işten geldiğimden beri kusuyorum. Mahvoldum öğürmekten içim dışıma çıktı.
Amin canım inşallah..İnşallah canım
İnşallah hayra alamettir ablacım
Çok şükür canım cok sevindim Rabbim tamamını erdirsin InşaaAllah...Canım kalp atışını duyduk şükürler olsun işte olduğum için anca yazabildim size.. Dr artık tüp bebek bölümünden gebe bölümüne geçmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi ikili test için baya erken randevu almam gerekiyomuş bizde durumlar böle.. Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?