Bir sabırsız benim sanıyordum :) ama gerçekten zor geçiyor yaaaAminn canım hepimize Maşallahh buyumussunuz , bana gunler o kadar zor gecıyor kı nasıl egcer 40 hafta dıyorum ( ılk cocugumu 36 da dogurdum ya neyse)
Ay hadı cok heycanlı bır bekleyız Allahım ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerı alŞimdi geldim bekliyorum sıramı canım heyecan olmaz mı hemde nasıl.LeYLa_21 ablanın test günü Çarşamba hayırlı haberlerle inşallah
Aminn canım inşallah hepimizin güzel haberlerini almak nasip olsun gerçekten çok heyecanlıyımAy hadı cok heycanlı bır bekleyız Allahım ınsallah hayırlısıyla guzel haberlerı al
Kacta gıreceksın randevuyaAminn canım inşallah hepimizin güzel haberlerini almak nasip olsun gerçekten çok heyecanlıyım
Ilk 3 ay aman bisey olacak mi korkusu var son 3 ayda aman erken mi dogacak korkusu o yuzden 9 ay hep tedirgin hep heyecanli geciyor. Ben acaba 3 ay gecer mi derken 30.haftaya girdik bugun. Zor kavusunca insan daha cok korku kaygi yasiyor tabiki.Aminn canım hepimize Maşallahh buyumussunuz , bana gunler o kadar zor gecıyor kı nasıl egcer 40 hafta dıyorum ( ılk cocugumu 36 da dogurdum ya neyse)
Bize de haber ver hemen :) Leyla carsamba mi dediyse haftaya carsamba yaparŞimdi geldim bekliyorum sıramı canım heyecan olmaz mı hemde nasıl.LeYLa_21 ablanın test günü Çarşamba hayırlı haberlerle inşallah
Hastanın çıkmasını bekliyorum heyecanlaKacta gıreceksın randevuya
Kesinlikle canım zor bulunca acabalar bitmiyor inşallah bizde görürüz ilerleyen haftalarıIlk 3 ay aman bisey olacak mi korkusu var son 3 ayda aman erken mi dogacak korkusu o yuzden 9 ay hep tedirgin hep heyecanli geciyor. Ben acaba 3 ay gecer mi derken 30.haftaya girdik bugun. Zor kavusunca insan daha cok korku kaygi yasiyor tabiki.
Valla heyecanlıyım canım ya..
Aminnnnnnnnnnnn kuzum..Şimdi geldim bekliyorum sıramı canım heyecan olmaz mı hemde nasıl.LeYLa_21 ablanın test günü Çarşamba hayırlı haberlerle inşallah
çarşamba olmazsa perşembe inşallah müjde vermek nasip olur gülüm...dualarınızı bekler leyloşunuz...Bize de haber ver hemen :) Leyla carsamba mi dediyse haftaya carsamba yaparNeyse sonuc guzel olsunda artik bekleriz 1 hafta daha :))
Yani nerden biliyoruz ki ne gunu tuttundu. Hic sakın moralini bozma bu bebek hakkinda hayirliysa ne yaparsan yap seninle kalacaktir zaten..Kızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi
ay kuzum ya moralini bozma sakın..pozitif düşün lüften üzülme hemen...yerleşme geç olmuş olabilir demiş bak doktor..dualarım seninle ablacım...Kızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi
Aynen canım nasibimde varsa inşallah geride de olsa yakalar haftasını bilmiyorum erken mi geç mi iyice kafam karışıkYani nerden biliyoruz ki ne gunu tuttundu. Hic sakın moralini bozma bu bebek hakkinda hayirliysa ne yaparsan yap seninle kalacaktir zaten..
Bizde dua edecegiz minik kuzuya annesine sımsıkı tutunacak insallah kalp atımı icin erkendir belki o yuzden net degildir.
Aminn ablacım inşallah tutunur inşallah gelişimini tamamlar.ay kuzum ya moralini bozma sakın..pozitif düşün lüften üzülme hemen...yerleşme geç olmuş olabilir demiş bak doktor..dualarım seninle ablacım...Rabbim korusun inşallah..sımsıkı tutunsun annesine minik kuzucuk...
Kalp atimini gormen bile cok guzel birsey bence. Insallah geriside gelecek kan sulandirici kullaniyorsun dimi sende.Aynen canım nasibimde varsa inşallah geride de olsa yakalar haftasını bilmiyorum erken mi geç mi iyice kafam karışık
Aminn ablacım inşallah tutunur inşallah gelişimini tamamlar.
Evet alpim hergün yapıyorum bir tane kan sulandırıcı.Kalp atimini gormen bile cok guzel birsey bence. Insallah geriside gelecek kan sulandirici kullaniyorsun dimi sende.
Bunu ılk defa duydum canım ınsallah cuma gunu hayırlı bır haber alırsınızKızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi
amin canim insallah bekleyecegiz artik gelisecek mi yoksa gelismeyecek mi bende ne düsünecegimi bilmiyorum hicBunu ılk defa duydum canım ınsallah cuma gunu hayırlı bır haber alırsınız
Amin kuzum inşallah..Aynen canım nasibimde varsa inşallah geride de olsa yakalar haftasını bilmiyorum erken mi geç mi iyice kafam karışık
Aminn ablacım inşallah tutunur inşallah gelişimini tamamlar.
Alpiş perşembe sabah erken kan testine gidiyorum.dua bekliyorum canım hepinizden inşallah..Kalp atimini gormen bile cok guzel birsey bence. Insallah geriside gelecek kan sulandirici kullaniyorsun dimi sende.
kafana takma gülüm..sadece Allaha güven ve dua ile tevekkül et..şüphesiz Rabbimiz hakkımızda hayırlı olanı nasip edecektir bizim için...sakin ol ve dua et inşallah...amin canim insallah bekleyecegiz artik gelisecek mi yoksa gelismeyecek mi bende ne düsünecegimi bilmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?