Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminn canım hepimize Maşallahh buyumussunuz , bana gunler o kadar zor gecıyor kı nasıl egcer 40 hafta dıyorum ( ılk cocugumu 36 da dogurdum ya neyse)
Bir sabırsız benim sanıyordum :) ama gerçekten zor geçiyor yaaa

Aminn canım hepimize Maşallahh buyumussunuz , bana gunler o kadar zor gecıyor kı nasıl egcer 40 hafta dıyorum ( ılk cocugumu 36 da dogurdum ya neyse)
Ilk 3 ay aman bisey olacak mi korkusu var son 3 ayda aman erken mi dogacak korkusu o yuzden 9 ay hep tedirgin hep heyecanli geciyor. Ben acaba 3 ay gecer mi derken 30.haftaya girdik bugun. Zor kavusunca insan daha cok korku kaygi yasiyor tabiki.

Kacta gıreceksın randevuya
Hastanın çıkmasını bekliyorum heyecanla
Ilk 3 ay aman bisey olacak mi korkusu var son 3 ayda aman erken mi dogacak korkusu o yuzden 9 ay hep tedirgin hep heyecanli geciyor. Ben acaba 3 ay gecer mi derken 30.haftaya girdik bugun. Zor kavusunca insan daha cok korku kaygi yasiyor tabiki.
Kesinlikle canım zor bulunca acabalar bitmiyor inşallah bizde görürüz ilerleyen haftaları

Kızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi

Valla heyecanlıyım canım ya..bu sefer mecbur yapacam canım hemide kan testi..Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin kuzum..dua edin nolur canlarım...doktor aşılama yaptığı gün 2 hafta sonra hcg ye gel dedi...çarşamba toplantım olursa perşembe gitmeyi düşünüyorum canım..o kadar emek çektik Rabbim sonunu pozitif eylesin inşallah...
Şimdi geldim bekliyorum sıramı canım heyecan olmaz mı hemde nasıl. LeYLa_21 ablanın test günü Çarşamba hayırlı haberlerle inşallah
Aminnnnnnnnnnnn kuzum..sen nasılsın gülüm?nasıl gidiyor hamişlik...
Bize de haber ver hemen :) Leyla carsamba mi dediyse haftaya carsamba yapar Neyse sonuc guzel olsunda artik bekleriz 1 hafta daha :))
çarşamba olmazsa perşembe inşallah müjde vermek nasip olur gülüm...dualarınızı bekler leyloşunuz...

Yani nerden biliyoruz ki ne gunu tuttundu. Hic sakın moralini bozma bu bebek hakkinda hayirliysa ne yaparsan yap seninle kalacaktir zaten..
Bizde dua edecegiz minik kuzuya annesine sımsıkı tutunacak insallah kalp atımı icin erkendir belki o yuzden net degildir.

ay kuzum ya moralini bozma sakın..pozitif düşün lüften üzülme hemen...yerleşme geç olmuş olabilir demiş bak doktor..dualarım seninle ablacım... Rabbim korusun inşallah..sımsıkı tutunsun annesine minik kuzucuk...

Aynen canım nasibimde varsa inşallah geride de olsa yakalar haftasını bilmiyorum erken mi geç mi iyice kafam karışık
Aminn ablacım inşallah tutunur inşallah gelişimini tamamlar.

Aynen canım nasibimde varsa inşallah geride de olsa yakalar haftasını bilmiyorum erken mi geç mi iyice kafam karışık

Kalp atimini gormen bile cok guzel birsey bence. Insallah geriside gelecek kan sulandirici kullaniyorsun dimi sende.

Bunu ılk defa duydum canım ınsallah cuma gunu hayırlı bır haber alırsınız

Amin kuzum inşallah.. perşembe sabahı kan testine gidiyorum..duanızı eksik etmeyin gülüm..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün...
Kalp atimini gormen bile cok guzel birsey bence. Insallah geriside gelecek kan sulandirici kullaniyorsun dimi sende.
Alpiş perşembe sabah erken kan testine gidiyorum.dua bekliyorum canım hepinizden inşallah..

amin canim insallah bekleyecegiz artik gelisecek mi yoksa gelismeyecek mi bende ne düsünecegimi bilmiyorum hic
kafana takma gülüm..sadece Allaha güven ve dua ile tevekkül et..şüphesiz Rabbimiz hakkımızda hayırlı olanı nasip edecektir bizim için...sakin ol ve dua et inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…