çok güzel olmuş canım yaaa.maşallah....
Teşekkürler canım benim :) hazırlarsın canim merak etme şakın içini ferah tut en olumsuz bendim bak doğdu bebisim doktora bile geldik teyzesi :)Canım sana da günaydın..
Süsler harika olmuş❤ bütün ömrü boyunca güzellikler hep onunla olsun inşallah❤ Bizde bebeklerimize öyle güzel süsler hazırladığımız kullandığımız günleri görelim inşallah aminnn❤
Teşekkürler ablacim darısı senin de basına insallahçok güzel olmuş canım yaaa.maşallah....
amin kuzum inşallah...bugün baş dönmesi var birde acayip uyku hali...arkadaşın odasına çay içmeye geçmiştim..kendi odama zor geldim..baş dönmesinden..Teşekkürler ablacim darısı senin de basına insallah
Bildiğin gibi kuzum Ramazan sonrasına erteledim aşılmayı
Bildiğin gibi kuzum Ramazan sonrasına erteledim aşılmayı
amin kuzum inşallah...bugün baş dönmesi var birde acayip uyku hali...arkadaşın odasına çay içmeye geçmiştim..kendi odama zor geldim..baş dönmesinden..
amin gülüm inşallah...sevinçten hastanede ağlarım herhalde..uzun zamandır bekliyoruz biliyorsun..kızım bu ara çok söylemeye başladı..ona müjde vermeyi nasip etsin Rabbim inşallah gülüm..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ikimizde iyi sonuçlar alalım inşallah ablacım...Oy oy ablacım inş sonuç pozitif olacak =)
çatlama iğnesini vurulduğun saatten tam 36 saat sonra yapılıyor..benim pazartesi gece 2 de vuruldu..çarşamba gündüz 14:00 te aşılamam yapıldı kuzum...inşallah vesilemiz olsun tatlışım..Bakalım bizim aşılama ne zaman a kısmet olacak..
çatlama iğnesini vurulduğun saatten tam 36 saat sonra yapılıyor..benim pazartesi gece 2 de vuruldu..çarşamba gündüz 14:00 te aşılamam yapıldı kuzum...inşallah vesilemiz olsun tatlışım..
Hayırlısı olsun canım..inşallah aşılamaya gerek kalmaz..ben özel hastanede kendi doktoruma yaptırdım..gonal-f rapora girmedi çocuğum olduğu için ona 350 tl verdik..aşılama 450 toplamda 800 tl gitti...Bizim şimdi denediğimiz doğal ilişki ablacım,
eğer olmazsa bizde aşılama düşünüyoruz.
yumurtlama çok iyi spermde de sıkıntı yok,
ama işte bir zamanı var...
Bakalım , bu ay da böyle bir geçsin de.
aşılama ne kadara geldi abla size?
Hayırlısı olsun canım..inşallah aşılamaya gerek kalmaz..ben özel hastanede kendi doktoruma yaptırdım..gonal-f rapora girmedi çocuğum olduğu için ona 350 tl verdik..aşılama 450 toplamda 800 tl gitti...
Amin canım inşallah..dua etmekten başka elden bişey gelmiyor..Rabbimin elinde herşey...hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim...Ne kadar uygun ablacım
istanbul da çok pahalı herşey..
bize de kendi doktorum 1.200 dedi
oda eski hastası olduğum için sanırım indirimli hali..
Amin inşallah ablacım bu ay inşallah ikimize de nasip olur. .
Biraz daha büyüsün gelirsin sık sık gülümÇok şükür saadetim iyiyiz, bildiğin gibi diyebilirim :) özlüyorum sizi
atesş topiğinde biri vardı senin gibiydi değeri passione kullanıcı adı. Gebeliği sağlıklı ilerliyor bence çok kendini strese sokma önünde uzun bir yol varKızlar moralm bozuk braz persmbe 152 cıkmstı bugun 602 cıktı ne dıyosunz 17.gnm bugun
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkGünaydın kızlar :)
Bizimde az da olsa uykusuz gecelerimiz başladı defne hanım sayesinde :) kendi ellerimle hazırladığım süslerimi paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)
atesş topiğinde biri vardı senin gibiydi değeri passione kullanıcı adı. Gebeliği sağlıklı ilerliyor bence çok kendini strese sokma önünde uzun bir yol var
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Bence de düşünmemek en iyisi bir de şöyle bir güzelliği olabilir bu durumun bulantıları da çok şiddetli hissetmeden atlatacaksın ilk 3 ayıInsallah cnm ya danmucem onsaşlah eabbm nasıp ettyse devamı gelr saglkla işe verdm kendmı su an
Bence de düşünmemek en iyisi bir de şöyle bir güzelliği olabilir bu durumun bulantıları da çok şiddetli hissetmeden atlatacaksın ilk 3 ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?