Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar takvim yaptık artık inşallah devamı gelir 9 ay kaldırmam
Günaydın herkese
Bugün tahlilimi yaptım çok şükür güzel ilerlemiş perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Hadi bakalim aşama aşama ilerliyoruz seninle birlikte Saglikla hersey yolunda guzelce ilerlesin insallah ..
Takviminde hayirli olsun ♡♡

Günaydın herkese
Bugün tahlilimi yaptım çok şükür güzel ilerlemiş perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Yarında ben kan vereceğim çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inşallah güzel ilerlemiştir benimde

Hayırlı olsun canım gözün aydın. Yarında ben kan vereceğim çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inşallah güzel ilerlemiştir benimde
Hala baktırıyomu canım kana yaa keseyi görmemişmiydiniz siz? Bugün kan sonucumu alırken hastanede bayılcaktım nerdeyse heyecan ve korkudan İnşallah senin artışında güzelce olmuşturda aklında kötü bişey kalmaz..

Kızlar takvim yaptık artık inşallah devamı gelir 9 ay kaldırmam
Amin amin canım o takvim InşaaAllah kalkmayacak.
Bende başlarda yapmadım Al_pi bana cesaret verdi.bak şimdi gunlerin azaldığını,haftaların çoğaldığını gördükçe çok mutlu oluyorum..
Rabbim hayırlısıyla kalp atışını duymyida nasip etsin..
Çok heyecanlı zamanlar...
Rabbim yanında olsun her daim..

Ay amin canım ya inşallah.. Al_pi sağolsun bana da cesaret verdi yaptık bakalım inşallah kucağımıza aldığımızda dolar takvimimiz :) Siz sonuna yaklaştınız maşallah darısı başımıza inşallah

Yok canım daha keseyi görmedik benim yarın 4+6 olacak daha beşinci haftaya gireceğim yani. Birde benim dr kese için ayrıca çağırmıyor geç çağırıyor hem kalp atışı hem kese için

Takvimlerinizi yerim ❤ Insallah hepimizin takvimleri zamaninda kendiliginden kalkar
Tadini cikarin bütün saniyelerin zalım hayat zaman cabuk geciyor :)

Yok canım daha keseyi görmedik benim yarın 4+6 olacak daha beşinci haftaya gireceğim yani. Birde benim dr kese için ayrıca çağırmıyor geç çağırıyor hem kalp atışı hem kese için
Hımm sende bendensin o zaman benimkide sanki biraz erken çağırdı ama bakalım gidelim bi.. bende 4+3 üm bugün perş yani gittiğimde 4+6 olcaz kısmetse.. bi yandan daha iyi ben göremezsem panik olcam sen gittiğinde kesin görmüş olursun inşallah.. kaç haftalık olcaksınız gittiğinde

Takvimlerinizi yerim ❤ Insallah hepimizin takvimleri zamaninda kendiliginden kalkar
Tadini cikarin bütün saniyelerin zalım hayat zaman cabuk geciyor :)
Aminnn.. Alpi teyzesi kese ve kalp aşamalarını geçsek daha da keyif alcaz ama şimdi birazcık meraklı geçiyo diyelim

Canım baya altıncı hafta bitiyor olacak yedinci haftada olabilir. İnşallah duyup görürüz bende korku bitmiyor maalesef

Aminnn.. Alpi teyzesi kese ve kalp aşamalarını geçsek daha da keyif alcaz ama şimdi birazcık meraklı geçiyo diyelim
Cok haklisin canim ben 3 ay kimseye soylemedim korkudan yine bisi olacak diye :)) simdi bile hala korkular var ama hissetmeye baslayinca doktor stresti azaliyor insallah o gunlerde gelecek yakinda ben kizimi yanimda severken sen karninda hareketlerini seveceksin :)) Amin insallah ❤

Lalecim sen hamilesin canım. Çok sevindim hayırlı olsun inşallah analı babalı büyütsün Rabbim.. Benimde çarşamba saat 14:00 de aşılamam olucak. Tüm topicin dualarını bekliyorum kızlar...

Aminn ay ne güzel demişsin alpi ya inşallah o günlri de görcez düşüncesi bile güzel
Lalecim sen hamilesin canım. Çok sevindim hayırlı olsun inşallah analı babalı büyütsün Rabbim.. Benimde çarşamba saat 14:00 de aşılamam olucak. Tüm topicin dualarını bekliyorum kızlar...
Evet ablacım hamileyim ama daha çok yeni keseyi filan görmedik henüz şimdilik yaö sevinemiyoruz o aşamalarıda geçelim inşallah mutluluğumuz artacak.. Allah sana da tüm isteyenlerede nasip etsin kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah..

Maşallah canım rahat ol hayırlısı ile kucaklarsın inşallah.. Tedavi ilemi oldu yoksa normal mi?

Umudun hep olsun ama testi tekrarlayacaksan iki gunde bir olmali ki artis belli olsun.. Insallah yukselir canim

Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…