Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Rabbim ! Gireceğim yere dürüstlükle girmemi,
çıkacağım yerden de dürüstlükle çıkmamı sağla.
Bana tarafından hakkıyla yardım edici bir kuvvet ver… !!

İsra Suresi / 80. Ayeti

Saolun güzeller, hepinizin yorumu bnm için ayrı önem taşıyor ❤
@Saadetim33 duygusallık fenaaaaa boyutta, bugün diyorum defne ağlar ben ağlarım bizi kim susturacak Al_pi kaktüs fikride çok gzl bnm arkadaşımda menekşe dağıtmıştı çok anlamlı

canim bende ayni seyleri düsünüyorum ama insallah bizimle kalacak bebisler inaniyorum kalp atisini duymak da nasip olsun hayirla saglikla kucagimiza almak da insallah
Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmus Bugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
ellerine sagli alpi süper olmus güzel günlerde insallah
ikiside cok güzelolmus canim defne sabunu fikrine bayildim cok orjinal olmus

Sagol canim tesekkur ederim .. Darisi sizin bebislere hayirlisiyla guzel guzel susler hazirlarsiniz insallah

Sagol canim tesekkur ederim .. Darisi sizin bebislere hayirlisiyla guzel guzel susler hazirlarsiniz insallah
insallah alpi aminn. ben öksürük icin ihlamur elma kabugu ve tarcin kaynattim onu ictim bir bardak. ihlamur icmekte sakinca yok demi ben öyle biliyorum

insallah alpi aminn. ben öksürük icin ihlamur elma kabugu ve tarcin kaynattim onu ictim bir bardak. ihlamur icmekte sakinca yok demi ben öyle biliyorum
Bizim temmuz anneleri grubunda cok konusuldu bu konu yarisi karsi yarisi icilebilir demisti doktorlari bende korkumdan icmedim :) Ama elma kabugunu kaynat ic rahatlikla tarcininda sokturucu ozelligi vardi sanirim cok katma bisiler yinede sen tek tek ic iceceksende ..

bugün bi bardak ictim icmeyim bari

bugün bi bardak ictim icmeyim bari

Canım cezveye biraz pekmez bir yemek kaşığı su
ve biraz tereyağ koy, ısıt..
Sıcak sıcak içme,
Biraz ılınınca iç.
Faydasını görüceksin.

Bebeklere yapıyolar bunu
=)
Öksürük için.

Öperim. İYİ GECELER.=)

Saol Cnm bnmmm, darısı sizlere olsun ❤
Bizim sağlık ocağındaki ebede ıhlamuru hiç önermedi bilgin olsun, bnm dr umda kendine iyi bakacaksın hasta olmayacaksın ilaç veremem demişti... bencede sen pekmezden baldan hiç şaşma Cnm, bitkisel bişeyler kullanmamaya çalış ama 1 bardaktan hiç bişey olmaz

Zeynebim sağolasın
Bak enya guzel tarif vermis birde tereyagi erit icine bir kasik pekmez ekle karistir ilk sicakligi cikinca ye hem bogazini yumusatir hemde oksuruge iyi gelir ..
Tamam canım bende keçiboynuzu özüne başladım artık
Sağol canım inşallah geçer gider kış boyu bir kere bile öksürmedim bu zamanı buldu öksürük

Günaydın herkese
Bugün tahlilimi yaptım çok şükür güzel ilerlemiş perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Günaydın canım, gözün aydın, darısı kalp atışlarına

Günaydın herkese
Bugün tahlilimi yaptım çok şükür güzel ilerlemiş perşembe gününe randevu aldım gidicem bakalım inşallah güzel şeylerle karşılaşırız
Maşallah, inşallah hep gzl olumlu hbrlerle gelirsin Cnm...
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun ❤ inşallah bol gzl hbrler alacağımız bir hafta olur

Günaydın canım, gözün aydın, darısı kalp atışlarına
Aminn canım inşallah.. Perşembe keseyi görürüz inşallah sonrada kalp bakalım heyecan dorukta
Maşallah, inşallah hep gzl olumlu hbrlerle gelirsin Cnm...
Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta olsun ❤ inşallah bol gzl hbrler alacağımız bir hafta olur

Aminnn hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah canım haftayı ben güzel açtım inşallah öylede devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…