Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım benim tedavim bitti ayın 24 ü cuma günü transfer yapıldı iki embriyo. Şimdi test gününü bekliyorum. İnşallah nasip olur. Sizleri takip ediyorum inşallah hepiniz sağ Salim alırsınız bebekleri kucağınıza. Test günüm beş nisan inşallah pozitif sonuç alırsam haberdar ederim canım

Aa cook heyecanli Enya Lale derken sende varsin bu ay demekki bekleyen .. Hadi bakalim mubarek uc aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim nasip etmistir de insallah guzel haberler aliriz :)

Hayırlı olsun sürecin canım..Peş peşe güzel haberler alalım İnşallah. İkisi de tutunsun annesine

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Allah’ım,
ömrümüzün kalan kısmını,
geçen kısmından hayırlı eyle… [amin]

hayırlı cumalar

Geçmiş kandiliniz de mübarek olsun canlarım

En iyisini yapıyorsun Özlem'im yazın o sıcağında zor olur. Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin.

Aa cook heyecanli Enya Lale derken sende varsin bu ay demekki bekleyen .. Hadi bakalim mubarek uc aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim nasip etmistir de insallah guzel haberler aliriz :)
Amin inşallah canım mübarek günde dualarınızda bizleri de unutmayın
Hayırlı olsun sürecin canım..Peş peşe güzel haberler alalım İnşallah. İkisi de tutunsun annesine
İnşallah canım aminnn güzel haberleri peş peşe vermek çok isteriz Allah nasip eder inşallah

Saye- canım tedavin hayırlı olsun, tedavin vesile olsun Rabbim seni evlatlarına kavuştursun inşallah.

Saye- canim heyecanlı Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah.
Sağlıklı gebelik nasip etsin,9 ay sonunda saglicakla kucagina almayida nasip etsin insaAllah.
Allahım ne olur lütfen den dualarımızı hayırlısıyla kabul et... Aminnnnn

Aminnn canım dualarına yürekten. Genellikle umutluyum Arada tabii bir boşluk yoklamıyor değil. Allah büyük inşallah emeklerimizin karşılığını versin isteyen herkesle birlikte bizede nasip etsin.

Canım çok sağol Özlemcim amin inşallah Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bahar gibi gelsin mucizelerimiz
Teşekkür ederim canım güzel düşün inan güzel oluyor ilk tedavimde umutsuzdum nasip olmadı ama bu sefer çok umutluydum aklıma bir an bile kötü düşünce sokmadım Rabbim bu duyguyu dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah
parlakkartanesininaski hayırlısı olsun Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ediyorum çok sağolun darısı sizlere olsun inşallah

Senin adına cok sevindim canım ya:) allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın :) hiç sıkıntı yapma kendini yorma Allah'ın izniyle bebisin yada bebislerin sana tutunmuştur insallah :) sakin belirti arama kendinde İnan hiç bir belirti olmuyormus :) Allah'ın izniyle güzel haberlerini alacağız
Nerede yaptırdın tup bebeği

İyiyim şükür canım genetik ve pıhtılaşma testleri yapmıştım geçen ay bu ay çıktı pıhtılaşma da sorun var dr ilaç verdi adet oldum 6 nisan bat umarım güzel haberler veririm
Sen nasılsın paşan nasıl kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…