- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Tahmin ettim karıştırdığını canımTest tarihim nisan 'ın ilk haftasına geliyo sanırım canım =)
Yazarken karıştırmışım
aşılamadan sonra bir değişiklik hissediyo musun?
Tahmin ettim karıştırdığını canım
Herhangi bir değişiklik hissetmedim henüz canım ilerde ne olur bilmiyorum ama
İnşallah uğraşmana gerek kalmadan hamile kalırsın canım.. yaptırırsan nerde yaptırmayı düşünüyosunAnladım canım, hayırlısı inşallah. .
Bende düşünüyorum aşılama canım
eğer olmazsa..
İnşallah uğraşmana gerek kalmadan hamile kalırsın canım.. yaptırırsan nerde yaptırmayı düşünüyosun
Fiyatına göre bende memnunum canım daha iyi yerler vardır ama olasılıkla fiyat dengesi kurarsan aşılama için çok para vermeye değmez diye düşünüyorum.. dediğimiz gibi inşallah gerek kalmaz bu ay yüzün güler.. hakkında hayırlısı olsun camım benimBezmi alem aklımda lalecim,
inşallah gerek kalmaz da bakalım.
=)
GünaydınGünaydın herkese havalar geri soğudu istanbulda..
Herkes iyidir insaAllah..
_Verda_ u-mutlu lale kizlar hadi insaAllah nisanda topik baharlanir..
Rabbim emeğinizin karşılığını versin.
Arkadaşımin 6yil sonra hamile olduğunu öğrendim cok mutlu oldum tup bebek yaptirmis..
InsaAllah hersey yolunda gider sağlıklı bir gebelik nasip eder
Çok çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sagliklada kucağına alırsın insaAllah.Günaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür
Amin Canımmm inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyuÇok çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin sagliklada kucağına alırsın insaAllah.
Vuhuu super haber. Cok sevindim. Sağlıkla sihhatle kucağına al Inşallah canım. Rabbim kolay hamilelik surecleri nasip etsin. Senden umutluydum diğer kızlardan da haberleri alalım iyice senlensin buralar. Ayağını iyi sür emiGünaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür
Evet canım havalar hiç iyi değil 2 gündür yaz gelsin güneş çıksınGünaydın herkese havalar geri soğudu istanbulda..
Herkes iyidir insaAllah..
_Verda_ u-mutlu lale kizlar hadi insaAllah nisanda topik baharlanir..
Rabbim emeğinizin karşılığını versin.
Arkadaşımin 6yil sonra hamile olduğunu öğrendim cok mutlu oldum tup bebek yaptirmis..
InsaAllah hersey yolunda gider sağlıklı bir gebelik nasip eder
Hadi inşallahhhGünaydın
Bugunden sonra ısınacakmış. Yaz gelsin artık. Arkadaşın da bebisi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun ins. Kızlardan da bu ay güzel haberleri aldık mı tamamdır
Canıım gözün aydın Allah 9 ay sonunda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür
Allah razı olsun canım dualarınız kabul olsun inşallah tüm isteyenlerede bizlerede nasip etsinu-mutlu lale canım hayırlısı olur inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel haberlerle bekliyoruz seni dualarım seninle canım
Gözunaydin canim.. Nasil sevindim anlatamam ya topige ses geldi insallah arkadanda lale ile enya gelecek ..Günaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?